3 oktober 2017

Tips en trends voor aanstaande ouders op de Negenmaandenbeurs

Word je binnenkort vader of moeder en wil je graag alles weten over het aankomende ouderschap en de zwangerschap? Dan kan je vanaf woensdag 25 februari tot en met zondag 1 maart terecht op de Negenmaandenbeurs in Amsterdam (RAI).

De beurs wordt dit jaar voor de 30e keer georganiseerd en pakt weer flink uit. Je kan er genieten van modeshows, terecht voor styling- of algemeen advies van deskundigen en de laatste snufjes en trends op het gebied van baby’s en zwangerschap bewonderen. Speciaal voor de aanstaande papa’s en mama’s hebben we de hipste onderdelen van de beurs alvast op een rij gezet.  

Een goede voorbereiding…


Met meer dan 200 merken die zich op de Negenmaandenbeurs presenteren, barst het evenement ook dit jaar praktisch uit zijn voegen. Omdat je waarschijnlijk niet alles kan bekijken, is het aan te raden om van te voren uit te zoeken wat je per se wil zien. Speciaal daarvoor heeft de Negenmaandenbeurs een eigen app geïntroduceerd. Met deze app kan je alvast de aanwezige producten en merken bekijken en de plattegrond van het evenement bestuderen.

Mini-me in 3D


Wil je een uniek aandenken aan jouw zwangerschap, dan moet je zeker even langs standnummer 08.308 lopen. In de zogenaamde ‘Makerplace’ is het mogelijk om jouw zwangerschap vast te leggen in een 3D geprinte mini versie van jezelf. Iedere dag vanaf 11.00 uur kun je 3D worden gescand en het beeldje laten printen.

Op zoek naar het ultiemegeboortekaartje?Heb je nog geen idee wat voor geboortekaartje je wil gaan versturen? Op de Negenmaandenbeurs moet je dan zeker de geboortekaartjes straat bezoeken. Hier zijn verschillende merken aanwezig, waaronder “Prénetal” en “lief, leuk en eigen” met stoere of juist hele lieve geboortekaartjes. Je kan zelfs meedingen naar gratis geboortekaartjes ter waarde van 150 euro, door aan de stand een spelletje memory te spelen.

De moderne babyfoon op je telefoon


Overal en altijd je kindje in de gaten houden, welke moeder wil dat nou niet? Als kersverse ouder is ieder geluid van je kind natuurlijk een spannende belevenis. Om je kindje altijd een beetje in de buurt te hebben, laat het merk Luvion op de Negenmaandenbeurs haar nieuwste babyfoons zien. Met deze moderne variant van de babyfoon kan je de beelden van je kind op je smartphone bekijken, de camera inzoomen en draaien, slaapliedjes afspelen en tegen je kind praten via een microfoon. Van alle gemakken voorzien dus. In de stand 08.106 kan je de apparaten zelf bekijken.

De droom van vele vaders


Op de Negenmaandenbeurs wordt uiteraard ook voldoende aandacht besteed aan kersverse of aanstaande vaders. Speciaal voor de (toekomstige) papa’s die wel van een beetje actie houden en mooie auto’s niet schuwen, presenteert het merk Silver Cross een speciale Aston Martin editie van hun kinderwagen. Als echte James Bond lopen jullie straks achter een kinderwagen met strakke lijnen en aluminium velgen. Er zijn slechts 800 stuks van deze kinderwagen gemaakt, dus je moet er wel snel bij zijn.

Ben jij er al helemaal klaar voor?


Heb je alle rompertjes, kleertjes, spenen en melkflesjes al in huis? Of moet je nog flink gaan shoppen op de Negenmaandenbeurs? Zoals je net hebt gelezen kan je voor allerlei zaken terecht in de RAI. We wensen je alvast heel veel succes met de laatste loodjes en de geboorte van jullie kindje natuurlijk.    

Ook interessant voor jou:

Gezin

Beter grip op het internetgedrag van je kinderen

Gezin

Otly: een bank app voor kinderen, gerund door ouders

Gezin

GPS wearables: weten waar je kinderen zijn