23 mei 2018

Wat kijk je de komende tijd in 4K?

24/05/2018 - Ben je een sportliefhebber? Dan hebben we goed nieuws! Deze zomer kun je volop genieten van topsport in topkwaliteit. Met Internet en TV 4K kan je werkelijk elk grasspriet van het WK voetbal vanaf je huiskamer zien! Daarbij kan je ook het tennistoernooi Roland Garros, films en documentaires in 4K-kwaliteit bekijken. Wil je weten hoe je in 4K kan kijken? Lees dan verder.

WK in 4K


WK in 4K

Het FiFA wereldkampioenschap voetbal 2018 wordt gehouden in Rusland. Gastland Rusland start het WK op 14 juni met een wedstrijd tegen Saoedi-Arabië. En alle wedstrijden kun je bij KPN in 4K bewonderen. Met 4K resolutie kijk je naar voetbal met het gevoel alsof je er zelf bij bent.

Wil je niets van het WK missen? Kijk dan de openingswedstrijd op 14 juni om 17.00 in superieure kwaliteit. Vanaf 14 juni t/m 15 juli kun je op het 4K kanaal 690 het WK voetbal in 4K zien.

Roland Garros

Ook kun je met een Internet en TV 4K pakket de kwartfinales, halve finales en finales van het tennistoernooi Roland Garros in 4K kwaliteit bekijken. Tv-kijken in 4K geeft je een superieure tvbeleving door een beeld dat een 4 keer hogere resolutie heeft ten opzichte van Full HD. Het tennistoernooi is live te volgen op kanaal 690.


Nieuwe 4K zenders

Binnenkort kun je ook twee nieuwe tv-zenders in 4K-kijken. Love Nature en Insight worden per 18 juli toegevoegd als 4K-kanaal. Love Nature laat je dichterbij de natuur komen met documentaires en wildlife series. Zo scherp heb je de natuur nog nooit ervaren! Ben je meer fan van extreme sporten? Dan is Insight wat voor jou, adrenaline boost gegarandeerd. Insight is per 18 juli te zien op kanaal 692, Love Nature op kanaal 693.

Vier keer zo mooi films kijken

Uiteraard hebben wij ook een aantal films en documentaires in 4K-kwaliteit voor je klaarstaan. Met 4K of Ultra HD krijg je een waanzinnig kleurencontrast op je televisie. De films kun je kijken waar en wanneer jij wilt met On Demand. Het aanbod aan films die je in 4K kunt bekijken wordt steeds uitgebreider.

Daarnaast kijk je in 4K-kwaliteit naar de nieuwste hits bij Xite, de muziekzender van Nederland! De muziekzender vind je op kanaal 691.

Haal 4K in huis

Je kunt erachter komen of je in aanmerking komt voor 4K tv-kijken met de glasvezelcheck. Voor nu kun je er alvast vanuit gaan dat je minimaal een internetsnelheid van 100 Mbit/s nodig hebt.

Bekijk Internet en TV 4K

Ook interessant voor jou:

Mobiel

Het 4G-netwerk van KPN: constante kwaliteit

Innovatie & Techniek

YES! 4K tv-kijken is er eindelijk