Wat kijk je de komende tijd in 4K?

Wil jij zoveel mogelijk content kijken in 4k? Ontdek hier dan welke mogelijkheden je hebt. KPN biedt verschillende kanalen in 4K aan, maar ook verschillende streamingsdiensten hebben films en series in 4K. Lees hier wat je allemaal in hoge kwaliteit kunt kijken.

Nieuwe 4K zenders

Het aantal zenders en programma’s in 4K groeit nog. Op dit moment kijk je televisie in 4K op de zenders Insight, LoveNature en de muziekzender Xite. Tevens kun je On Demand via je tv-menu al een aantal films en documentaires in 4K-kwaliteit kijken. De programma’s kijk je gemakkelijk via je tv-menu.

Netflix in 4K

Netflix loopt wat 4K betreft flink voorop. Bijna alle nieuwe series en films die de laatste tijd zijn uitgekomen, kun je in 4K kijken. Hier heb je wel een speciaal abonnement voor nodig: Netflix Premium. Dit is een paar euro duurder dan het reguliere abonnement.

Videoland in 4K

Wil je 4K kijken op je tv? Dan kan dat alleen als je een Smart TV hebt waar je de app van Videoland op kunt zetten. Dan heb je toegang tot 4K materiaal.

Amazon Prime in 4K

Net als bij Videoland geldt bij Amazone Prime dat je een Smart TV moet hebben waar je de app op kunt downloaden. Als dat kan, heb je toegang tot steeds meer films en series in 4K. Met name content dat door Amazon zelf is geproduceerd.

YouTube in 4K

Bij YouTube kijk je ook veel in 4K. Hier ben je wel afhankelijk van de camera-aparatuur van de maker. Als die in 4K opneemt, kun jij de filmpjes in 4K kijken. Als je heel graag 4K filmpjes wilt kijken, kun je hier op filteren.

Vier keer zo mooi films kijken

Uiteraard hebben wij ook een aantal films en documentaires in 4K-kwaliteit voor je klaarstaan. Met 4K of Ultra HD krijg je een waanzinnig kleurencontrast op je televisie. De films kun je kijken waar en wanneer jij wilt met On Demand. Het aanbod aan films die je in 4K kunt bekijken wordt steeds uitgebreider.

Daarnaast kijk je in 4K-kwaliteit naar de nieuwste hits bij Xite, de muziekzender van Nederland! De muziekzender vind je op kanaal 691.

Haal 4K in huis

Je kunt erachter komen of je in aanmerking komt voor 4K tv-kijken met de glasvezelcheck. Voor nu kun je er alvast vanuit gaan dat je een internetsnelheid van 100 Mbit/s nodig hebt om de ultieme 4K ervaring te krijgen.

Bestel Internet en 4K TV

Gerelateerde artikelen