Videoland

Met een abonnement van Videoland kijk je onbeperkt films, series, documentaires en concerten uit binnen- en buitenland wanneer het jou uitkomt.

Dit krijg je bij Videoland:

  • On demand kijken: Toegang tot de nieuwste series en films, nog voor ze op tv komen.
  • Hollands: Het grootste aanbod van Nederlandse bodem.
  • Voor kinderen: Een speciaal aanbod voor de allerkleinsten.

€ 8,99/mnd

Activeer Videoland voor Interactieve TV via MijnKPN

Videoland activeren
Videoland

Dit zie je bij Videoland

Videoland biedt series en films uit Nederland én daarbuiten. Je ziet gevestigde namen en aanstormend talent. Bekende toptitels, maar ook minder bekende producties. Laat je verrassen door het complete aanbod dat Videoland te bieden heeft!

Nieuw op Videoland: Familie Kruys seizoen 3

Familie Kruys sloot afgelopen zondag haar tweede seizoen af met een aantal spannende cliffhangers. Vorig seizoen eindigde het humoristische ‘Familie Kruys’ met het huwelijksaanzoek van Johan aan Bette. Ze is nog steeds overdonderd door het aanzoek.

Ze weet eigenlijk niet eens zo goed of ze wel écht ‘ja’ heeft gezegd. Dit alles terwijl Johan nog steeds getrouwd is met Yvonne. Komt het huwelijk er dit seizoen of blijven hun verschillen te groot? De zwangere Ruxandra is naar Roemenië gevlucht. Ze is klaar met het alcoholgebruik van Thomas. In acht gloednieuwe afleveringen leidt het leven van styliste Bette en haar excentrieke familie wederom tot veel hilarische situaties.

Familie Kruys seizoen 3 is nu te zien op Videoland

Nieuw op Videoland: Nieuwe Buren seizoen 2

Nieuwe Buren 2’ staat garant voor een flinke dosis spanning, actie, geheimen en onverwachte wendingen. De kijker bleef na het spectaculaire slot van seizoen 1 op Vakantiepark De Kempervennen geschokt en met vragen achter. Hoe gaat het verder? Wie zien we terug?

In het tweede seizoen van ‘Nieuwe Buren’ ziet alles er ogenschijnlijk nog hetzelfde uit in de Almeerse Zonnewijk, maar de levens van de bewoners zijn behoorlijk overhoopgehaald na het sensationele slot van seizoen 1. Karina Smulders (als Steffi) en Fedja van Huêt (als Lex) maken als nieuwe bewoners van de Almeerse Zonnewijk hun entree. Als Eva (Bracha van Doesburgh) erachter komt dat zij een geheim met zich meedragen, maakt ze daar gebruik van en smeedt ze een plan om haar langgekoesterde kinderwens in vervulling te laten gaan.

Nieuwe Buren seizoen 2 is nu te zien op Videoland