Videoland

Met een abonnement van Videoland kijk je onbeperkt films, series, documentaires en concerten uit binnen- en buitenland wanneer het jou uitkomt.

Dit krijg je bij Videoland:

  • On demand kijken: Toegang tot de nieuwste series en films, nog voor ze op tv komen.
  • Hollands: Het grootste aanbod van Nederlandse bodem.
  • Voor kinderen: Een speciaal aanbod voor de allerkleinsten.

€ 8,99/mnd

Activeer Videoland voor Interactieve TV via MijnKPN

Videoland activeren
Videoland

Zwarte Tulp seizoen 2

Ook het tweede seizoen van de dramaserie Zwarte Tulp staat garant voor spannende intriges, onverwachte wendingen en heftige gebeurtenissen.

De leden van de familie Kester kunnen de dood van Martijn niet verwerken en nemen ieder voor zich een drastische stap die de opmaat vormt naar nieuwe rampspoed.

Bij de Vonken brengt de komst van een mysterieuze vreemdeling het beste én het slechtste in hen boven. Het duurt niet lang of de zwarte tulp wordt opgegraven. We lijken terug bij af te zijn, maar schijn bedriegt...

Ook bij Videoland:

Familie Kruys

Familie Kruys

Nederlandse dramaserie over de hechte band tussen de 46-jarige, alleenstaande Bette Kruys en haar broer Kirk en over alle perikelen die zij meemaken met de rest van hun kleurrijke familie. Bette heeft de boot qua liefde compleet gemist en worstelt steevast met haar gewicht. Ze doet de styling van vrouwen als Wendy van Dijk en Daphne Deckers en werkt zich een slag in de rondte om dat lege huis maar te vermijden.

The Blacklist

The Blacklist seizoen 3

Amerikaanse misdaadserie over crimineel 'Red', die zichzelf onverwacht aangeeft na jarenlang uit handen van de FBI te zijn gebleven. Hij is bereid hen te helpen terroristen en andere criminelen op te sporen.

The Wolf of Wallstreet

The Wolf of Wall Street

Leonardo DiCaprio kruipt in deze misdaadkomedie in de huid van beursmakelaar Jordan Belfort. Een aan drugs, drank en seks verslaafde effectenmakelaar, die door fraude multimiljonair wordt.

Kung Fu Panda

Kung Fu Panda

Po is een luie panda die de Uitverkorene blijkt te zijn om de vallei te redden van het gemene luipaard Tai Lung. Hij moet daarom in de leer bij Kung Fu master Shifu. Po zet de wereld van de Kung Fu compleet op zijn kop! Hij wordt een held door te leren dat als hij in zichzelf gelooft, hij alles kan bereiken.