Videoland bij KPN

Geniet van de beste Originals van eigen bodem én een uitgebreid aanbod internationale series en films. Daarnaast kijk je ook alle RTL-programma’s live, terug en vooruit.


Videoland bij KPN

Alles op één plek

Alles over je Videoland abonnement vind je in MijnKPN. Pas je abonnement makkelijk aan en betaal alles via je KPN factuur.

Videoland bij KPN

Nooit uitgekeken

Ga er maar goed voor zitten, want bij Videoland wordt het aanbod dagelijks aangevuld met nieuwe films en series uit binnen- en buitenland. Én je kijkt zonder reclame.

Videoland bij KPN

Kijk waar en wanneer je wilt

Kijk met de tv-ontvanger thuis of met de Videoland app waar en wanneer je maar wilt en op al je favoriete apparaten.


Videoland account maken

Videoland kijk je waar en wanneer je wilt met de Videoland app.
Hiervoor heb je een Videoland account nodig.

Videoland account aanmaken

Hoe kijk je Videoland bij KPN?

Kijk Videoland op tv

Kijk op je tv

Kijk alles van Videoland makkelijk met je tv-ontvanger. Of gebruik Google Chromecast of Apple TV om naar je tv te streamen.

Videoland op al je apparaten

Kijk op je andere apparaten

Kijk met de Videoland app thuis of onderweg op je mobiele telefoon, tablet, Mac of PC.

Dit kijk je met Videoland


Sleepers

Wanneer een rechercheur van de ene op de andere dag gedwongen wordt zeer vertrouwelijke informatie door te geven aan een criminele bende komt hij in een moeras van leugens, moorden en afpersing terecht.

Sleepers

The real housewives


The Real Housewives of Amsterdam

7 succesvolle en ondernemende vrouwen nemen je mee in hun extravagante leven vol glitter, glamour en gossip. Hun leven speelt zich af in de hogere sociale kringen van Amsterdam, waar een roddel of gerucht sneller rondgaat dan het licht. De dames nemen geen blad voor de mond en dat blijft niet zonder gevolgen, want zet zeven vrouwen uit de upperclass van Amsterdam aan één tafel en je krijgt gegarandeerd drama.


Glory

It’s time for Glory!  De grootste namen uit de kickbokswereld staan tegenover elkaar in de ring en jij zit op de eerste rang bij Videoland, gewoon thuis vanaf je bank.

Glory

Videoland Plus
Met Videoland raak je nooit uitgekeken

  • Reclamevrij
  • Kijk op 2 schermen tegelijk
  • Download films & series en kijk offline

Videoland is tijdelijk niet te bestellen bij KPN

Meer weten over Videoland?

Videoland wil dat klanten altijd een stabiele en onbezorgde kijkervaring hebben. Om dat te garanderen moeten ze overstappen op een nieuwe versie van hun apps. Op dit moment wordt er daarom een upgrade uitgevoerd voor alle bestaande klanten van Videoland. Zodra deze upgrade is afgerond,, is Videoland weer te bestellen bij KPN.

Videoland is de grootste lokale streamingdienst van Nederland. De beste series, iconische films, aanstormend talent, je favoriete acteurs; het aanbod bij Videoland is waanzinnig breed.

Denk aan Gouden Kalf-winnaar Mocro Maffia, de internationaal bekroonde hitserie The Handmaid’s Tale en persoonlijke docu’s als André Hazes. Geniet van de beste Originals van eigen bodem én een uitgebreid aanbod internationale series en films. Daarnaast kijk je ook alle RTL-programma’s live, terug en vooruit. Én dat allemaal zonder reclame.

  1. Klik op 'Videoland aanzetten'
  2. Log in met je KPN ID
  3. Ga in je winkelmand akkoord met de algemene voorwaarden
  4. Klik op 'Bevestigen'

Helaas is Videoland momenteel niet te bestellen bij KPN

Mogelijk heb je nog niet de juiste tv-ontvanger, controleer daarom je huidige apparatuur:

Check je apparatuur

Heb je de tv-ontvanger ZXV8001? Dan kun je deze niet online wisselen. Neem hiervoor contact met ons op.

Bel ons

Jazeker, Videoland heeft een groot aanbod voor kinderen. Ze kunnen de bekende series kijken, maar ook tv-programma's zoals Telekids, uiteraard in een veilige omgeving en zonder reclame.

Videoland kijk je makkelijk via je televisie. Ga via het menu op je tv-ontvanger naar films > Videoland of naar series > Videoland.

Wil je Videoland online via je mobiele telefoon of tablet kijken? Bestel dan
Videoland bij KPN en maak daarna een Videoland account aan via KPN.

Wil je Videoland kijken op je pc? Je kunt inloggen met je Videoland account op videoland.com/inloggen.

Dit kijk je met Videoland per apparaat.

Films & series Live & Replay TV¹ Gemist
KPN tv-ontvanger Ja Nee Ja
Mobiel, tablet of pc Ja Ja Ja
Smart TV Ja* Ja Ja
Chromecast/Google TV Ja Ja Ja
Game consoles Ja Ja Ja

Nee, dit kan niet op de tv-ontvanger van KPN. Dit kan wel met de Videoland app op je telefoon of tablet. Vanaf dat apparaat kan je eventueel met een chromecast of Apple TV streamen naar een groter scherm.
Je kan de afleveringen volgen en terugkijken op RTL 5. Ook kan je de Videoland app gebruiken. Kijk daarvoor hier om te zien op welke apparaten je de livestream kan kijken. Lees hier nog meer over Big Brother bij Videoland.