30 augustus 2018 5 min Auteur: Redactie Beleef KPN

The Avengers: Infinity War nu te huur

In dit spektakel nemen de superhelden, die de afgelopen 10 jaar op het witte doek te zien waren, het op tegen Thanos. Hij is een bedreiging voor de aarde, maar dit is de sterkste tegenstander tot nu toe! In dit blog vertellen wij jou alles over de belangrijkste superhelden en momenten, maar geen zorgen: we doen niet aan spoilers.

Avengers Infinity War

Iron Man

Ondanks dat de Hulk als eerste een film kreeg en het officiële startsignaal was voor Marvel ziet men Iron Man als de kickstarter van het gehele project. Iron Man, met in de hoofdrol Robert Downey Jr., was een film over een man die eigenlijk tegen wil en dank een superheld werd. Hij noemt zichzelf een miljonair, filantroop en een playboy, maar tegelijkertijd wil hij de wereld ontzettend graag redden. In Iron Man 1, 2 en 3 heeft Tony Stark laten zien wat hij kan, maar of dit genoeg is tegen Thanos is maar de vraag.

Thor

Thor wordt gespeeld door Chris Hemsworth en vecht eigenlijk het meest tegen zichzelf. Voelt hij zich geaccepteerd door zijn vader, Odin en probeert hij het volk van Asgard te redden. Elke film komt hij weer in benauwdere posities terecht, wat ervoor zorgt dat hij zijn krachten steeds beter leert kennen. Als we zouden moeten kiezen voor de sterkste Avenger, dan zouden we voor Thor kiezen.

Captain America

Steve Rogers staat voor alles waar de USA ook voor staat. Vrijheid en toewijding zorgen voor de American Dream. Steve heeft in het verleden al vaak de wereld gered maar in dit deel wordt hij nogmaals gevraagd om de wereld te redden, tegen wil en dank.

Thanos

Thanos staat centraal als de vijand in dit deel van The Avengers. In eerdere delen is al bekend geworden dat hij een van de machtigste en krachtigste personen is in het Universum. Hij is op zoek naar alle Infinity Stones en heeft er al een aantal tot zijn beschikking. Meer vertellen we niet, want dan komt naar voren in de film!

Belangrijkste momenten

Er zijn heel veel belangrijke momenten geweest in het Avengers Universum, maar we lichten er 3 uit.

1. Het ontstaan van Vision

Vision is namelijk gecreëerd met 1 van de Infinity Stones. In Age of Ultron was het namelijk het idee van Tony Stark en Bruce Banner om een superheld te creëren wiens doel het was om de aarde voor altijd te beschermen.

2. Het visioen van Tony Stark

In het visioen was namelijk het einde van de wereld te zien en daarbij de dood van iedereen waar hij om geeft. Na dit moment is Tony alleen maar bezig geweest met de toekomst van de aarde en wat er moet gebeuren wanneer hij er zelf niet meer is. Brengt Thanos het visioen van Tony tot leven?

3. De ruzie tussen Tony en Steve

Na een aantal mislukte acties hebben Steve en Tony andere ideeën over het in toom houden van alle superhelden die er rondlopen. Dit meningsverschil draait uit op een ordinair gevecht en in een later stadium zelfs een oorlog tussen de superhelden. Dit zorgt ervoor dat Steve en Tony geen contact meer met elkaar hebben.

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

TV kijken waar, wanneer en hoe jij maar wil

Films, series & TV

Mis deze serie niet: FENIX

Films, series & TV

De beste films uit het Pluspakket