11 oktober 2017

President Obama ziet Game of Thrones seizoen 6 als eerste

seizoen 6
Zomers omspannen decennia. Maar winters kunnen een heel leven lang duren. En de strijd om de IJzeren Troon woedt onverminderd voort. Game of Thrones is niet alleen de meestbekeken serie uit de geschiedenis van https://www.kpn.com/prive/tv-internet-bellen/informatie/extra-opties/interactieve-tv/hbo-pakket.htm?campaignid=so<img class="emojione" alt="&#x1f1e8;&#x1f1f4;" title=":co:" src="https://cdn.jsdelivr.net/emojione/assets/png/1f1e8-1f1f4.png?v=2.2.7"/>bl:kpn:hbo, het is ook een wereldwijd fenomeen. Na de schokkende gebeurtenissen aan het einde van seizoen 5 - de bloedige aanslag op Jon Snow door de muitende soldaten van Castle Black, de nipte ontsnapping van Daenerys uit de vechtkuilen van Meereen en Cersei's openbare vernedering in de straten van King's Landing - bereiden de overlevenden uit alle windstreken van Westeros en Essos zich voor om, onverbiddelijk, hun eigen onzekere lotsbestemming in vervulling te doen gaan. Vertrouwde gezichten smeden nieuwe verbonden om hun strategische overlevingskansen te verhogen, terwijl nieuwe personages hun opwachting maken om in alle windstreken de balans van de gevestigde orde te verstoren. Gebaseerd op de bestseller fantasyreeks "A Song of Ice and Fire" van George R.R. Martin.

Win een Game of Thrones spel

KPN en HBO hebben een geweldige prijs voor spelletjesfanaten die helemaal weg zijn van Game of Thrones. We geven namelijk speciale verzamelaarsedities weg van Monopoly en Risk. Kans maken op deze te gekke prijs, klik op onderstaande banner.

/t5/entertainment/win-een-game-of-thrones-spel/ba-p/407097?campaignid=so<img class="emojione" alt="&#x1f1e8;&#x1f1f4;" title=":co:" src="https://cdn.jsdelivr.net/emojione/assets/png/1f1e8-1f1f4.png?v=2.2.7"/>bl:win:gotspel, kanaal 218 of HD-kanaal 215.[/b]