26 januari 2018

Gomorra seizoen drie nu bij KPN te zien

Het derde seizoen van Gomorra is exclusief te zien in het Pluspakket van KPN. De serie staat bekend om zijn ruwheid en is bij vlagen misselijkmakend. Dit zorgt soms voor draaiende magen, maar zorgt er ook voor dat je je ogen niet van het scherm kan houden.

Gomorra


Nu kunnen we van alles gaan vertellen over het derde seizoen, maar de waarheid is dat de meeste lezers, die seizoen 1 en seizoen 2 hebben gezien, alleen willen weten hoe ze de afleveringen moeten kijken.

Wil je toch meer weten over seizoen 3, lees dan nu verder.

Ook in het derde seizoen zal het weer grotendeels draaien om de macht in de Italiaanse onderwereld. Nu baas Pietro Savastano is vermoord, is het de grote vraag wie nu de absolute leider gaat worden. Daarin zullen naar verwachting Genny en Ciro lijnrecht tegenover elkaar komen te staan. Ook nieuwe clans zullen zich bemoeien met de strijd om de erfenis van Pietro Savastano. Kortom, aan spanning en sensatie is geen tekort in het nieuwe seizoen. Veel kijkplezier!

Zo kijk je Gomorra

Heb je het Pluspakket? Dan kijk je de afleveringen door met de afstandsbediening naar Menu > On Demand > Pluspakket > Series te gaan.

Wil je ook het Pluspakket?


Voor slechts €9,99 per maand voeg je het Pluspakket gemakkelijk toe aan je Internet en TV pakket. Het pakket is maandelijks aan of uit te zetten via MijnKPNof het menu van je Interactieve TV, dus zit je nergens aan vast.

Meer over het Pluspakket

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

HISTORY channel

Films, series & TV

Series die je deze maand niet mag missen

Films, series & TV

Première films On Demand