19 oktober 2017

Anne reviewt LINDA.tv

Haai! Mijn naam is Anne, ik ben 29 jaar oud en woon in Utrecht samen met mijn vriend en hond Guusje. Ik heb Communicatiewetenschappen gestudeerd en werk momenteel bij ons familiebedrijf in de aannemerij.

linda.tv

‘’There is a first for everything’’. Zo is dit de eerste keer dat ik een review schrijf. Twee weken lang heb ik LINDA.tv op de voet gevolgd. Wat eerst als een bestudeersessie voelde, is nu uitgelopen tot een vast ontspanningsmomentje van de dag. Mijn eerste verwachting was dat deze app de digitale versie van het tijdschrift zou zijn. Dit is niet helemaal waar, LINDA.tv heeft ook zo zijn eigen producties. Maar als ik eerlijk ben vind ik de app leuker! 

Heerlijk dat LINDA.tv precies de filmpjes selecteert die ik wil zien die dag. Tegelijk voelt het ook een beetje gek en misschien wel irritant. Blijkbaar ben ik dus zo gemakkelijk in een hokje te stoppen, als ik kijk naar de soortgelijke interesses van andere vrouwen. Een echt ‘Unicorn’ gevoel maakt het in ieder geval niet bij me los. Maar als ik me daar overheen heb gezet geniet ik van de filmpjes met Halina, Ja ik wil’m, De mobiel van… en de kledingkastsessies met Fred.

Zelf kijk ik LINDA.tv op de IPad. Vervelend is wel dat als je een filmpje opent en vergroot, je soms weer moeilijk terug kan komen in het menu. De reeks van ‘Badgasten’ sla ik vaak over. De setting vind ik te geforceerd en de vragen worden te moeilijk gesteld, terwijl de inhoud niet bepaald van een hoog niveau is. Buiten dat vind ik het raar dat mensen een interview doen in een bad. Wel heb ik geleerd hoe ik een vissengraatvlecht in elkaar flans en hoe je dé perfecte selfie maakt.

Ondanks bepaalde onderwerpen ben ik fan van de LINDA.tv app en zou ik deze zeker aan vriendinnen aanraden! Buiten de app vind ik Linda zelf sowieso al een van de weinige ‘echte’ BN’ers op TV en internet. Ze komt over als een fijn persoon waar ik wel een drankje mee zou kunnen doen. Haar persoonlijkheid is als een rode draad door de app verweven.

Wat ik nog een leuke aanvulling zou vinden is een terugkerende reeks van inspirerende vrouwen. Vrouwen die bijvoorbeeld door hun carrière, gezin, vrijwilligerswerk of lichamelijke beperking een bijzonder leven hebben.

Het mooie is dat jij gratis kan genieten van deze toffe video's. Download nu de LINDA.tv app in de app/play store. 

Groetjes Anne! 

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

Alle zombies nog aan toe: Rick gaat de strijd aan