29 december 2019 3 min Auteur: Redactie Beleef KPN

Ben jij er ook bij in Thialf? 

Het KPN NK Afstanden is net voorbij en wat was het weer een spektakel! Maar niet getreurd, het volgende schaatsevenement komt er al weer aan. Wil jij ook een de oer-Hollandse gezelligheid van het schaatsen proeven? Dat kan! KPN heeft als sponsor en fan van schaatsend Nederland kaarten beschikbaar voor klanten. Voor een kleine bijdrage van 2 of 4 euro aan het KPN Mooiste Contact Fonds ben jij er bij. Wees er echter snel bij, want op = op.

Thialf

ISU EK Afstanden

De strijd om de Europese titels barst weer los op 10, 11 en 12 januari in tijdens het ISU EK Afstanden en Sprint. Het toernooi is in Thialf Heerenveen, het schaatsmekka van de wereld. Het belooft wederom een spektakel te worden in het kolkende ijsstadion.

KPN Mooiste Contact Fonds

Al meer dan 10 jaar verbindt het KPN Mooiste Contact Fonds mensen met elkaar. Zo verbinden we zieke kinderen met hun klas, zodat ze lessen kunnen blijven volgen en contact houden met klasgenootjes en organiseren we kerstdiners voor eenzame ouderen in stadions van Eredivisieclubs. Ook nodigen we kwetsbare groepen uit voor een dagje Rijksmuseum. Met deze en vele andere activiteiten is het KPN Mooiste Contact Fonds er voor mensen voor wie sociaal contact niet vanzelfsprekend is.

Meer over het Mooiste Contact Fonds

Koop je kaartjes via Seaters

1. Activeer snel en gratis je account op deze pagina, via ‘Registreren’.
2. Gebruik de toegangscode gekopkpn om jezelf te registreren.
3. Volg de instructies op in de bevestigingsmail.
4. Zodra je e-mail bevestigd is, ga je weer naar www.seaters.com/kpn en log je in met je e-mailadres en zelfgekozen wachtwoord.
5. Kies uit de lijst van evenementen en schrijf je in. Het evenement komt dan onder jouw Wish Lists te staan.
6. Tickets worden verdeeld volgens het principe: wie eerst komt, eerst maalt. Dus op=op.

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

Zender van de Maand: Disovery Science

Mobiel

Maak je smartphone winterklaar

Stingray Karaoke maakt van kerst een feestje!