26 december 2019 3 min Auteur: Redactie Beleef KPN

Kijk dit weekend de beste films voor € 2,50

De beste films zijn dit weekend speciaal voor jou in de aanbieding. Meteen kijken? Je vindt de films via Menu op je afstandsbediening. Navigeer naar On Demand > Films > Filmweekend en zoek je favoriete film uit. Van 27 tot en met 29 december zijn de films te bekijken voor de actieprijs van € 2,50 per stuk.

The Hustle

The Hustle

Deze hilarische komedie gaat over twee vrouwelijke oplichters gespeeld door Anne Hathaway en Rebel Wilson. Beide vrouwen komen uit compleet verschillende werelden. Wanneer ze elkaar per toeval tegen het lijf lopen besluiten ze de handen in een te slaan voor hun volgende klus.

The Hummingbird Project

In dit moderne epische verhaal volg je twee neven uit New York, Vincent en Anton. Ze zijn spelers in het risicovolle spel High Frequency Trading, om hier te winnen wordt er gemeten tot in de milliseconden. Hier gaan ze de strijd aan tegen hun oude baas Eva Torres (Salma Hayek) om een miljoenen deal te sluiten over een glasvezel verbinding door Amerika.  

Hotel Mumbai

Het waargebeurde verhaal over de terroristische aanval op het Taj Hotel in Mumbai. De hotel medewerkers zetten hun levens op het spel om hun gasten te beschermen. In deze wanhopige situatie doet men het ondenkbare om maar in leven te blijven.

Lego DC Batman: Family Matters

Batman, Batgirl, Robin en de andere DC superhelden ontvangen een mysterieuze uitnodiging, iets is hier niet pluis. Het blijkt te komen van de slechterik Red Hood, hij wil alle schurken in Gotham samen brengen om zo de stad te vernietigen. Kan de Bat-familie ze stoppen?

Greta

Frances (Chloë Grace Moretz) is een lief, jong meisje die haar plekje wil veroveren in de grote stad New York, maar het nog steeds moeilijk heeft met het verlies van haar moeder. Wanneer ze op een dag de weduwe Greta (Isabelle Huppert) tegen het lijf loopt ontstaat er een ongewoon innige vriendschap. Alleen is Greta wel wie ze zegt dat ze is?

Fighting with My Family

Een oud worstelaar (Dwayne Johnson) en zijn familie proberen rond te komen door bij kleine zalen over het hele land optredens te geven. Dit terwijl zijn kinderen er alles aan doen om door te breken in de wereld van het worstelen, de WWE.

Wanneer zijn deze films te bekijken?

Deze films zijn te bekijken vanaf vrijdag 27 tot en met zondag 29 december!

Hoe huur ik een film?

Een film huur je via je TV menu en je betaalt de kosten achteraf via je factuur. Handig om te weten: voor het huren van een film heb je jouw pincode nodig.

Pincode kwijt?

Bekijk films via het Pluspakket

Wil je nóg meer films, series en zenders zien? Kies dan voor het Pluspakket. Het Pluspakket kijk je op je eigen manier. Via de app van Interactieve TV, je televisie, mobiel, tablet of laptop. Heb je kpn Hussel? Dan voeg je het Pluspakket voor slechts € 6,99 per maand toe. Heb je het Internet en TV pakket? Dan betaal je € 9,99 per maand. Het pakket is maandelijks aan of uit te zetten via MijnKPN of het menu van je Interactieve TV, dus zit je nergens aan vast.

Meer over het Pluspakket

  Ook interessant voor jou:

  Films, series & TV

  Deze programma's mag je komend televisieseizoen niet missen!

  Films, series & TV

  Nu On Demand te zien bij KPN: Joker

  Films, series & TV

  Gratis film voor jou