9 december 2019 3 min Auteur: Redactie Beleef KPN

Eén dag, twee toppers: FEY - PSV en AZ - Ajax

15 december is voor de voetballiefhebber een dag om vrij te houden. Er staan niet één, maar twee toppers op het programma. PSV gaat op bezoek bij Feyenoord in een poging het tij te keren. Daarnaast gaat de nummer 1 op bezoek bij de nummer 2 van de competitie in AZ - Ajax.

AZ - Ajax en Feyenoord - PSV

Super Sunday

Het is 15 december Super Sunday! Op FOX Sports staan er dan 2 toppers op het programma. Om 14.30 uur treft Feyenoord in de eigen Kuip PSV. Beide teams hebben de laatste tijd moeite om hun ware klasse weer te laten zien. Hier winnen zal een enorme dosis aan zelfvertrouwen geven die beide teams enorm goed kunnen gebruiken.
Deze wedstrijd is live te zien op FOX Sports 2, kanaal 222.

De top-2 van de ranglijst treft elkaar om 16:45 uur, waar AZ voor het eerst sinds augustus weer in het eigen AFAS Stadion hoopt te voetballen. En dan ook nog eens tegen de grote rivaal Ajax. Kan het sprankelende AZ stunten tegen de gedoodverfde titelkandidaat en in de race blijven voor het kampioenschap?
Bekijk gratis AZ - Ajax live op FOX Sports 1, kanaal 221. 

Niets missen van de Eredivisie?

Wil je alle wedstrijden in de Eredivisie kijken? Kies dan voor ons zenderpakket FOX Sports en krijg 6 zenders met Nederlands en internationaal voetbal. Het pakket is maandelijks aan of uit te zetten via MijnKPN of het menu van je Interactieve TV, dus zit je nergens aan vast

Meer over Fox Sports

Ook interessant voor jou:

Events & Winacties

Win een Maradona goodiebag!

Films, series & TV

Zender van de Maand: Disovery Science

Sport

Rico vs Badr: het gevecht van de eeuw?