24 december 2020 3 min Auteur: Redactie Beleef KPN

Beleef de magie van Opera en Ballet bij je thuis

Helaas kan je niet naar het theater deze feestdagen, maar online speelt en danst Nationale Opera & Ballet gewoon door. Met de code uit onze Kado Kalender geniet je gratis van de voorstelling ‘Voices out of Silence’ van De Nationale Opera én de voorstelling ‘Giselle’ van Het Nationale Ballet.

Voices out of Silence - Lorenzo Viotti en het Koor van De Nationale Opera

Het Koor van De Nationale Opera en aankomend chef-dirigent Lorenzo Viotti doorbreken de stilte van de 2e lockdown met een sfeervol muzikaal programma. Samen verkennen ze de betekenis van stilte, verstilling en de pure kracht van de menselijke stem. A capella, dus zonder instrumentale begeleiding, vertolkt het koor een gevarieerd repertoire dat reikt van de Renaissance tot in de twintigste eeuw.   
 
Tijdsduur: 1 uur 
Te zien (on demand): t/m 17 januari 2021

De meeslepende balletklassieker: Giselle

In Giselle wordt een graaf verliefd op een onbevangen boerenmeisje. Hij leidt haar om de tuin en roept daarmee uiteindelijk het noodlot over haar en zichzelf af. Een verhaal dat tot op de dag van vandaag actueel is, immers: onmogelijke liefde is een thema van alle tijden. Giselle een van de oudst bewaarde balletten is, wordt het nog altijd wereldwijd gedanst. De hoofdrollen worden in deze (in 2009 opgenomen) voorstelling gedanst door eerste solisten Anna Tsygankova en Jozef Varga. Hoewel  

Tijdsduur: 2.05 uur 
Te zien (on demand): t/m 17 januari 2021

Waar vind ik de code? 

Heb je nog geen code om de voorstellingen te bekijken? Je ontvangt deze op 24 december als Kadootje van kpn. Had je je nog niet aangemeld voor deze kado's, dan loop je ze helaas mis omdat de aanmeldingen al zijn gesloten. Wil je in de toekomst geen kadootjes missen? Pas dan je gegevens aan in je MijnKPN, zodat we je in de toekomst persoonlijk kunnen bereiken. 

Zo kijk je de voorstellingen

Gebruik hiervoor de code uit de Kado Kalender:

1. Klik op 'Naar de voorstellingen' om naar de 'Nationale Opera & Ballet'-pagina te gaan.
2. Volg op deze pagina de instructies onder ‘Verzilver uw code’. 
3. Geniet van de 2 voorstellingen! 

Naar de voorstellingen

Extra kadootje voor kpn TV-klanten: Stingray Classica 

Kijk de zender Stingray Classica t/m 3 januari 2021 gratis op kanaal 115. We kozen de populairste uitzendingen van het afgelopen jaar voor je uit. Geniet van meeslepende concertuitvoeringen en spectaculaire opera’s. Lees het programma hier. 

Ook interessant voor jou

De eerste 8 weken een all-in koffiejaarabonnement kado

Films, series & TV

In januari kijk je heel veel topvoetbal in de Eredivisie

Events & Winacties

Korting op je App aankopen