Samen met onze partner tink presenteren we een slimme shop met smart home-apparaten

Samen met onze partner tink presenteren we een webshop vol slimme apparaten. Wij zorgen dat deze apparaten veilig verbonden zijn, via ons betrouwbare netwerk. Zo loopt alles op rolletjes. We hebben ons aanbod aan slimme apparaten flink vergroot. Dankzij de samenwerking met tink, vind je vanaf nu alles voor jouw smart home in onze nieuwe shop. Ben je op zoek naar een slimme thermostaat? Wil je liever lampen die vanzelf aan gaan? Of zoek je een nieuwe smart speaker? Je vindt het allemaal in de slimme shop van KPN en tink.

Slim huis

Een slim huis hoeft niet ingewikkeld te zijn. Met KPN maak je je huis slimmer zonder gedoe. Samen met onze partner tink presenteren we een slimme shop met smart home-apparaten. Altijd voor een scherpe prijs. Deze sluit je zelf heel makkelijk aan.

Dankzij onze SuperWifi punten werken jouw slimme apparaten perfect samen op ons betrouwbare netwerk. Van je videodeurbel tot draadloze speakers. Van een slimme thermostaat tot slimme rookmelders. Overal in huis. Tot in de zolderkamer.

Al je slimme apparaten zijn goed beschermd, dankzij het veilige KPN netwerk. Zolang ze maar met je modem verbonden zijn. Verder checken experts het netwerk continu op beveiligingslekken. Vinden ze een zwakke plek? Dan herstellen ze dat meteen.

Wie is tink?

KPN verkocht al slimme apparaten, maar dankzij de samenwerking met tink, zijn dat er nog veel meer geworden. tink begon in 2016 en is de eerste website die zich helemaal specialiseerde in het verkopen en vergelijken van smart home apparaten. Ze verkopen alles voor een slim huis. Zoals slimme speakers, thermostaten, beveiligingssystemen of een videodeurbel die je met je smartphone bedient. Tink heeft een passie voor alles wat 'smart' is.

Advies en service

Lijkt het je wel wat, zo’n slim huis? Maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Of zie je op tegen het installeren? Geen probleem. tink helpt je van het begin tot het eind. Plan bijvoorbeeld een videogesprek in om je te laten adviseren. En als je er niet uitkomt dan helpen de experts je natuurlijk met een oplossing.

Korting op slimme apparaten

Heb je zin gekregen om je huis slimmer te maken? Maak dan je keuze voor een van onze slimme apparaten. Ben je klant bij ons? Wij checken dat met een kortingscode en hiermee krijg je 5,- extra korting* op je bestelling. Nog geen kortingscode ontvangen? Ga dan naar de kortingspagina en vul je e-mailadres in. Je krijgt dan een code in je e-mail. Deze kan je invullen bij het bestellen van een product in onze slimme shop van KPN en tink.

* Kijk voor de actievoorwaarden op onze website.

Gerelateerde artikelen