Makkelijk een slim huis met KPN

We willen allemaal een comfortabel huis. Gelukkig zijn er steeds meer slimme apparaten die daarvoor zorgen. Wij helpen je graag om een begin te maken aan je slimme woning en alles perfect te laten werken. Met KPN maak je jouw huis slimmer zonder gedoe.

 • Combineer KPN SuperWifi met onze selectie slimme producten
 • Met KPN Service Plus word je direct geholpen bij de installatie
 • Dankzij onze hoge eisen zijn al je apparaten veilig online

Apple HomePod mini

De HomePod mini produceert veel meer geluid dan je van een speaker van dit formaat zou verwachten. Als je meerdere speakers in je huis neerzet, heb je een volledig verbonden geluidssysteem. Siri is de intelligente assistent die je helpt bij je dagelijkse bezigheden.

Keuze uit de beste slimme producten

Met onze selectie slimme producten werkt je smarthome perfect. We selecteren op gemak en gebruikscomfort. Alle producten voldoen aan Europese wet- en regelgeving. Kortom, altijd de beste producten waarmee je veilig online kunt. Wil je hulp bij het bestellen? Ga onderaan deze pagina naar Hulp bij bestellen, vul je telefoonnummer in en dan bellen we je terug.

Ontdek Philips Hue met KPN

Slimme Philips Hue lampen met een E27 fitting, gekleurd en wit licht. Je krijgt 2 lampen in combinatie met de bridge 2.0 in dit starterspakket.

Ontdek Sonos One met KPN

De krachtige Sonos One smart speaker met ingebouwde stembediening. Geniet van rijk, kamervullend geluid met Sonos One. Je bedient hem met bijvoorbeeld je stem, de Sonos-app of AirPlay 2.

Ontdek Google met KPN

Maak kennis met de slimme producten van Google. Bestuur je slimme huis met de Google Nest Hub. Of kies de kleinere variant, waarmee je overal in huis vragen kunt stellen via de Google Nest Mini. Ook voor een veilige woning heeft Google alles in huis.

Ontdek Somfy met KPN

De slimme producten van Somfy maken jouw leven makkelijker en comfortabeler. Met een Somfy IP beveiligingscamera ben je altijd en overal in contact met jouw woning. Dat geeft een veel veiliger gevoel.

Alles goed, veilig en betrouwbaar verbonden

Met onze selectie slimme producten werkt je smarthome perfect. Maar we zorgen ook dat je goed en veilig verbonden bent. Zo krijg je hulp bij de installatie met KPN Service Plus, zorgen we overal voor goede wifi en houden wij ons netwerk veilig.  

Veilig internet

Alle producten zijn geselecteerd op privacy & security. En voldoen aan Europese wet- en regelgeving.

 • We bewaken ons netwerk 24/7
 • Team voor veiligheidsadvies
 • Testen door friendly hackers van KPN

KPN Service Plus

Hulp bij het installeren en gebruik van je slimme producten door een medewerker van KPN Service Plus

 • Geen keuzemenu of script, maar persoonlijk contact
 • 7 dagen per week bereikbaar tussen 08.00 en 22.00 uur
 • Maandelijks opzegbaar
5,00/mnd

KPN SuperWifi

Overal in huis je slimme producten verbinden met wifi. SuperWifi biedt de oplossing voor supergoeie wifi

 • Perfect bereik voor in je slimme huis
 • Geen kabels door je hele huis
 • Snel ge├»nstalleerd met de KPN Thuis app

Handig om te weten

Wij bieden naast slimme producten ook extra service aan om zo goed en veilig mogelijk gebruik te maken van deze slimme apparaten. Je kunt voor hulp met installeren terecht bij KPN Service Plus. Ook zorgen wij voor een veilige internetverbinding en SuperWifi voor de beste internetverbinding voor jouw slimme apparaten.
Bekijk hier alle slimme producten die we nu verkopen.

We helpen je graag met vragen over de smarthome producten. Vul hieronder je telefoonnummer in. We bellen je terug van maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 en 18.00 uur en zaterdag tussen 08.00 tot 17.00 uur.

We helpen je stap voor stap met het installeren van je smarthome producten. Kies je pakket en volg de instructies.

Smarthome installeren