Dat is pas fijn thuiskomen: kies voor slimme apparaten met mooie kortingen

Het is wintersale bij tink. Geniet van mooie deals op de slimste apparaten. Zo maak je in een handomdraai je huis slimmer, veiliger en groener. Hieronder hebben we alvast een paar mooie deals op een rij gezet.

Je huis beveiligen

Wil je met een veilig gevoel je huis achterlaten als je naar je werk of op vakantie gaat? Met de Ring Alarm 2.0 Beveiligingssysteem Starter Kit houd je alles in de gaten. Het pakket bestaat uit een beveiligingscamera voor binnen, een basisstation, een deur- of raamsensor, een extender, een bewegingsdetector en een keypad. Hiermee zorg je voor het optimale gevoel van veiligheid. Met de app blijf je namelijk overal en altijd op de hoogte wat er thuis gebeurt. Handig als je het even niet vertrouwt. Wil je meer camera’s of sensoren toevoegen? Dat is geen enkel probleem. Lees hier meer over de Ring Alarm 2.0 beveiligingsset.

Zo lijkt het alsof je thuis bent

Wil je geen alarmsysteem, maar wel met een veilig gevoel op pad gaan? Kies dan voor slimme lampen. Deze kan je overal aan en uit doen met je smartphone. Ook kan je tijdschema’s instellen en zo een tijdschema maken wanneer je lampen aan of uit moeten gaan. Met de Philips Hue White Ambiance GU10 Bluetooth Led Spot 6-pack geniet je van intelligente verlichting in elke hoek. Met deze 6 spots zorg je in elke kamer voor sfeervolle verlichting. Je kan ook meerdere lampen in 1 kamer gebruiken. Met een keuze uit 16 miljoen kleuren, kan je kamer in huis verlichten zoals je wil. Lees hier meer over het Philips Hue 6-pack.

Zet de kachel een graadje lager

Een lekker warm huis is natuurlijk fijn. Maar tegelijkertijd willen we ook steeds meer energie besparen. Met een slimme radiatorknop kan je overal in huis je radiatoren bedienen. Vervang je oude knop voor deze moderne radiatorknoppen en bestuur je verwarming met de app. Of met je stem. In de Eve Thermo 6-pack zitten in totaal 6 slimme radiatorthermostaten. Bovendien heb je geen basisstation nodig om ze te besturen. Je kan ook een tijdschema maken, zodat de verwarming aan of uit gaat wanneer je dat wil. Erg handig en je bespaart ook nog eens energie. Lees hier meer over het Eve Thermo 6-pack.

Extra korting op slimme apparaten

Bovenop onze topdeals voor slimme apparaten, krijg je nu tijdelijk ook nog eens 5,- extra korting. Vraag je code aan en wissel ‘m in op kpn.tink.nl. Da's pas slim shoppen!

Gerelateerde artikelen