Een nieuw jaar. Een slimmer huis. Welk smart home apparaat koop jij dit jaar?

Wat zijn jouw goede voornemens voor 2024? Misschien heb je wel plannen om het leven wat makkelijker en leuker te maken. Dan zijn onze smart home apparaten misschien interessant voor jou. Hiermee maak je jouw huis slimmer en het leven nog aangenamer. Bovendien bespaar je ook nog op je energiekosten. Dat wordt een mooi begin van het nieuwe jaar. Hierbij alvast een voorproefje van onze favoriete smart home apparaten.

Aqara Doorbell

Met de slimme Aqara Doorbell G4 weet je altijd en overal wie er voor je deur staat. Met de live video verbinding kan je direct met je bezoekers praten. De AI-gezichtsherkenning herkent de gezichten van jouw kennissen. Zo krijg je een melding op je smartphone met de naam van de degene die bij je aanbelt. Handig toch! Met het 1080p HD-beeld en de 162º kijkhoek heb je altijd goed zicht. Je voegt deze deurbel bovendien makkelijk toe aan smart home producten van Apple Home, Alexa en Google. Bekijk de Aqara Doorbell.

Bosch Smart Home

Ontdek bij Bosch een heleboel slimme oplossingen voor je huis. Of je nou op energie wil besparen, een fijn binnenklimaat wil of de veiligheid van je huis wil verbeteren. Bosch Smart Home heeft het ideale apparaat voor jou. Met diverse slimme functies en verbindingen tussen producten, maak je jouw huis zo slim als je zelf wilt. Bekijk alles van Bosch.

Eve Energy

Eve heeft een uitgebreid aanbod aan producten die je slimme huis en tuin mooier en comfortabeler maken. Ze hebben slimme apparaten zoals verwarmingsthermostaten, rookmelders, bewegingsmelders en deur/venster-sensoren, maar ook smart plugs en slimme verlichtingssystemen. Met Eve maak je bovendien je huis energiezuiniger. En je persoonlijke informatie is dankzij hun goede beveiliging alleen zichtbaar voor jezelf, zelfs als je onderweg bent. Alle Eve-producten werken volledig samen met Apple HomeKit. Bekijk alles van Eve.

Innr Outdoor

Innr zorgt met de slimme verlichting voor meer comfort in je smart home en rondom je huis. Schakel je verlichting in of uit met een simpele druk op de knop. Dat doe je makkelijk in de app op je smartphone of tablet. Je kan je smart lights ook bedienen met behulp van je stem. Bijvoor via een spraakassistent zoals Google Assistant. Met Innr bespaar je op je energiekosten. In combinatie met andere slimme apparaten kan je ook routines instellen op basis van je stemming en moment van de dag. Bekijk alles van Innr.

Nuki Smart Lock

Vanaf nu kan je de sleutelbos thuislaten. Met de nieuwe en verbeterde Nuki Smart Lock Pro (4e generatie) kan je de voordeur slim bedienen. Maak gebruik van een virtuele sleutel en deel toegang met anderen. Bedien het slot makkelijk in de Nuki-app. Dit Smart Lock is uitgerust met de smart-home-standaard Matter. Matter is een toekomstbestendig communicatieprotocol in de smart home wereld, waardoor je al je smart home-apparaten aan elkaar verbindt. Zo kunnen de apparaten onderling communiceren ongeacht het merk en model. Nieuwsgierig geworden? Bekijk het Nuki Smart Lock.

Maak je huis nog slimmer

Ben je nieuwsgierig hoe je jouw huis ook slim kan maken? Hier lees je meer over smart home bij KPN en onze slimme shop met smart home producten van tink.

Gerelateerde artikelen