Zet je deze 5 slimme apparaten op je verlanglijstje voor de feestdagen?

Je huis op een slimme manier beveiligen. Of elke dag opstaan met je favoriete muziek dat automatisch begint te spelen. Dankzij smart home is het allemaal mogelijk. Met deze 5 slimme apparaten tover je jouw huis meteen om tot een smart home. Handig om alvast te kopen voor de feestdagen.

Met een slimme deurbel heb je iedere bezoeker in beeld

Met de slimme video deurbel van Ring combineer je beveiliging en gemak. Dankzij de scherpe 1080p videobeelden, zie je haarscherp wie er voor je deur staat. Als je niet thuis bent krijg je een bericht op je telefoon. Als je de melding aanneemt, kan je meteen met je bezoeker spreken. Dat is fijn als je de pakketbezorger wil vertellen waar hij een pakketje kan achterlaten. Ook ongenode gasten worden dankzij de bewegingsdetectie meteen ontdekt. Dat geeft een veilig gevoel. Lees hier meer over de Ring Video Deurbel 2.

Met een veilig gevoel op pad

Wil je een avondje weg of ga je op vakantie? Dan laat je je huis natuurlijk het liefste met een veilig gevoel achter. Met een slimme camera verhoog je de beveiliging. Bovendien heb je er geen omkijken naar. Want dankzij de ingebouwde zonnepanelen en de weerbestendige behuizing, doen de camera’s van Eufy altijd hun werk. Ook als je slaapt houden ze de omgeving van je woning in de gaten. Dankzij infrarood houd je ook nachtelijke indringers buiten de deur. Natuurlijk bekijk je alle beelden op je telefoon. Lees hier meer over de Eufy Solocam.

Swingend de feestdagen door

Ben jij wel toe aan een beetje sfeer en plezier? Met de wifi-luidspreker van Sonos zet je in een handomdraai overal in huis je favoriete muziek of podcast aan. Dat wordt swingen onder de douche, een dansje maken tijdens het koken en genieten van geweldig geluid als je een film kijkt. Dankzij wifi en zijn kleine formaat, zet je de speaker bovendien overal neer. Makkelijk toch? Benieuwd naar meer informatie? Bekijk de Sonos One SL hier.

Dat is pas lekker warm thuiskomen

Aan het einde van het jaar worden de temperaturen lager. Niets lekkerder als je na een lange dag in een warm huis komt. Maar ook ’s ochtends bij het opstaan is een warme badkamer of woonkamer een voorrecht. Met de slimme thermostaat van Tado zit je goed. Verwarm je huis met slimme functies als tijdschema’s, stembesturing en regel waar je ook bent de temperatuur in huis. Bovendien bespaar je ook nog eens energie, door de kachel uit te zetten als het niet nodig is om je huis te verwarmen. Lees hier meer over de slimme thermostaat van Tado.

Jij hebt de controle over je slimme huis

Alle losse apparaten die hierboven staan zijn hartstikke handig. Maar wist je dat er ook een apparaat is waarmee je ze allemaal kan besturen? Dankzij de Google Nest hub kan je alles in je slimme woning met 1 apparaat aansturen. Bovendien kan je ook nog eens praten tegen je Google Nest. Handig als je tijdens het koken wil weten wat de volgende stap in je recept is. De Google Nest is je persoonlijke assistent in je huis. Je zet het apparaat overal neer, zodat je altijd een vraag kan stellen of een opdracht kan geven. Hier lees je meer over de Google Nest Hub.

Maak je huis nog slimmer

Ben je nieuwsgierig hoe je jouw huis ook slim kan maken? Hier lees je meer over smart home bij KPN en onze slimme shop met smart home producten van tink.

Gerelateerde artikelen