17 juli 2018 2 min Auteur: Redactie Beleef KPN

Zo makkelijk is overstappen van aanbieder!

Je kunt allerlei redenen hebben waarom je wilt overstappen naar een andere aanbieder voor internet, tv en bellen. Toch doen veel mensen het niet. Bijvoorbeeld omdat ze geen zin hebben in het geregel van overstappen. KPN biedt 100% installatiegarantie van je pakket. Overstappen was nog nooit zo zorgeloos.

Overstappen naar KPN doe je vanuit je luie stoel.


Overstappen of toch niet?

Veel mensen willen wel overstappen naar een andere provider, maar haken toch af. De reden? Ze zien verschrikkelijk op tegen al het geregel en gedoe van zo’n overstap. Dan hang je zeker weer uren aan de telefoon voor hulp? Hoe weet je zeker dat het allemaal goed gaat? En wat als je een tijd zonder internet of telefoon zit als je bent overgestapt? Daar moet je natuurlijk niet aan denken. Dus laten veel mensen het er maar bij zitten. Zonde, want overstappen is veel makkelijker dan je denkt, met de 100% installatiegarantie van KPN.

100% zorgeloos overstappen

Als je hebt besloten dat je wilt overstappen, moet het natuurlijk wel allemaal soepel verlopen. KPN begrijpt dat je dat van tevoren zeker wilt weten. Daarom biedt KPN 100% installatiegarantie van je pakket. Het enige dat jij hoeft te doen, is klant worden. Terwijl je dat doet, schakel je direct de overstapservice in. Daarna nemen wij al het geregel van je over. Zo zorgen we bijvoorbeeld dat je tijdens je overstap gewoon kunt blijven internetten en tv-kijken. Zonder dat je met dubbele abonnementskosten komt te zitten. Relaxt toch? Verder sturen we een monteur bij je langs die alles voor je aansluit. De monteur checkt meteen of de WiFi helemaal goed werkt. 100% installatiegarantie is bij KPN 100% zorgeloos overstappen.

Word wakker met de Overstapwekker

Zit je nog vast aan je contract bij je huidige aanbieder? Zet dan gewoon de Overstapwekker van KPN! Je krijgt dan een seintje van ons op het moment dat je kunt overstappen. Natuurlijk krijg je dan ook direct een scherpe aanbieding. Dan is de keus om over te stappen natuurlijk zo gemaakt!

Bekijk de voordelen van overstappen naar KPN

Ook interessant voor jou:

Blijmakers

MB's delen: met wie deel jij jouw MB's?

Innovatie & Techniek

Spotify Family: genieten met de hele familie

Blijmakers

Tv-kijken helemaal op jouw manier