Goedkope iPhone? Kies een refurbished iPhone!

Ben je toe aan een andere iPhone maar wil je hiervoor niet de hoofdprijs betalen, zoals bij de iPhone X? Kies dan voor een refurbished iPhone: niet het allernieuwste, wel dezelfde kwaliteit.

iPhone 6s refurbished


Refurbished: duurzaam en goedkoop

Een refurbished telefoon is een goed alternatief voor een nieuwe telefoon. Het is een tweedehands telefoon die weer helemaal is opgeknapt door experts. Zo goed als nieuw dus! Bij een refurbished telefoon krijg je net als bij een nieuwe telefoon gewoon garantie. Gaat je nieuwe refurbished telefoon onverhoopt kapot? Dan wordt deze door dezelfde partij weer gerepareerd of vervangen (mits de schade onder de garantie valt).

Omdat je een tweedehands model aanschaft is het ook erg duurzaam om voor een refurbished te kiezen. Onderdelen van de telefoon die niet meer voldoen worden vervangen. Zo is de telefoon daarna weer in topconditie. Een refurbished telefoon heeft hooguit wat lichte cosmetische schade, zoals een krasje of deukje in de behuizing. Hier zie je nauwelijks iets van en onder de kap is de telefoon helemaal in orde!

Een zo goed als nieuwe telefoon dus voor een lagere prijs, maar wél met garantie. Dat is refurbished!

Zo goed als nieuw?

Refurbished telefoons zijn in verschillende gradaties te koop: A-, B- of C-grade. Oftewel, in welke staat de telefoon verkeert. Een A-grade toestel ziet er eigenlijk zo goed als ongebruikt uit. Een B- of C-grade toestel is intensiever gebruikt en heeft daardoor ook meer gebruikssporen. De partij die de telefoons opknapt zorgt in ieder geval dat de telefoon goed werkt. Je ontvangt nooit een telefoon met gebarsten scherm of slechte accu.

Refurbished iPhone, gewoon bij KPN

Ben je specifiek op zoek naar een goedkope iPhone? Dan is een refurbished iPhone wel wat voor jou. Je kunt een refurbished iPhone via verschillende, gecertificeerde bedrijven kopen, maar ook gewoon in combinatie met een abonnement bij KPN! Bij KPN kun je kiezen uit twee refurbished iPhone-modellen: de iPhone 6 en de iPhone 6s. Deze telefoons zijn refurbished via Forza. Een bedrijf dat A-grade quality refurbished telefoons levert.

Refurbished iPhone 6 of iPhone 6s

De refurbished iPhones van KPN zijn beide in twee varianten verkrijgbaar: wit en space grey. De opslagruimte bij de telefoons is 16 GB. Dat is ruim voldoende om al je favoriete apps en foto’s te bewaren.

De iPhone 6 en iPhone 6s verschillen optisch gezien niet van elkaar: zelfde vorm, nagenoeg dezelfde afmetingen en dezelfde kleuren. Maar de twee telefoons verschillen wel degelijk van elkaar. Zo heeft de iPhone 6s de snellere A9-processor. Deze processor is wel 70% sneller dat de A8-processor van de iPhone 6. Daarnaast verschillen ze vooral op het gebied van de camera. De iPhone 6 is uitgerust met een 8-megapixelcamera aan de achterzijde en een 1,2-megapixelcamera aan de voorzijde. De iPhone 6s heeft hier een flinke upgrade gehad en heeft een 12 en 5-megapixelcamera ‘onder de kap’.

Ben jij fan van de refurbished iPhone of ga je liever voor een gloednieuw model?

Beleef KPN:

Boordevol met weetjes, nieuws en winacties

Mobiel

Swingend onderweg met deze muziektips voor je smartphone

Mobiel

Sim Only zoekt betaalbare telefoon

Mobiel

In 5 stappen overschakelen van Android naar iPhone