Goedkope iPhone? Kies een refurbished iPhone!

Ben je toe aan een andere iPhone? Dan kun je de nieuwste iPhone 12 nemen. Wil je niet de hoofdprijs betalen? Ga dan voor een refurbished iPhone. Dit is een tweedehands iPhone die en professioneel gerenoveerd is, zowel van binnen als als buiten. Refurbished iPhones zijn dus zo goed als nieuw. En met wel heel aantrekkelijk prijskaartje. Veel kwaliteit voor weinig dus!

Refurbished iPhone, duurzaam en goedkoop

Refurbished iPhones zijn gerenoveerde iPhones: tweede hands toestellen die om diverse redenen retour zijn gekomen. Bijvoorbeeld om een technisch mankement, vanwege een inruilprogramma of bij overproductie. Deze geretourneerde iPhones zijn vervolgens zorgvuldig door experts gecheckt, gereinigd en waar nodig gerepareerd. Refurbished iPhones zijn dus zo goed als nieuw! En voor een wel heel aantrekkelijke prijs.

Een refurbished iPhone is niet alleen beter voor de portemonnee, maar ook voor het milieu. Het toestel krijgt immers een tweede leven en gaat dus langer mee. Hoe dit in z'n werk gaat? Bijvoorbeeld door een nog goed werkende iPhone met een gebarsten beeldscherm van een nieuw beeldscherm te voorzien. Of door een lamme batterij van een nog mooie iPhone te vervangen waarna de telefoon weer in topconditie is.

Refurbished iPhone bij KPN, zo goed als nieuw

Refurbished iPhones zijn te koop in verschillende gradaties: A-, B- of C-grade. De zogenaamde grades slaan op de staat waarin de telefoon zich verkeert. Een A-grade toestel ziet er eigenlijk zo goed als ongebruikt uit. Een B- of C-grade toestel is intensiever gebruikt en heeft daardoor ook meer gebruikssporen.

De refurbished iPhones van KPN zijn voorzien van een A-Grade productconditie. Dit houdt in dat de toestellen slechts één tot drie lichte gebruikerssporen hebben. Eventuele gebruikerssporen bevinden zich in de meeste gevallen op de behuizing. Denk aan kleine krasjes. Met de refurbished iPhones van KPN heb jij gegarandeerd een goed toestel in handen.

Refurbished iPhone met abonnement van KPN

Bij KPN koop je een refurbished iPhone met het abonnement dat bij jou past. Je kunt kiezen uit verschillende refurbished modellen: de iPhone 7 refurbished, de iPhone 8 refurbished, de iPhone X refurbished, de iPhone XR refurbished of de iPhone XS refurbished.

Gerelateerde artikelen