17 juli 2018 3 min Auteur: Redactie Beleef KPN

MB's delen: met wie deel jij jouw MB's?

Je krijgt elke maand al behoorlijk wat MB’s. Het lukt je misschien niet om die hele berg MB’s binnen een maand op te krijgen. Best zonde eigenlijk. Maar daar heeft KPN iets handigs op gevonden: MB’s delen. Als je slim bent, gebruik je MB’s delen maximaal in je voordeel. Bijvoorbeeld door je kinderen klusjes te laten doen!

MB's delen met je kids is heel eenvoudig

MB’s delen: modern heitje voor 'n karweitje

Misschien ken je het nog van je jeugd: heitje voor een karweitje. Jij deed een klusje voor je buurman, je oma of de bakker en als beloning kreeg je een klein geldbedrag. Of wat lekkers of een leuk cadeautje. Tegenwoordig kun je jouw bijklussende kinderen op een moderne manier belonen voor de klusjes in en om het huis: je geeft gewoon MB’s zodat ze kunnen internetten! Dus geen heitje voor een karweitje meer, maar MB’tjes voor klusjes. Jij blij, want je hebt je MB’s die je toch over zou houden nuttig besteed. Zij blij, want ze kunnen weer Youtube-filmpjes kijken. En voor je het weet, is het gras gemaaid, je auto gewassen, de boodschappen gedaan en het huis gestofzuigd. Makkelijk toch?

MB’s delen op 1 adres

Je hoeft je kids natuurlijk niet altijd aan het werk te zetten. Soms verdienen ze ook een cadeautje. Jij weet misschien niet hoe je je MB’s op krijgt, maar je zoon of dochter heeft vast last van het omgekeerde. Halverwege de maand zijn alle MB’s er alweer doorheen gejaagd. Geen nood! Bij KPN mag je met iedereen in je huishouden je MB’s delen. Dus niet alleen je kids hoeven je lief aan te kijken, je partner of je inwonende beste vriend mogen ook extra MB’s ontvangen. Zolang ze maar een KPN Mobiel abonnement hebben.

In 3 stappen MB’s delen

Zijn alle klusjes gedaan? Of vind je dat je kroost gewoon wel wat extra MB’s verdient? Dan heb je het delen van MB’s in 3 stappen zo geregeld. Het werkt heel simpel namelijk.

1. Log in op MijnKPN. Dat kan via de MijnKPN app of kpn.com/MijnKPN.
2. Kies hoeveel MB’s je kwijt wilt. Het enige waar je op moet letten, is dat je zelf minimaal 50 MB overhoudt. Verder mag je zo veel MB’s delen als je wilt.
3. Kies aan wie je je MB’s wilt sturen.

Je moet wel aangemeld zijn bij KPN Hussel en je kids moeten ook een KPN Mobiel abonnement hebben.

Bekijk alle voordelen van MB’s delen

Ook interessant voor jou:

Mobiel

Smoorverliefd: het allereerste appje naar haar

Mobiel

Sim Only: vier redenen om ervoor te kiezen

Mobiel

In heel de EU online tv-kijken met de iTV app