Automatisch MB’s delen nu in de MijnKPN app

Heb je ook wel eens moeite om elke maand die hele berg MB’s op te maken? Daar hebben we iets handigs op gevonden. MB’s delen in de MijnKPN app. Daarmee deel je makkelijk een aantal MB’s met andere mobiele abonnementen op jouw adres. Je kan MB’s op allerlei manieren delen. Bijvoorbeeld om je kinderen te belonen als ze een klusje in huis gedaan hebben, of met een huisgenoot die zelf alweer de databundel heeft verbruikt voor het einde van de maand.

Tot nu toe kon je de MB’s alleen handmatig delen. Vanaf nu kan dat ook automatisch. Zo deel je elke maand hetzelfde aantal MB’s met een gezinslid of huisgenoot. Dit hoef je maar eenmalig in te stellen. Handig toch?!

Wat is automatisch MB’s delen?

In de MijnKPN app kun je vanaf nu instellen dat je elke maand automatisch MB’s deelt. De MB’s worden gedeeld zodra jouw nieuwe maandbundel (meestal de 1e van de maand) begint. Je hoeft het automatisch delen van MB’s maar 1 keer in te stellen. Zo deel je bijvoorbeeld elke maand automatisch 100 MB met iemand uit je gezin. Je kunt dit tussentijds altijd aanpassen of stoppen. Nadat de MB’s gedeeld zijn ontvang je een melding, zo weet je dat het gelukt is. 

 

Hoe deel je automatisch MB’s?

Automatisch MB’s delen stel je in een paar stappen in:

1. Open de MijnKPN app en klik op ‘MB’s delen’

2. Selecteer ‘Automatisch’

3. Kies hoeveel MB’s je wilt delen en met wie

4. Klik op ‘Opslaan’

Het automatisch MB’s delen staat nu ingepland.

Meer over automatisch MB's delen

Vergeet niet om de MijnKPN te updaten 

Zie je automatisch MB’s delen nog niet in de MijnKPN app? Dan heb je waarschijnlijk nog de oude versie. Ga naar de appstore van je telefoon om de MijnKPN app te updaten. Zodra je de nieuwste versie (vanaf 6.6.0) van de app hebt, kun je automatisch MB’s delen.

Aan de slag met de MijnKPN app

Heb je de MijnKPN app nog niet en wil je deze wel eens met je eigen ogen bekijken? Download de MijnKPN app dan gratis voor Android of iOS. Na het downloaden log je in met je KPN ID. Heb je deze nog niet? Dan maak je hier een KPN ID aan. Tenslotte koppel je na het inloggen je producten, zoals een mobiel telefoonnummer of je tv-abonnement aan de MijnKPN app. Daarna ben je helemaal klaar en kun je aan de slag met de MijnKPN app

Gerelateerde artikelen