Je krijgt elke maand al behoorlijk wat MB’s. Het lukt je misschien niet om die hele berg MB’s binnen een maand op te krijgen. Best zonde eigenlijk. Maar daar heeft KPN iets handigs op gevonden: MB’s delen via de MijnKPN app. Als je slim bent, gebruik je MB’s delen maximaal in je voordeel. Bijvoorbeeld door je kinderen klusjes te laten doen!

Automatisch MB's delen

Tot nu toe kon je de MB’s alleen handmatig delen. Vanaf nu kan je ook automatisch MB's delen. Zo deel je elke maand hetzelfde aantal MB’s met een gezinslid of huisgenoot. Dit hoef je maar eenmalig in te stellen. Handig toch?!

MB’s delen: modern heitje voor 'n karweitje

Misschien ken je het nog van je jeugd: heitje voor een karweitje. Jij deed een klusje voor je buurman, je oma of de bakker en als beloning kreeg je een klein geldbedrag. Of wat lekkers of een leuk cadeautje. Tegenwoordig kun je jouw bijklussende kinderen op een moderne manier belonen voor de klusjes in en om het huis: je geeft gewoon MB’s zodat ze kunnen internetten! Dus geen heitje voor een karweitje meer, maar MB’tjes voor klusjes. Jij blij, want je hebt je MB’s die je toch over zou houden nuttig besteed. Zij blij, want ze kunnen weer Youtube-filmpjes kijken. En voor je het weet, is het gras gemaaid, je auto gewassen, de boodschappen gedaan en het huis gestofzuigd. Makkelijk toch?

MB’s delen op 1 adres

Je hoeft je kids natuurlijk niet altijd aan het werk te zetten. Soms verdienen ze ook een cadeautje. Jij weet misschien niet hoe je je MB’s op krijgt, maar je zoon of dochter heeft vast last van het omgekeerde. Halverwege de maand zijn alle MB’s er alweer doorheen gejaagd. Geen nood! Bij KPN kun je MB’s delen met alle KPN Mobiel abonnementen op hetzelfde adres. Woon je met vrienden? Ook dan kun je data delen. Je deelt MB's met wie je in huis woont. Of je nu familie, vrienden of huisgenoten bent.

Ook goed om te weten: je kunt met iedere bundel MB’s delen. Ook naar een tablet met een Mobiel Internet abonnement. Zo is iedereen in huis altijd voordelig online! 

In 3 stappen MB’s delen

Zijn alle klusjes gedaan? Of vind je dat je kroost gewoon wel wat extra MB’s verdient? Dan heb je het delen van MB’s in 3 stappen zo geregeld. Het werkt heel simpel namelijk.

1. Nog niet eerder MB's gedeeld? Meld dan eerst je telefoonnummer aan en activeer MB's delen.


2. Log in op MijnKPN en kies voor de optie MB's delen. Selecteer de hoeveelheid MB's. Kies daarna het 06-nummer van de ontvanger. Staat er geen nummer? Activeer deze dan eerst (zie stap 1).
3. Kies hoeveel MB’s je kwijt wilt. Het enige waar je op moet letten, is dat je zelf minimaal 50 MB overhoudt. Verder mag je zo veel MB’s delen als je wilt.

Direct MB's delen

Al één kpn abonnement op jouw adres en wil je onderling MB's kunnen delen? Kies dan nu voor een Mobiel abonnement en start gelijk met MB's delen. Aan wie geef jij je MB's cadeau?

Gerelateerde artikelen