Je gebruikt iedere dag het netwerk van KPN; direct of indirect. Op veel meer manieren dan dat je in eerste instantie denkt. We blijven daarom investeren in de veiligheid, kwaliteit en stabiliteit van ons netwerk en producten. Zo zorgen wij ervoor dat je niet alleen nu, maar ook in de toekomst veilig en met veel plezier gebruik blijft maken van ons netwerk en de producten.

Netwerk: 5G voor Mobiel en Glasvezel voor thuis

Netwerk: 5G voor Mobiel en Glasvezel voor thuis KPN staat al 140 jaar in het hart van het digitale leven van Nederland. We blijven ons netwerk ontwikkelen, zodat jij sneller, veiliger en makkelijker gebruik maakt van het internet.
Want we streamen. We shoppen. We boeken en betalen. We zoomen, teamen en meeten. We appen, tiktokken en daten. Ons dagelijkse leven draait op internet. Net als ons onderwijs, onze bedrijven, onze zorg en ons financiële systeem. Dan wil je geen vertragingen. Geen haperingen of zelfs uitval. Ooit haalden we onze schouders op als dat gebeurde. Het was vervelend, maar niet meer dan dat. Die tijd is voorbij. Gewoon goed is niet meer genoeg. Internet is nu de motor van onze vooruitgang. En die motor moet draaien.
Soepel, krachtig en snel. Elk moment van elke dag. Thuis, op je werk en onderweg.
Na internet komt: First Class Internet. Aangedreven door onze twee state-of-the-art netwerken. Natuurlijk ons mobiele 5G netwerk. En een veilig, duurzaam netwerk van 100% glasvezel, dat we door heel Nederland aanleggen. Wij bieden het internet van vandaag, morgen en de toekomst.

Veilig Online

Technologie is niet meer weg te denken uit ons leven. Internet heeft veel dingen makkelijker gemaakt. Maar als we meer mensen en apparaten met elkaar verbinden, wordt de veiligheid hiervan ook steeds belangrijker. Wij zorgen ervoor dat je gegevens beschermd zijn én je apparaten veilig zijn verbonden met het internet. We controleren IP-adressen op echtheid zodat cybercriminelen je niet stiekem naar een andere site leiden. Ook houden we kwaadaardige software tegen als je online bent. En onze e-maildienst is beschermd tegen gevaren van buitenaf. Zo zijn jouw privacy en data beter beveiligd.

Elke dag een beetje groener

Wij zien elke dag als een kans om het beter te doen. Om met ons netwerk en onze medewerkers vooruitgang te boeken voor mens en milieu. Een betere wereld gaat namelijk iedereen aan. KPN is de groene verbinder: ook dit jaar zijn we weer uitgeroepen tot één van de duurzaamste telecombedrijven ter wereld. We gebruiken minder materialen, verbeteren het ontwerp van producten en nemen maatregelen om onze afvalproductie te verminderen tot vrijwel nul. Afgelopen jaar hebben we als eerste provider de eco-sim geïntroduceerd. Deze is gemaakt van gerecyclede koelkasten. Onze zuinige tv-ontvangers hebben een eco-stand, waarmee je energie bespaart. En onze nieuwe SuperWifi punten zijn kleiner geworden en gemaakt van gerecycled plastic. Maar ook onze monteurs rijden voortaan elektrisch. En achter de schermen gebeurt er nog veel meer. Zo zetten wij alles op alles om jou te verbinden met een duurzame toekomst.

TV en Entertainment

KPN TV: Nog duurzamer en makkelijker tv kijken
Ook onze tv diensten blijven we verbeteren om jou de beste kijkervaring te geven op tv, laptop, tablet of smartphone. Hieronder lees je de andere verbeteringen die we hebben doorgevoerd.


Duurzame tv-ontvanger
Wist je dat onze tv-ontvanger bijna 10x minder stroom verbruikt dan de meest gebruikte tv-ontvanger van andere aanbieders? Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. Daarnaast hebben we een eco-stand mogelijk gemaakt. Hiermee verbruikt de tv-ontvanger nóg minder stroom. En wist je dat onze nieuwste ontvangers helemaal gemaakt zijn van gerecycled plastic?


KPN TV app
Voor de KPN TV apps hebben we het nu nog makkelijker gemaakt om jouw favoriete films en series te vinden door persoonlijke aanbevelingen te doen als je daarvoor toestemming hebt gegeven. Ook is er voor sportfans de Sport-omgeving, waar je snel en eenvoudig een overzicht vindt van alle sportprogramma’s op tv.


Nieuw op tv: Pathé thuis films huren
Vanaf afgelopen jaar kun je nu ook films huren bij Pathé Thuis via je tv. Zo zit je op de eerste rij voor de beste en nieuwste films. Want wekelijks worden er nieuwe films toegevoegd.

Het netwerk van Nederland

Wil je nog meer weten over “het netwerk van Nederland”?