26 februari 2021 3 min Auteur: Redactie Beleef KPN

De nieuwste films in het Film1 pakket

Maandelijks worden er nieuwe films toegevoegd aan het Film1 pakket. Voor de maand maart hebben wij onze favorieten voor jou op een rijtje gezet. Heb je nog geen Film1? Lees onderaan het blog hoe je Film1 aanzet.

Bacurau

Een bijzondere mix van futuristische western, horror en lowbudget-sciencefiction over de vreemde gebeurtenissen in een afgelegen Braziliaans dorp dat plotseling van alle navigatiesystemen is verdwijnt. Bacurau is te zien vanaf 5 maart.

Richard Says Goodbye

Richard is professor aan de universiteit. Wanneer hij hoort dat hij terminaal ziek is gaat in zijn hoofd een knop om: hij zal nu optimaal genieten van de rest van zijn leven. Dit leidt tot ontroerende, bizarre maar ook roekeloze situaties. Richard Says Goodbye is te zien vanaf 6 maart.

10 Minutes Gone

Frank Sullivan is een professionele bankrover waarbij nog nooit een klus is misgelopen, totdat zijn broer tijdens een overval wordt gedood. Bewusteloos geslagen wordt Frank wakker zonder herinnering aan hoe de overval misging. 10 Minutes Gone is te zien vanaf 12 maart.

Child's Play

Een moeder geeft haar zoon een speelgoedpop, maar ze is zich niet bewust van het gevaar. Niet lang nadat de moeder de pop heeft gegeven beginnen rare gebeurtenissen plaats te vinden. Het lijkt wel alsof de pop tot leven is gekomen… Child's Play is te zien vanaf 13 maart.

Triple Threat

De dochter van een miljardair wordt het doelwit van een huurlingenkartel. Payu, Jaka en Long Fei moeten haar beschermen. De drie moeten het opnemen tegen professionele huurmoordenaars en ervoor zorgen dat de vrouw in leven blijft. Triple Threat is te zien vanaf 19 maart.

Midsommar

De maker van het huiveringwekkende Hereditary neemt je mee op een bloedstollende reis naar het zonovergoten Zweden, waar een groepje Amerikaanse toeristen het Midsommar-festival bezoekt. Gaandeweg beginnen ze zich af te vragen of ze het einde van deze midzomernacht wel zullen halen. Midsommar is te zien vanaf 20 maart.

Come to Daddy

Norval ontvangt een cryptische boodschap van zijn vervreemde vader. Hij reist naar diens afgelegen huis aan de kust in de hoop zich met hem te verzoenen. Hij is echter niet op de hoogte van de duistere waarheid over zijn vader. Come to Daddy is te zien vanaf 26 maart.

The Professor and the Madman

Tijdens het verzamelen van de definities voor de eerste editie van de Oxford English Dictionary krijgt Professor James Murray hulp uit onverwachte hoek. Dr. William Minor levert de betekenissen van maar liefst 10.000 woorden aan. The Professor and the Madman is te zien vanaf 27 maart.

Total Recall

Quaid besluit een bezoek te brengen aan Rekall, een revolutionair bedrijf dat zijn superspion-fantasie kan omzetten in echte herinneringen. Maar tijdens de behandeling gaat het mis en vervaagt de grens tussen fantasie en werkelijkheid. Total Recall is te zien vanaf 28 maart.

Heb jij nog geen Film1? Bestel dan het pakket makkelijk via MijnKPN. Film1 is maandelijks opzegbaar.

Meer over Film1

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

Films in het Pluspakket

Films, series & TV

Programma's die je deze maand niet mag missen

Films, series & TV

Zender van de Maand: Comedy Central Extra