26 februari 2021 3 min Auteur: Redactie Beleef KPN

Films in het Pluspakket

Elke maand doen wij een greep uit het aanbod van het Pluspakket en zetten we de beste films voor je op een rijtje. Je kijkt ze On Demand met het Pluspakket die je maandelijks gemakkelijk aan- of uitzet via MijnKPN, MijnTelfort of het menu van je Interactieve TV.

I, Daniel Blake

In dit sociale Engelse drama volgen we het titelpersonage. Hij is 59 en heeft een hartaanval gehad. Hij wil nog wel werken, maar zijn dokter raadt het hem af. Daniel moet een beroep doen op hulp van de staat en probeert zich een weg te banen door het onpersoonlijke en bureaucratische uitkeringssysteem. Hij ontmoet de jonge Katie, een alleenstaande moeder met twee kinderen, die in hetzelfde schuitje zit. Ze zoeken steun bij elkaar en vinden langzaam maar zeker hun waardigheid terug.

De Rouille Et D’Os

Tegenpolen trekken elkaar aan, is het gezegde. Dat is ook het geval in dit Franse drama. Want wat moet een arme, werkloze kickbokser én alleenstaande vader Ali (Matthias Schoenaerts) nou met de mooie orkatrainster Stéphanie (Marion Cotillard)? In eerste instantie niets. Maar dan slaat het noodlot toe voor Stéphanie: door een ongeluk verliest ze haar beide benen. Er ontstaat er een speciale band tussen de twee, sensueel en met bijzondere spelregels.

Homies

Heb je net je leven gebeterd om je vriendin terug te winnen, kom je opeens in aanraking met een enorme lading drugs… Het overkomt Timo (Robert de Hoog) in de comedy ‘Homies’. Eén van zijn ‘homies’, Sebas (Manuel Broekman), blijkt namelijk per ongeluk de verkeerde mensen tegen zich in het harnas te hebben gejaagd. Het gevolg: een boze Russsische maffia en een enorme koffer met 22 kilo coke die binnen één week verkocht moet worden…

Nog geen Pluspakket?

Wil je deze en vele andere films, series en zenders kijken? Kies dan voor het Pluspakket. Je zet het Pluspakket makkelijk aan via MijnKPN, MijnTelfort of via het menu op je TV. Het pakket is maandelijks opzegbaar, je zit dus nergens aan vast.

  1. Druk op 'Menu' op je witte afstandsbediening
  2. Ga met de pijltjes naar 'Service' en druk op 'OK'
  3. Kies het 'Pluspakket' en druk op 'OK'
  4. Voer je pincode voor TV in en druk op 'OK'

Het Pluspakket wordt nu toegevoegd en je ontvangt een e-mail met een bevestiging.

Opgelet: heb je geen 'Service' in je tv-menu? Dan heb je ons nieuwste tv-menu en vind je deze optie onder instellingen > zenderpakketten.

Meer over het Pluspakket

Ook interessant voor jou

Films, series & TV

Zender van de Maand: Comedy Central Extra

Veiligheid

De Grote Schoonmaak: Heb jij hem al gedaan?

Films, series & TV

Series in het Pluspakket