29 maart 2018

Huawei P20 Pro: 360 graden de wereld rond

29/03/2018 - De nieuwe Huawei P20 Pro tilt fotografie naar epische hoogten. De hypergeavanceerde smartphone heeft maar liefst drie cameralenzen aan de achterkant. Met elke lens maak je foto’s en video’s van ongekende kwaliteit. Pre-order jij in de periode van 28 maart tot en met 15 april 2018 een Huawei P20 Pro met abonnement van KPN? Dan krijg je een Huawei EnVizion 360 Camera t.w.v. € 199,- cadeau! Daarmee maak je de vetste foto's en video's van je héle omgeving: 360 graden om je heen!

Huawei P20 Pro


Benieuwd naar de camera van de allernieuwste 
Huawei Mate X? Blijf op de hoogte!

Huawei P20 Pro: smartphone voor de foto-pro’s

Huawei presenteerde deze week hun nieuwste hero: de Huawei P20 Pro. Deze smartphone uit de Huawei P20-serie is ontworpen voor de foto-pro’s. En dat merk je aan alles. De Huawei P20 Pro heeft niet één, niet twee, maar drie cameralenzen op het toestel zitten! Een 8-megapixel, een 40-megapixel en een aparte 20-megapixel zwart/wit-lens. Dik pluspunt: de 8-megapixellens van de P20 Pro kan 3x optisch inzoomen zonder dat er een greintje fotokwaliteit verloren gaat. Ben jij een échte smartphonefoto-pro? Stel jouw Huawei P20 Pro dan in op de Pro-modus. Daarmee bepaal je zelf instellingen zoals sluitertijd, ISO-waardes en diafragma voor een optimale weergave bij elke lichtinval.

Huawei P20 Pro: high level foto’s met de Huawei 360 Camera

Wil je je foto’s naar een nóg hoger niveau brengen? Hiervoor heeft Huawei de perfecte gadget: de Huawei EnVizion 360 Camera. Deze 360 Camera is een match made in heaven met de P20 Pro: de software van beide apparaten werkt feilloos samen en creëert zo de beste beelden. De kwaliteit van de Huawei EnVision 360 Camera is ongelooflijk goed: de 13-megapixelcamera met 210 graden groothoeklens schiet foto’s in 5K en video’s in 2K. Elk blaadje aan de bomen is met deze hyperkwaliteit perfect zichtbaar. Met de Huawei EnVision 360 Camera beleef je vooral een bak lol. Hieronder vertellen we je de 3 leukste opties.

High level foto's met de 360 Camera


Huawei P20 Pro: 3 leuke effecten met de Huawei 360 Camera

Je kunt de Huawei EnVizion 360 Camera op 3 grappige manieren gebruiken: in Panorama modus, Fisheye modus en Planet modus. De foto’s en video’s die je met deze effecten maakt, leveren gegarandeerd de meeste likes op al je social mediakanalen.

Panorama modus

Met de Panorama modus van de Huawei Envision 360 Camera maak je de breedste foto’s. Hiermee kun je op vakantie de volledige bergketen in beeld brengen. Of op een festival al je vrienden op jouw selfie krijgen.

Fisheye modus

Stel de Huawei EnVision 360 Camera in op Fisheye modus voor een grappig gekromd effect. Hiermee is het alsof jouw foto's zijn genomen door de bolle ogen van een vis.

Fisheye modus


Planet modus

De Planet modus gaat nog een stapje verder: je ziet je hele omgeving van bovenaf in de foto. Het lijkt net alsof je je op een hele kleine planeet bevindt, met de lucht overal om je heen.

Tiny worlds


Huawei P20 Pro: 360 graden de wereld rond

De coolste cameratrick van de Huawei EnVision 360 Camera is de VR modus. Daarmee maak je een volledige 360-gradenfoto of -video. Zo staat elke vierkante centimeter van je omgeving op de gevoelige plaat vastgelegd, inclusief de grond én de lucht! Met een speciale VR-bril lijkt het net alsof je middenin de foto of video staat. En als je om je heen kijkt, beweegt het beeld naar een ander stuk foto of video. Ook zonder VR-bril werken 360-gradenfoto’s goed: versleep de foto met je muis en de foto draait naar een ander beeld. Met 360-gradenfoto’s vergeet je nooit meer hoe dat hele Balinese strand erbij lag!

Huawei P20 Pro: nu met gratis Huawei Envision 360 Camera!

Bestel jouw Huawei P20 Pro in de periode van 27 maart t/m 15 april 2018, dan krijg je er een Huawei EnVizion 360 Camera t.w.v. € 199,- bij cadeau! Wat moet je daarvoor doen?

1. Pre-order de Huawei P20 Pro met abonnement bij KPN
2. Vul de volgende dingen vóór 15 mei in op de actiepagina van Huawei:
a. jouw gegevens
b. een kopie van de orderbevestiging
c. een foto van het IMEI-nummer op het doosje van jouw Huawei P20 Pro

Binnen 4 weken krijg jij jouw Huawei EnVizion 360 Camera thuisgestuurd.

Koop nu de Huawei P20 Pro met abonnement bij KPN en claim die Huawei 360 Camera!

Ontdek ook onze zakelijke Huawei telefoons.

Ook interessant voor jou:

Mobiel

Mobile World Congress - nieuwe smartphones 2018

Mobiel

Hoogbegaafde Huawei door Artificial Intelligence