Kijk Netflix via Méér TV

Binnenkort gebruik je via je Interactieve TV menu eenvoudig de Netflix app. Heb je een Netflix abonnement, dan kijk je je favoriete series en films binnenkort eenvoudig op je Interactieve TV.

Snel en gemakkelijk toegang tot Netflix via Interactieve TV

  • Direct toegang tot Netflix via het vertrouwde tv-menu van KPN
  • Je blijft binnen je tv-omgeving; switchen naar een ander menu is niet nodig

Zo gebruik je de Netflix app eenvoudig in combinatie met Interactieve TV van KPN.

Alles over Interactieve TV

Hoe werkt het?

Netflix is toegevoegd aan Méér TV, waarmee je apps op je tv gebruikt. Méér TV wordt de komende tijd voor alle klanten toegevoegd aan het menu van Interactieve TV. Vanaf eind oktober start er een testgroep van 20.000 klanten die de Netflix app op hun Interactieve TV uitproberen. Hiervoor kan je je niet meer aanmelden. Later dit jaar wordt de Netflix app in fases voor iedereen beschikbaar gemaakt. Je hoeft hiervoor niets te doen.

Wat kost Netflix?

KPN en Netflix werken samen. KPN zorgt ervoor dat je direct toegang tot Netflix krijgt via het tv-menu. Om ook series en films te kunnen bekijken, is het nodig om een abonnement bij Netflix aan te maken. De kosten hangen af van het type abonnement dat je bij Netflix kiest. Heb je nog geen Netflix abonnement? Klik op onderstaande link en bekijk de abonnementen.

Vanaf wanneer kan ik de Netflix app via Méér TV gebruiken?

Netflix wordt in fases beschikbaar gesteld aan klanten die de geschikte apparatuur in huis hebben. Verwachting is dat deze klanten uiterlijk half december toegang tot Netflix krijgen via hun tv. De groep die overblijft beschikt (nu) niet over de juiste apparatuur. Voor deze klanten wordt, als ze dat zelf willen, nieuwe apparatuur beschikbaar gesteld. Je hoeft hier niets voor te doen, alle klanten worden hierover via e-mail geïnformeerd. Als je geen e-mail krijgt of niet wil wachten dan kun je deze site in de gaten houden.

Bekijk de beste series van Netflix:

House of Cards

Kevin Spacey speelt Frank Underwood, een genadeloos en ambitieus politicus in Washington D.C.

Orange Is the New Black

Als Piper Chapman wordt betrapt tijdens een drugssmokkel komt ze terecht in een vrouwengevangenis.

Marvel's Daredevil

Een jongen krijgt chemisch afval over zich heen en krijgt super gevoelige zintuigen terug. Getraind in Oosterse vechtsport gaat hij badguys in zijn criminele wijk te lijf.

Breaking Bad

Als scheikundeleraar Walter White ongeneeslijk ziek wordt verklaard, zet hij alles op alles om zijn gezin goed achter te laten. Hij begint met het maken en verkopen van de drug crystal meth.

Veelgestelde vragen

Netflix is een internettelevisiedienst, bekend van series als House of Cards, Orange Is the New Black en Narcos. Je kunt Netflix los van een tv-abonnement bestellen en gebruiken. Naast heel veel series kun je via Netflix ook films kijken in diverse categorieën, zoals actie, thrillers, kinderfilms en comedy. Met veel populaire series en films om uit te kiezen, plus bekroonde Original-content en een speciaal gedeelte voor kinderen, is er voor elk wat wils.

Je kunt altijd iets geweldigs kijken

Met Netflix kun je een heleboel geweldige titels kijken, altijd en overal. Je hoeft niets te downloaden en Netflix bevat ook geen reclame, waardoor je kunt kijken zonder te moeten wachten. Met Netflix heb je de mogelijkheid om dat wat je kijkt te beoordelen. Hoe meer je kijkt en beoordeelt, hoe beter je persoonlijke aanbevelingen worden. De series van Netflix worden vaak met het volledige seizoen aangeboden. Dit betekent dat je dus niet een week hoeft te wachten tot een volgende aflevering. Bij het kijken van series gaat Netflix zelfs automatisch verder naar de volgende aflevering. Stop je toch halverwege met het kijken van een serie of film, dan wordt onthouden waar je bent gebleven, zodat je later weer verder kunt kijken. Dit kan op alle apparaten, die Netflix ondersteunt. Je kan dus op je smartphone pauzeren en op een tablet verder kijken.

Welke abonnementen biedt Netflix?

Netflix biedt 3 abonnementen:

Basic Standaard Premium
Prijs per maand na je gratis proefperiode van 1 maand € 7,99 € 9,99 € 11,99
Beschikbaar in HD Nee Ja Ja
Ultra HD (indien beschikbaar) Nee Nee Ja
Aantal schermen dat je tegelijkertijd kunt gebruiken 1 2 4
Kijk op je laptop, tv, telefoon en tablet Ja Ja Ja
Eindeloos veel series en films Ja Ja Ja
Altijd opzegbaar Ja Ja Ja
Eerste maand gratis Ja Ja Ja

Netflix biedt haar klanten de mogelijkheid om de Netflix app op 3 manieren via Interactieve TV te openen.

Manier 1 - Netflix openen via Méér TV

Stap 1: Open het menu van Interactieve TV

Stap 2: Selecteer de menu-optie Méér TV

Stap 3: Je krijgt nu alle beschikbare apps in Méér TV te zien; selecteer Netflix en druk op OK

Netflix wordt nu geopend

Zodra Netflix is geopend, kies je 'Aanmelden' en vul je je gebruikersnaam en wachtwoord in

Manier 2 - Netflix openen via de Videotheek

Stap 1: Open het menu van Interactieve TV

Stap 2: Selecteer de menu-optie Videotheek

Stap 3: Selecteer in het extra menu Netflix en druk op OK

Netflix wordt nu geopend

Zodra Netflix is geopend, kies je 'Aanmelden' en vul je je gebruikersnaam en wachtwoord in

Manier 3 - Netflix openen via kanaal 200

Stap 1: Ga in je zenderlijst naar kanaal 200 en druk op de rode knop van je afstandsbediening

Netflix wordt nu geopend

Zodra Netflix is geopend, kies je 'Aanmelden' en vul je je gebruikersnaam en wachtwoord in

Als je nog geen abonnement hebt op Netflix, dan kun je dit op 2 manieren doen:

Manier 1 - Via de Netflix app

Zodra je Netflix via Interactieve TV van KPN opent, heb je alleen de mogelijkheid om via creditcard een abonnement af te sluiten.

  1. Selecteer Start je gratis maand en druk op OK
  2. Kies een gebruikersnaam (je e-mailadres) en een wachtwoord
  3. Kies het type abonnement dat je wilt hebben
  4. Voer je betaalgegevens in: je kunt via de app alleen met creditcard betalen

Manier 2 - Via de website van Netflix

Ga naar de website van Netflix. Hier kun je je abonnement afsluiten. Via de website kun je betalen met iDeal, creditcard en PayPal.

Nee, want je sluit een abonnement niet bij KPN, maar bij Netflix af. Alle factuurinformatie zal dan ook via Netflix verlopen.

Het Premium abonnement van Netflix biedt je de mogelijkheid om een deel van het aanbod te bekijken in Ultra HD. Via Interactieve TV van KPN kun je echter geen Ultra HD kijken! Deze standaard wordt momenteel niet ondersteund door KPN. Voor HD geldt dat KPN het ondersteunt, maar de beschikbaarheid is afhankelijk van hoe sterk je internetsignaal is.

Voor alle vragen over Netflix en/of de Netflix app neem je contact op met Netflix. Netflix heeft een online helpcentrum, dat je ondersteuning biedt voor uiteenlopende vragen.