Sony Xperia XZ2 en XZ2 Compact kopen

Sony Xperia XZ2 en Xperia XZ2 Compact met abonnement van KPN.


Sony Xperia XZ2

Sony Xperia XZ2

Kleuren


Opslagruimte


Bekijk prijzen en levertijden


Sony Xperia XZ2
Compact

Sony Xperia XZ2 Compact

Kleuren


Opslagruimte


Bekijk prijzen en levertijden

Prikkel je zintuigen met de Sony Xperia XZ2 en XZ2 Compact!

Review video Sony Xperia XZ2 en Xperia XZ2 Compact.


De Xperia XZ2 en XZ2 Compact zijn Sony's toptelefoons van 2018. Beide modellen hebben een volledig vernieuwd high-end design en een 19-megapixelcamera met een functie voor Super slowmotion video. Hieronder lees je alles over de nieuwe entertainers van Sony!Sony Xperia XZ2

Xperia XZ2 en XZ2 Compact: vollere rondingen

Sony gaf de Xperia XZ2 en XZ2 Compact een volledig nieuw ontwerp. De scherpe randen die nog op de XZ1 zaten, zijn op de XZ2 mooie rondingen geworden. Om je telefoon te ontgrendelen, leg je je vinger nu op de achterkant van de XZ2. De Xperia XZ2 ligt zo heel natuurlijk in de hand.

Beautiful beeldschermen voor de Xperia XZ2

De randen van de Xperia XZ2 zijn door de rondingen een stuk kleiner geworden. Daardoor hebben de Sony beauties een maatje meer scherm met een nieuwe verhouding van 18:9. Het scherm van de Sony Xperia XZ2 is 5,7-inch groot en de XZ2 Compact meet 5,0-inch.

Filmen in HD met de Sony Xperia XZ2

Oog om oog: Motion Eye™ Advanced camera

Met de nieuwe Xperia XZ2 maak je de beste video’s. Sony’s zelf ontwikkelde Motion Eye™ Advanced camera telt maar liefst 19-megapixels. Bovendien is het de eerste 4K HDR video-camera ter wereld! Daarmee maak je de meest haarscherpe en kleurrijke video’s in de hoogste kwaliteit.

How slow can you go?

De camera van de Sony Xperia XZ2 kan nog veel meer. Filmen in super slowmotion bijvoorbeeld! De slowmotion functie van de Xperia XZ2 filmt met 960 beelden per seconde. Zet je de Full HD functie ook aan? Dan maak jij de meest gedetailleerde slow-mo video’s die je ooit gezien hebt.

Sony Xperia XZ2 met muziekvideo's die geluid uitbeelden.

Sony Xperia XZ2: superieure sound

Muziek luisteren is een buitenaardse ervaring met de Sony Xperia XZ2. De Xperia XZ2 en Xperia XZ2 Compact hebben Hi-Res Audio. Daarmee zijn alle geluiden optimaal afgestemd. Zo klinken de hoogste tonen en de diepste bass zo rijk mogelijk.

Je favoriete muziek in stereo sound

Muziek luisteren is nóg intenser met stereogeluid. Daarom hebben de Xperia XZ2 en XZ2 Compact naar voren gerichte stereospeakers. Dankzij de S-Force Front-surroundtechnologie word je omringd door geluid voor de meest intense muziekbeleving ooit.

Draadloze docking station met een Sony Xperia XZ2 erop.

Sony Xperia XZ2, grotere batterij

Jouw Sony Xperia XZ2 gaat de hele dag mee dankzij de gigantische batterij van 3.180 mAh. Zelfs bij intensief gebruik. Aan het einde van de dag laadt je je XZ2 draadloos op met de docking station. Je kiest zelf wat je mooier vindt: horizontaal of verticaal opladen.

Quick Charge: altijd ready to go

Is jouw Sony Xperia XZ2 is bijna leeg en moet je binnen een half uur de deur uit? Geen probleem met de Sony Quick Charger. Daarmee is jouw Xperia XZ2 zó opgeladen. Je vindt deze oplader in de doos van jouw nieuwe Sony Xperia XZ2.

Andere Sony telefoons bij KPN

We hebben nog meer mooie Sony Xperia smartphones voor jou! Bekijk ze in de shop.

Sony smartphones

Beleef Sony bij KPN:

Mobiel

3D scan van jezelf? Doe het met Sony!

Mobiel

Nieuwe Sony Xperia XA2: voor de filmfreaks

Mobiel

Sony Xperia XZ2: superieure soundbeleving