Sony Xperia XZ2 en XZ2 Compact kopen & vergelijken

Sony Xperia XZ2 en Xperia XZ2 Compact met abonnement van KPN.


Sony Xperia XZ2

Sony Xperia XZ2

Kleuren


Opslagruimte


Bekijk prijzen en levertijden


Sony Xperia XZ2
Compact

Sony Xperia XZ2 Compact

Kleuren


Opslagruimte


Bekijk prijzen en levertijden

Prikkel je zintuigen met de Sony Xperia XZ2 en XZ2 Compact!

Review video Sony Xperia XZ2 en Xperia XZ2 Compact.


De Xperia XZ2 en XZ2 Compact zijn Sony's toppers van 2018. De high-end smartphones zijn voorzien van de nieuwste technische snufjes voor extreem goede entertainmentervaringen: van muziek luisteren tot films kijken en gamen. Hieronder lees je alles over Sony's topentertainers. De Xperia XZ2 wordt standaard geleverd met een UCH12W Quick Charger van Sony t.w.v. € 49,99!Sony Xperia XZ2

Xperia XZ2 en XZ2 Compact: vollere rondingen

Sony gaf de Xperia XZ2 en XZ2 Compact een volledig nieuw ontwerp. De scherpe randen die nog op de XZ1 zaten, zijn op de XZ2 mooie rondingen geworden. Om je telefoon te ontgrendelen, leg je je vinger nu op de achterkant van de XZ2. De Xperia XZ2 ligt zo heel natuurlijk in de hand.

Beautiful beeldschermen voor de Xperia XZ2

De randen van de Xperia XZ2 zijn door de rondingen een stuk kleiner geworden. Daardoor hebben de Sony beauties een maatje meer scherm met een nieuwe verhouding van 18:9. Het scherm van de Sony Xperia XZ2 is 5,7-inch groot en de XZ2 Compact meet 5,0-inch.

Filmen in HD met de Sony Xperia XZ2

Oog om oog: Motion Eye™ Advanced camera

Met de nieuwe Xperia XZ2 maak je de beste video’s. Sony’s zelf ontwikkelde Motion Eye™ Advanced camera telt maar liefst 19-megapixels. Bovendien is het de eerste 4K HDR video-camera ter wereld! Daarmee maak je de meest haarscherpe en kleurrijke video’s in de hoogste kwaliteit.

How slow can you go?

De camera van de Sony Xperia XZ2 kan nog veel meer. Filmen in super slowmotion bijvoorbeeld! De slowmotion functie van de Xperia XZ2 filmt met 960 beelden per seconde. Zet je de Full HD functie ook aan? Dan maak jij de meest gedetailleerde slow-mo video’s die je ooit gezien hebt.

Sony Xperia XZ2 met muziekvideo's die geluid uitbeelden.

Sony Xperia XZ2: superieure sound

Muziek luisteren is een buitenaardse ervaring met de Sony Xperia XZ2. De Xperia XZ2 en Xperia XZ2 Compact hebben Hi-Res Audio. Daarmee zijn alle geluiden optimaal afgestemd. Zo klinken de hoogste tonen en de diepste bass zo rijk mogelijk.

Je favoriete muziek in stereo sound

Muziek luisteren is nóg intenser met stereogeluid. Daarom hebben de Xperia XZ2 en XZ2 Compact naar voren gerichte stereospeakers. Dankzij de S-Force Front-surroundtechnologie word je omringd door geluid voor de meest intense muziekbeleving ooit.

Sony Entertainment to the Extreme gaming

Sony Xperia XZ2: voor echte gamers

De Sony Xperia XZ2 en XZ2 Compact zijn bij uitstek geschikt om mobiele games op te spelen. De toestellen hebben een superscherp HDR-beeldscherm. Ook zorgt High Resolution Audio voor warm en helder geluid. Door dit alles zit jij míddenin je game.

Quick Charge: altijd ready to go

Moet je bijna de deur uit, maar is jouw Sony Xperia XZ2 bijna leeg? Geen probleem met de meegeleverde UCH12W Quick Charger van Sony. Hiermee laad je jouw Sony Xperia XZ2 in een paar minuten op, waarna je hem uren lang kunt gebruiken.

Andere Sony smartphones

Ben je op zoek naar een Sony toestel? Bekijk ze in onze webshop.

Sony smartphones

Beleef Sony bij KPN

Mobiel

Nieuwe Sony Xperia XA2: voor de filmfreaks

Mobiel

Sony Xperia XZ2: superieure soundbeleving

Mobiel

3D scan van jezelf? Doe het met Sony!

Andere topmerken bij KPN