Huawei Mate X

Maak kennis met Huawei's parel van 2019: de Huawei Mate X.
De Huawei Mate X is 's werelds eerste opvouwbare 5G telefoon! Het nieuwe opvouwbare design introduceert een nieuw tijdperk van mobiele mogelijkheden. Nog even geduld, de telefoon komt dit jaar nog uit!

Kun je niet wachten? Ga dan voor de nieuwste Huawei P30 of P30 Pro.

Huawei Mate X - Opvouwbaar design

De Huawei Mate X is 's werelds eerste opvouwbare 5G telefoon. Het flexibele scherm kan zonder problemen in- en uitgeklapt worden. Het stevige en duurzame ontwerp zorgt ervoor dat er niets gebeurd met het scherm tijdens het opvouwen en ontvouwen. Gevouwen is het scherm van de Huawei Mate X 6,6-inch en uitgevouwen maar liefst 8-inch!

De Huawei Mate X heeft een edge-to-edge schermdesign. Het beeld is nog breder, de kleuren zijn betoverend en het geeft een unieke kijkervaring dankzij het heldere OLED-display.

Huawei Mate X - Triple camera

Je hebt met de Huawei Mate X altijd de Triple Leica camera tot je beschikking. Het scherm zit namelijk rondom de telefoon. Leg je beste momenten vast en maak de meest opvallende selfies.

De twee schermen van de Huawei Mate X maakt het mogelijk om van beide zijden in realtime een voorbeeld van de opname te bekijken en om te zetten naar een prachtig portret.

Huawei Mate X - Processor

De Huawei Mate X is dé leider van het 5G-tijdperk. De Mate X beschikt over de Huawei Balong 5000 processor en 's werelds eerste 7nm multi-mode 5G-chipset. Hiermee kun jij gebruik maken van de supersnelle 5G-downloadsnelheid!

De Huawei Mate X is wat betreft de 5G-revolutie vooruitstrevend. Met de geavanceerde dual sim kun jij over de hele wereld gebruik maken van 5G! De telefoon is uitgerust met vier geïntegreerde 5G-antennes, voor de beste ontvangst en verzending.

Huawei Mate X - Batterij

De Huawei Mate X geeft jou meer power dan ooit! De 4500mAh batterij geeft de telefoon ongelooflijke kracht waarmee jij jouw topprestaties kunt uitoefenen. Tegelijk aan projecten werken, filmpje kijken en een game spelen? Geen probleem!

Met 's werelds snelste SuperCharge laad jij de Huawei Mate X binnen 30 minuten op tot wel 85%!


Andere Huawei smartphones

Beleef Huawei bij KPN:

Mobiel

StorySign van Huawei: helpt dove kinderen met leren lezen

Mobiel

Huawei Mate20(Pro): encyclopedie, reisgids én calorieënteller!

Mobiel

Hoogbegaafde Huawei door Artificial Intelligence


Andere topmerken bij KPN