14 december 2018 3 min Auteur: Redactie Beleef KPN

De 5 meest epische PS4 games van 2018

Nog zoekende naar het juiste kerstcadeau voor vrienden of familie (of stiekem voor jezelf)? Voor de gameliefhebber zetten we de meest epische PS4 games van 2018 op een rijtje. Van supersnel racen tot strategisch over de prairie sluipen. Welke PlayStation 4 game wil jij absoluut hebben?

F1 2018: racen met Max Verstappen op de PS4

Met de Max-mania op volle toeren kunnen we niet om deze PS4 game heen: F1 2018. Het spel van dit Formule 1-seizoen. Met alle teams, coureurs en circuits van 2018. Waan je een echte coureur in de uitgebreide carrièremodus. Daarnaast zit F1 2018 boordevol toffe extra’s. Interessante video-interviews met jouw favoriete coureur, maar ook een collectie aan epische oude Formule 1-auto’s waarmee je zelf kunt racen! Zoals de Ferrari waarmee Michael Schumacher in 2004 wereldkampioen werd. Of de McLaren van Ayrton Senna.

F1 2018 is een must have voor gamers met een zwak voor Formule 1 en racespellen. Extra leuk: wie nu internet van KPN afsluit, kan ook online racen met PlayStation Plus!

God of War: mythische winnaar

Winnaar van Game Of The Year bij The Game Awards 2018 en een groot commercieel succes: God of War. In 3 dagen tijd gingen er maar liefst 3,1 miljoen exemplaren van God of War over de toonbank. In deze ‘PS4-exclusive’ staan de Griekse god Kratos en de Noorse mythologie centraal. Je gaat de strijd aan met mythologische monsters en Noorse goden. Kratos moet zijn zoontje wegwijs weten te maken in de gevaarlijke wereld vol verrassingen en mythes. Wat God of War zo episch maakt? De geweldige gameplay en de bijzondere en detailrijke wereld die is neergezet. Een echte topper!

FIFA 19: PlayStation-topper van het eerste uur

Als we het over games hebben, dan kan deze natuurlijk niet ontbreken. Eind september staat altijd met rood omcirkeld in de agenda van de gamende voetballiefhebber en ook dit jaar was er weer een nieuwe variant. We hebben het natuurlijk over FIFA 19! Ga je jouw geluk als individuele speler beproeven? Of wil je de hele ploeg bedienen en deze naar de overwinning leiden? Wat je ook kiest, in FIFA 19 kun je al jouw voetbaldromen waarmaken. Fijne feature die ook in FIFA19 weer gewoon terug te vinden is: online tegen andere FIFA-fanaten spelen! Wie daag jij uit?

Marvel’s Spider-Man: slingerend door de virtuele straten

It’s your friendly neighbourhood hero Spider-Man! Yes, dit jaar kwam er weer eens een PS4 game uit van een van de leukste superhelden. In de nieuwste Spider-Man-game slinger je door een open wereld die gebaseerd is op New York. Je kunt alle kanten op in de stad, wat de game erg leuk en interactief maakt. Marvel’s Spider-Man is al meer ervaren in dit spel. Hij slingert moeiteloos door de stad en zijn spider senses zijn ook verder ontwikkeld. Dreigt er gevaar, dan ben jij de eerste die het weet! Een leuke extra is dat je nu vijanden in de lucht kan slingeren en kan vangen in je web. Ondanks de acht jaar ervaring als superheld, blijft de balans tussen superheld en ‘gewoon’ Peter Parker lastig. Naast zijn ingewikkelde privéleven maken ook bekenden uit de strips zoals Wilson Fisk en Mr. Negative het je moeilijk. Dan ontsnappen ook nog eens een boel schurken uit de gevangenis… Je weet wat je te doen staat.

Red Dead Redemption 2: Rockstar maakt het waar

Red Dead Redemption 2 is de game waar veel PlayStation 4 gamers lang, lang, láng op hebben gewacht. Rockstar is de maker van het spel en bekend van Grand Theft Auto. Het heeft twee jaar lang aan de ontwikkeling van ‘RDR2’ gewerkt. In dit avontuurspel speel je de rol van outlaw in het Wilde Westen van Amerika. Aan jou de keus hoe hard je het spel speelt: passief en strategisch of als een mad man over de vlaktes. In Red Dead Redemption 2 ligt de wereld letterlijk aan je voeten. De spelwereld is gigantisch en ziet er adembenemend uit. Ook is het razend succesvol: in het eerste weekend bracht de game al 725 miljoen dollar op. Met recht een van dé meest epische games van 2018 voor de PS4, het wachten waard!

Lees hier waarom Red Dead Redemption 2 misschien wel het meest epische spel van 2018 is: beleef Red Dead Redemption 2.

Ook interessant voor jou:

Games

Is Red Dead Redemption 2 hét spel van 2018?

Games

10 redenen waarom je Legends of Gaming moet volgen

Games

Worden Wizards Unite en Planet Coaster de game hits van 2019?