Slimme lente deals bij KPN: maak je huis nu nog slimmer

De lente is officieel begonnen. Samen met tink hebben we daarom geweldige smart home deals voor jou! Of je nu een gadgetliefhebber bent, je huis wilt beveiligen of gewoon je dagelijks leven nog makkelijker wil maken. De slimme producten van tink maken het mogelijk. Bekijk hieronder onze lente deals.

Hombli Smart Infrared Heat Panel Glass 400W: een duurzame oplossing om warm te blijven tijdens koude dagen. Dit infraroodpaneel zorgt voor lokale warmtestraling, en in tegenstelling tot een centraal verwarmingssysteem, verwarmt het niet de hele ruimte en de lucht, maar alleen de personen in het stralingsgebied. Bekijk deze aanbieding.

Husqvarna Automower 415X: een geavanceerde robotmaaier die perfect is voor grote gazons tot 1500 vierkante meter. Deze slimme maaier neemt al het gedoe van het maaien van grote oppervlakken weg, zodat je kunt genieten van een ontspannen tijd in de tuin. Zelfs moeilijke en heuvelachtige gazons zijn geen probleem voor deze Automower, want hij kan hellingen tot 40% aan. Bekijk deze aanbieding.

Innr Outdoor Globe 3-pack ZigBee 3.0: een uitstekende keuze voor slimme buitenverlichting. Deze set bestaat uit drie bolvormige lampen die je eenvoudig kunt plaatsen in je tuin, op je balkon of veranda. De lampen zijn dimbaar, komen in miljoenen kleuren en zijn bestendig tegen het weer. Bekijk deze aanbieding.

Netatmo Outdoor Camera met Sirene: een geavanceerde beveiligingscamera die speciaal is ontworpen voor gebruik buitenshuis. Met deze slimme camera houd je dag en nacht een oogje op je huis. Dankzij bewegingsdetectie zie je altijd wat er om het huis gebeurt. De beelden bekijk je in Full HD. Zie je verdachte activiteiten, dan kan je de ingebouwde sirene inschakelen. Bovendien bestel je de camera nu voordelig samen met de Google Nest Hub. Bekijk de aanbieding.

Sonos Move 2: een krachtige draagbare luidspreker die een verbeterde geluidsbeleving biedt. Met zijn stereo geluid en diepe bass, levert hij een indrukwekkende luisterervaring. De batterijduur van 24 uur maakt hem perfect voor langdurig luisteren, terwijl de water- en stofbestendigheid zorgt dat je het apparaat overal kan gebruiken. Bekijk deze aanbieding.

Nog meer smart home apparaten?

Bij KPN en tink vind je de beste smart home producten voor bij je thuis. Deze apparaten zijn uitgebreid getest, worden snel en gratis geleverd, en we bieden deskundig advies. Creëer nu jouw eigen slimme woning en profiteer van onze lenteaanbiedingen!

Gerelateerde artikelen