Een filmkadootje in februari. Voor Jou.

De hele maand februari geven we je graag 5 films cadeau. Kijk ze op je tv-ontvanger. Sluit jezelf het hele weekend op en hou met je vrienden een filmmarathon. Of kijk naar die ene spannende film met een bak popcorn op de vrijdagavond. Waar je ook zin in hebt: wij zorgen voor de beste films.

C’Mon C’Mon 

In deze mooie zwart-wit film moet radiomaker en journalist Johnny, gespeeld door Joaquin Phoenix, onverwachts een paar weken voor zijn neefje zorgen. Hij neemt hem mee op een roadtrip van Los Angeles naar New York en langzaam ontstaat er een diepe band tussen de 2. 

La Vie en Rose 

Actrice Marion Cotillard won een Oscar voor haar vertolking van de beroemde Franse zangeres Edith Piaf in dit biografische drama. Piaf werd door haar oma opgevoed in een bordeel en ontdekt toen ze, op haar 19e, op straat zong. Ze leefde groots en brak zelfs door in New York, maar kende ook een hoop ellende in haar leven.  

Le Jeu 

Het concept van deze film blijkt zeer universeel. Van oorsprong een Italiaanse film waarvan in meerdere landen een remake is gemaakt (ook in Nederland: Alles op Tafel met onder andere Linda de Mol), is Le Jeu de Franse versie. Het idee: tijdens een diner legt iedereen in een vriendengroep hun telefoon op tafel en alles wat binnenkomt, wordt met de hele groep gedeeld. Met alle gevolgen van dien… 

Singel 39 

Mo (Lies Visschedijk) is hartchirurg en haar hele leven draait om haar carrière. Als Max (Waldemar Torenstra) haar nieuwe buurman wordt, ontstaat er een bijzondere vriendschap tussen de 2. Max valt op mannen, maar wil dolgraag kinderen. Door hem realiseert Mo zich dat er meer in het leven is dan werken. 

The Best Offer 

In The Best Offer zien we onze eigen Sylvia Hoeks naast Geoffrey Rush. Hij speelt een gerespecteerd kunstexpert die de kunstcollectie van een jonge vrouw moet veilen. Hij raakt volledig in de ban van de mysterieuze vrouw. 

Hoe kijk je de films?

Zeer verschillende titels, maar alle 5 zeker de moeite waard! Je kijkt ze de hele maand op onze kosten en je vindt ze in je tv-menu. Ga naar ‘Films’ en kies ‘Kadootje voor jou’ (bij KPN TV+ te vinden onder ‘Films per pakket’). En natuurlijk bekijk je ze ook in de KPN TV app. Veel kijkplezier! 

Gerelateerde artikelen