26 augustus 2020 4 min Auteur: Redactie Beleef KPN

Nieuw in de iTV App: Apple Airplay

Met KPN iTV kun je overal in huis en onderweg tv kijken. Op je eigen telefoon, tablet, laptop of smart tv kijk je wat jíj wilt! Als je thuis Apple TV hebt, is dat nu nog makkelijker. De iTV App werkt vanaf nu namelijk ook met Apple TV. Ontdek deze en meer toffe features van de iTV App!

Wat is Airplay en hoe werkt het?

Met Airplay kun je jouw favoriete programma's, films en series kijken op bijvoorbeeld je Apple TV of een tv die Airplay ondersteunt. Wil je dit uitproberen? Dat kan op de iTV app voor iOS en op je laptop op tv.kpn.com (alleen Safari).

Selecteer het 'cast'-icoon rechtsboven en kies voor "Airplay en andere apparaten". Vervolgens selecteer je het apparaat waar je via Airplay naar toe wilt streamen.

Heb je geen Apple TV? Dan is casten naar je tv ook gewoon mogelijk via Chromecast.

Wat is er nog meer nieuw?

Naast Airplay zijn er een hele lijst aan nieuwe features toegevoegd aan de iTV App. Zo is het nu mogelijk om tv te blijven kijken wanneer je door de gids heen scrollt. Ook hebben we het eenvoudiger gemaakt om snel te navigeren naar die ene sportwedstrijd die je graag live wilt zien via onze Sport omgeving. Dit geldt overigens ook voor films, series en educatieve programma’s! Tot slot hebben we het mogelijk gemaakt om jouw favoriete kanalen te markeren. Deze komen dan bovenaan in jouw beginscherm te staan.


Kijken via Smart TV en webbrowser ook verbeterd

Ook werken we continu aan de SmartTV App en tv kijken via je webbrowser. Zo is het nu mogelijk om alle on demand films en series te bekijken! Kijk nu bijvoorbeeld alle actie, romantiek en erotiek* films uit het Pluspakket vanaf je laptop of SmartTV App. Zoek je specifieke films of series? Het zoeken is veel makkelijker geworden via je browser of SmartTV app. En wil je lekker een serie bingewatchen? Dat is vanaf nu mogelijk via de SmartTV. Dan start automatisch een nieuwe aflevering. Wel zo makkelijk!

* Om erotische films te kijken, pas je eerst de instellingen aan in Profiel > Kinderslot. Deze films zijn alleen via de webbrowser te zien, niet op SmartTV.

Nog geen iTV app? Download hem nu

Wil je kijken op je telefoon of tablet? Download dan de app via de Play Store (Android) of App Store (iOS).

Kijk je liever op je laptop of pc? Ga naar https://tv.kpn.com. De website is geschikt voor de browsers Chrome, Firefox, Edge en Safari.

Of toch liever op een groter scherm? Op smart tv’s van Samsung en LG uit 2017 of nieuwer kun je nu ook kijken via de smart tv app. Ga naar de store en zoek op ‘KPN iTV’.

Ook interessant voor jou:

Films, series & TV

De geheel vernieuwde iTV website

Films, series & TV

TV kijken waar, wanneer en hoe jij maar wil

Internet

Tv-kijken via je Google Chromecast