U kunt een tijdschema instellen op basis van uw kantoortijden. Zo is uw voicemail of doorschakeling automatisch actief wanneer uw bedrijf bijvoorbeeld gesloten is. Op deze pagina leest u hoe uw een tijdschema kunt instellen en inschakelen.

Zet tijdschema's aan

Log in MijnKPN Zakelijk. Ga naar "Producten en dan naar "Telefooncentrale beheer"

Kies voor " Nachtschakeling"

Wilt u een tijdschema aanmaken voor een callcenter of keuzemenu? Bij een keuzemenu vindt u tijdschema's onder " Keuzemenu beschikbaarheid". Bij Callcenter vindt u tijdschema's onder "Nachtschakeling" of "Vakantieschema".

Vink "Automatisch op tijdschema" aan om tijdschema opties te tonen.
Maak nieuw tijdschema

Kantoortijden
Gebruik een kantoortijden tijdschema voor uw openingstijden. Let op! Bij een tijdschema vind de doorschakeling plaats buiten de tijden die u invoert.
Dus als u invoert dat uw bedrijf open is tussen 8:00 en 17:00 uur, dan is de doorschakeling 's avonds en 's nachts actief tussen 17:00 en 8:00 uur.

Vakantieschema
Bij een vakantieschema is de doorschakeling tussen de tijden die u invoert actief.

Met de advanced modus kunt u meerdere periodes invoeren. Zo kunt u in de ene periode bijvoorbeeld de ochtenden invoeren en in de andere periode de middagen. Een gemakkelijke manier om bijvoorbeeld uw pauzes aan te geven.
Sla uw tijdschema op en ga terug naar de Nachtschakeling. Het tijdschema dat u nieuw hebt aangemaakt is automatisch geselecteerd. Kies voor "Opslaan".

Veelgestelde vragen

Ook een Callcenter en keuzemenu kunt u op basis van een tijdschema doorschakelen naar de voicemail of een telefoonnummer naar keuze.

Zet een tijdschema aan op het Keuzemenu

  1. Open "Keuzemenu"
  2. Ga naar "Keuzemenu beschikbaarheid"
  3. Kies de gewenste tijdschema's en klik op "Keuzemenu opslaan"

Zet een tijdschema aan op het Callcenter

  1. Open "Callcenter"
  2. Ga in het menu naar "Nachtschakeling" of "Vakantieschema"
  3. Kies uw tijdschema en klik op "Callcenter opslaan"
Als u de optie Callcenter of Keuzemenu niet in uw beheeromgeving kunt vinden, dan hebt u daar mogelijk geen licentie voor. Bel 0800-0403 om een Callcenter of Keuzemenu licentie te bestellen.

Antwoord niet gevonden of liever direct contact?

Onze Zakelijke Klantenservice is 24/7 gratis bereikbaar

Naar Zakelijk Contact