Contractovername zakelijk mobiel abonnement

Met dit formulier vraagt u een contractovername aan voor KPN Zakelijk Mobiel. Dit is het geval als één of meerdere mobiele aansluitingen van eigenaar wisselen. 

Servicecontracten komen bij een contractovername te vervallen. Het is niet mogelijk om de verzekerde toestellen vervolgens opnieuw bij KPN te verzekeren.

Contractgegevens

Is de contractant een privé persoon of een zakelijke onderneming?
Indien een abonnement met toestelkrediet wordt overgenomen, moet de huidige contractant eerst het openstaande toestelkrediet aflossen voordat de contractovername kan plaatsvinden.
Bel eerst met onze Klantenservice op 0800-0403 om uw contractovername te bespreken.
Mobiele nummer(s)
Toevoegen
Welke mobiele telefoonnummers neemt u over van de huidige contractant?
Toevoegen

Gegevens contractovername

Een contractovername is in deze situatie alleen van toepassing indien het KvK-nummer van de eigenaar wijzigt. 
Bij een contractovername in geval van faillissement geldt dat de curator de contractovername voor akkoord moet ondertekenen. Voor vragen of onduidelijkheden kunt u contact opnemen met KPN SSC Collections via (050) 58 82002. 
Let op: de huidige contractant is een afkoopsom verschuldigd als het contract voor het einde van de looptijd word opgezegd. De afkoopsom bedraagt de abonnementskosten over de resterende periode van het contract.
Kijk op kpn.com/simonly en maak een keuze uit onze Sim Only bundels. Vermeld het aantal min/sms en aantal GB, en de gewenste looptijd.