De Apple iPhone 11 zakelijk

Het nieuwste toestel van Apple is de iPhone 11. Met een 6,1 inch groot LCD-scherm biedt de iPhone genoeg ruimte om alles te doen op uw smartphone. Met de verbeterde FaceID functie ontgrendelt u uw telefoon nog sneller en beter. De iPhone 11 heeft 2 camera’s (telefoto- en groothoeklens) en een verbeterde selfiecamera, van 7 naar 12 megapixel. Met de glazen achterkant is de telefoon draadloos op te laden. De A13-chip zorgt dat de telefoon optimaal werkt. WiFi 6 zorgt ervoor dat u nog sneller online kunt navigeren.

100,- korting op AirPods
Alléén bij KPN

De iPhone 11 en AirPods: de perfecte combinatie voor iedere ondernemer! Bestel nu een abonnement met de iPhone 11 en krijg € 100,- korting op Apple AirPods.

Gebruik maken van deze korting? Vul het actieformulier in om uw AirPods te bestellen. Ook de actievoorwaarden vindt u hier terug. Na het invullen van het formulier ontvangt u per e-mail de status van uw bestelling.

Dual camera-systeem

Met het nieuwe dual camera-systeem wordt iedere thuisfotograaf een pro! Maak uw foto's supergroot met de groothoeklens. En dankzij de nachtmodus maakt u ook met weinig licht de mooiste foto's - zelfs zonder flits. Niet alleen landschappen staan er mooier op met de nieuwe iPhone 11, ook portretten. Dankzij de portretmodus maak u de mooiste foto's van al uw vrienden en collega's.

Verbeterde Face ID

Apple heeft de Face ID functie nog beter gemaakt. Uw iPhone is nu nog sneller geopend en u hoeft uw gezicht niet meer recht voor de telefoon te houden. Door de bredere kijkhoek kunt u zelfs uw iPhone ontgrendelen wanneer deze plat op de tafel ligt.

Nieuwe A13 chip

De chip in de iPhone 11 is de snelste chip in een smartphone ooit! Dat zorgt niet alleen voor die indrukwekkende batterijduur, maar ook voor een soepele gebruikservaring. De A13 Bionic-chip maakt onder meer machine learning, hogere snelheden en videopnames in 4K mogelijk.

Bestand tegen elementen

De iPhone 11 is waterbestendig tot 30 minuten en 2 meter diep. Dat is wel twee keer zo diep als de iPhone XR! Niet alleen in de buurt van water is uw iPhone 11 veilig - ook op grote hoogtes. Het glas van het display én het glas aan de achterkant is extra gehard.

iPhone 11 specificaties

Inclusief AC-adapter

Inclusief headset

Meegeleverde kabels - Lightning

Inclusief besturingssysteem - iOS 13

Mac-compatibiliteit

Ondersteunt Mac-besturingssysteem

Ondersteunt Windows

Platform - iOS

Virtuele assistent - Apple Siri

Persoonlijke informatie management
Alarmklok
Rekenmachine
Kalender
Timer
Gedetailleerde contactgegevens
Events herinnering
Bestandsmanager
Games
Notities
Stopwatch
Video call
Vliegtuigmodus

Automatisch scherpstellen

Beeldstabilisator

Cameraflitser achterzijde

Cameraflitser voorzijde

Cameratype voorkant - Enkele camera

Digitale zoom - 5x

Flash typeL - ED

Geotagging

Gezichtsdetectie

Gezichtsveldshoek (FOV) achtercamera - 120°

HDR-ondersteuning

Maximale beeldsnelheid - 240 fps

Multi-shot

Nachtmodus

Opnameresolutie - 3840 x 2160 Pixels

Optische zoom - 2x

Resolutie bij opnamesnelheid:
-1920x1080@120fps
-1920x1080@240fps
-1920x1080@30fps
-1920x1080@60fps
-3840x2160@24fps
-3840x2160@30fps
-3840x2160@60fps

Resolutie camera achterzijde (numeriek) - 12 MP

Resolutie camera voorzijde (numeriek) - 12 MP

Resolutie tweede camera achterzijde (numeriek) - 12 MP

Sluitertijd camera achterzijde - 1 8

Sluitertijd camera voorzijde - 2 2

Sluitertijd tweede camera achterzijde - 2 4

Time-lapse-modus

Type camera achterzijde - Dubbele camera

Video-opname modi - 720p 1080p 2160p

Video recording

Video stabilizer

Zelfontspanner

Zoomcapaciteit

Afgeronde schermhoeken

Beeldschermdiagonaal - 15 5 cm (6.1")

Beeldscherm type - LCD

Beeldscherm vorm - Flat

Helderheid - 625 cd/m²

Orientatie sensor

Pixeldichtheid - 326 ppi

Resolutie - 1792 x 828 Pixels

Touchscreen

Touch technologie - Multi-touch

Typische contrastverhouding - 1400:1

Vingerafdrukbestendig

Continue audio-afspeeltijd - 65 uur

Continue video-afspeeltijd - 17 uur

Draadloos opladen

Energie-opslagtechnologie accu/batterij - Lithium-Ion (Li-Ion)


Veelgestelde vragen

U betaalt apart voor je abonnement en apart voor je telefoon, maar wel overzichtelijk op één factuur. Onbeperkt bellen bij een telefoon abonnement is ook echt onbeperkt bellen. Met uitzondering van nummers buiten de EU en de informatiekosten van betaalde servicenummers. In Nederland en de EU wordt automatisch uw snelheid voor de rest van de maand verlaagd als uw MB-bundel op is (64 Kbit/s download en 32 Kbit/s upload). Met een Extra Bundel internet u verder op de 4G snelheid die u gewend bent.

Bent u door uw minuten en sms’jes heen? Dan betaalt u in Nederland en in de EU hetzelfde buitenbundeltarief. Belt u buiten uw bundel dan kost dat € 0,23 per minuut en een sms sturen buiten uw bundel kost € 0,07 per sms. U ontvangt een sms-bericht als u 50%, 75% en 100% van uw MB’s verbruikt hebt. Minuten, sms’jes en MB’s die u over hebt, kunt u niet meenemen naar de volgende maand. Gebruik buiten Europa valt buiten uw abonnement. Er gelden buitenbundeltarieven, bijvoorbeeld in zones buiten de EU.

Na uw 1- of 2-jarig contract vervallen de kosten voor uw telefoon en betaalt u alleen nog de kosten voor je abonnement. Het contract met KPN wordt na uw contractstermijn stilzwijgend verlengd en omgezet naar een contract voor onbepaalde tijd met een opzegtermijn van een maand. U kunt uw telefoon abonnement 1 keer per kalendermaand omlaag of omhoog aanpassen. De verlaging of verhoging van uw abonnement gaat vanaf de eerste dag van de volgende maand in. U betaalt een wettelijke verplichte thuiskopieheffing van € 5,69 bij aankoop van een mobiele telefoon. Het tarief van het telefoon abonnement wordt jaarlijks vanaf oktober aangepast met de inflatiecorrectie. De hoogte hiervan wordt bepaald door de Consumentenprijsindex van het CBS.

Alle prijzen die worden getoond op deze pagina zijn inclusief btw.

Bekijk alle tarieven

Bellen vanuit een land in de EU naar Nederland of naar een ander land in de EU valt binnen uw abonnement.

Kiest u voor een telefoon abonnement met onbeperkt bellen en sms’en? Dan valt onbeperkt bellen en sms’en naar een buitenlandsnummer vanuit Nederland naar een land in de EU binnen uw abonnement, met uitzondering van betaalde servicenummers (zoals 0900-nummers).

Er is geen fair use policy met een beperking van het aantal MB’s dat u in het buitenland kunt gebruiken. Wel moet u kunnen aantonen dat u een duurzame band hebt met Nederland. Bijvoorbeeld als u in Nederland woont, werkt of een studie volgt. Dit controleren we zodra u over een periode van 4 maanden meer internet in de EU dan in Nederland gebruikt. Voor het Onbeperkt Data abonnement geldt dat u maximaal 20 GB per maand mag gebruiken in de EU.

Meer info over de band met Nederland > Bekijk in welke EU-landen uw abonnement geldig is

Met KPN Hussel heb je de mogelijkheid om te kiezen voor onbeperkt data op je mobiel. Deze optie is alleen beschikbaar als je thuis ook internet van KPN afneemt.

Voorwaarden bij Onbeperkt Data:

Per maand kunt u maximaal 25 GB delen met andere simkaarten in uw huishouden.
Per maand kunt u maximaal 20 GB roamen in de EU.
Per dag kunt u 5 GB internetten. Als deze 5 GB internet op zijn, kunt u telkens 1 GB activeren om weer op volle snelheid te internetten.

Wilt u wel een nieuw abonnement, maar geen nieuw nummer uit uw hoofd leren? Geef tijdens uw bestelling aan welk 06-nummer u wilt behouden, wij regelen de rest. U kunt al 120 dagen voor het einde van uw huidige abonnement nummerbehoud aanvragen.

> Meer info over nummerbehoud

Met KPN Hussel regelt u al uw abonnementen makkelijk op één plek. Internet, Mobiel, TV, en entertainment. Gehusseld op uw manier. En maandelijks aan te passen. Neem bijvoorbeeld glasvezel internet, onbeperkt data en Spotify, maar zonder tv-aansluiting. Of neem gewoon snel internet voor thuis en iets minder data voor onderweg, maar wel interactieve TV in de woonkamer én slaapkamer. Of combineer alles. U bepaalt. Zo hebt u altijd wat u nodig hebt. En niets dat u niet nodig hebt.

Hebt u meerdere producten van KPN? Met KPN Hussel krijgt u extra voordeel. Kiest u bijvoorbeeld voor Internet, Mobiel, TV en Spotify? Dan krijgt u iedere maand € 5,00 entertainmentvoordeel op Spotify én minimaal € 5,00 korting op uw mobiele abonnement.

>Zo krijgt u dit voordeel

Alle abonnementen zijn incl. 4G en 4G+. Om van 4G+ gebruik te kunnen maken hebt u een 4G+ netwerk en een tablet dat geschikt is om 4G+ te ontvangen nodig. Met 4G behaalt u max. 100 Mbit/s down- en 10 Mbit/s uploadsnelheid, met een gemiddelde downloadsnelheid van 20 Mbit/s. Met 4G+ behaalt u max. 300 Mbit/s down- en 35 Mbit/s uploadsnelheid, met een gemiddelde downloadsnelheid van 75 Mbit/s.

> Bekijk de dekking van ons 4G-netwerk

De 3-in-1 simkaart bestaat uit drie delen; een gewone sim, micro-sim en een nano-sim. U kunt het formaat dat u nodig hebt er eenvoudig uitdrukken en in uw apparaat plaatsen.

Bij de nieuwe abonnementen kunt u zelf bepalen wat u per maand voor uw telefoon betaalt. Liever lage maandlasten? Betaal dan eenmalig meer bij. Zodra uw telefoon is afbetaald, betaalt u alleen nog voor uw abonnement en hebt u geen kosten meer voor uw telefoon.

> Meer info over gespreid betalen

Uw betaalperiode start zodra uw abonnement bij KPN ingaat. Hierover ontvang u van ons bericht.
U betaalt uw facturen via automatische incasso.

U hebt altijd 14 dagen bedenktijd waarin u uw bestelling kunt annuleren of wijzigen. Deze 14 dagen bedenktijd gaat in op de dag dat u uw bestelling plaatst. Annuleert u de bestelling maar hebt u wel minuten of MB’s verbruikt, dan worden de gebruikskosten in rekening gebracht. Nadat u de bestelling hebt geannuleerd, hebt u 14 dagen de tijd om de telefoon te retourneren.

> Meer informatie over bestelling wijzigen of annuleren

Tijdens uw contract kun u uw telefoon abonnement 1 keer per kalendermaand omlaag of omhoog aanpassen. De verlaging of verhoging van uw abonnement gaat in vanaf de eerste dag van de volgende maand.

U kunt op elk moment opzeggen als u hebt gekozen voor maandelijks opzegbaar. Houd wel rekening met een opzegtermijn van 1 maand. Hebt u gekozen voor een 1- of 2-jarig abonnement? Dan kunt u kosteloos opzeggen vanaf de einddatum van uw contract. Is dit nog niet het geval, maar wilt u toch per direct opzeggen? Dan berekenen we een afkoopsom. Houd rekening met een opzegtermijn van 1 maand.

> Lees meer over het aanpassen van uw telefoonabonnement

Dat is afhankelijk van de abonnementsstructuur op het moment van lancering en de periode daarna. Wel zullen wij logischerwijs de investeringen in ons netwerk ook terug moeten verdienen en dat kan op verschillende manieren. Hoe we dit gaan doen zullen we later in detail op terugkomen.
Met KPN bent u klaar voor de toekomst. Wanneer 5G beschikbaar is in Nederland, is uw abonnement er klaar voor. Dit betekent niet dat u nu al 5G hebt of dat het automatisch aan gaat als het netwerk daar klaar voor is. Wel dat u uw abonnement niet hoeft te verlengen wanneer het 5G netwerk klaar is.