Beheer al uw Apple devices vanaf één centrale plek

Met Apple Business Manager automatiseert u vanaf één centrale plek de implementatie van nieuwe iOS en macOS devices voor uw medewerkers. Apple zorgt ervoor dat uw nieuwe iPhone, iPad, Apple TV of Mac-computer geconfigureerd zijn naar uw bedrijfsrichtlijnen. En nog specifieker: configuratie naar de rol en toegangsrechten die medewerkers hebben in uw organisatie. Zo is het direct uit de doos in gebruik te nemen zonder dat handmatige configuratie nog nodig is en hebben uw medewerkers alleen toegang tot de data en applicaties die voor hen relevant en noodzakelijk zijn.

Belangrijke mededeling
Het Apple Device Enrollment Program wordt Apple Business Manager.
Om een completere dienst aan te kunnen bieden wordt Apple DEP geïntegreerd binnen Apple Business Manager. Dat betekent dat u uitgebreidere functionaliteiten en meer mogelijkheden hebt tot integratie met uw MDM of EMM.
×


apple business manager

Nieuwe medewerkers kunnen direct aan de slag

Eén van de sterke punten van Apple Business Manager is het stroomlijnen en verhogen van gemak bij de uitgifte van nieuwe devices. Zo zijn uw medewerkers vrijwel meteen operationeel met hun digitale werkplek, en kunnen zij hun werk zonder (technische) opstartproblemen uitvoeren. Ook geeft Apple Business Manager u inzicht in het zakelijk gebruik van de devices - ook als hetzelfde device voor zowel privé als zakelijk gebruikt wordt.

Koppeling met uw MDM- of EMM-server

Apple business manager neemt enorm in waarde toe als u het koppelt aan Enterprise Mobility Management (EMM). Hierdoor is het aanmelden en configureren van (nieuwe) devices heel eenvoudig. Apple Business Manager haalt de profielen en instellingen van uw bedrijf op vanaf uw MDM- of EMM-server, en zorgt dat het nieuwe device continu toegang heeft tot die gegevens. Uw medewerkers hoeven niet steeds losse contacten aan te maken, maar hebben alle contactgegevens van hun collega's al beschikbaar in hun telefoon.Apple Business Manager

Privacy gewaarborgd

Met Apple Business Manager hebt u inzage in alle zakelijke Apple-devices in uw bedrijf. Betekent dat dan ook dat alle data van die devices inzichtelijk zijn? Nee, dat is vanuit privacy niet inzichtelijk. Enkel de data die bedoeld is om de performance van uw devices te optimaliseren is inzichtelijk. Gebruiks- en gebruikersdata blijven bij de gebruiker zelf.

Zichtbaar in ABM

✔ Naam en serienummer
✔ Modelnaam en -nummer
✔ Telefoonnummer
✔ Totale en beschikbare capaciteit
✔ Geïnstalleerde iOS-versie
✔ Geïnstalleerde applicaties

Niet zichtbaar in ABM

✘ Persoonlijke gegevens
✘ WhatsApp-, SMS of iMessage-berichten
✘ Browsehistorie
✘ Telefoon- of facetimegesprekken
✘ Gebruik van apps (inhoud, frequentie)
✘ Locatie van het device


Daarom Apple Business Manager


  • Eenvoudig
    Al uw Apple devices in uw organisatie centraal en op afstand beheerd.
  • Snel starten
    Door het automatisch uitleveren én configureren van devices kan een medewerker snel productief zijn.
  • Koppelbaar
    Integratie met uw EMM of MDM-server is mogelijk.


KPN en Apple als strategisch partner

Medewerkers - vast of flexibel – willen op ieder moment, vanaf ieder device en iedere locatie in staat worden gesteld om te kunnen werken en communiceren. Apple en KPN werken al lange tijd samen om u via diverse oplossingen hiermee te ondersteunen. Niet alleen voor het leveren van zakelijke Apple-devices, maar ook door een optimale inrichting en beheer van uw (digitale) werkplekken.

Meer weten over Apple Business Manager?
Wij helpen u graag.

Neem contact met ons op

Reseller-ID KPN: 7E9ECB0