Zelfservice Cloud vernieuwd
Onze Zelfservice Cloud is in november vernieuwd! Bekijk op de uitlegpagina waar u alles kunt vinden in de omgeving.

Met Office 365 hebt u toegang tot Microsoft Office, e-mail via Exchange Online (Outlook) en het beheren van uw documenten in OneDrive. Volg het stappenplan om iedere gebruiker toegang te geven tot alle gemakken van Office 365.

Installeer Office 365, Exchange Online of OneDrive

Voordat u gebruik maakt van Office 365, Exchange Online (Outlook) of OneDrive, voegt u eerst gebruikers toe via Zelfservice Cloud.

Hulp bij instellen van uw Outlook

Hebt u hulp nodig bij het instellen van uw e-mail? Of u nu gebruik maakt van Outlook op uw PC of Apple Mail op uw Mac, wij leggen stap voor stap uit hoe u uw e-mail op uw computer installeert.

Veelgestelde vragen

Bij Office 365 Instap kunt u 1 e-mailaccount aanmaken met een mailboxgrootte van 50GB. U kunt onder dit account een ongelimiteerd aantal aliassen aanmaken. Wenst u een extra e-mailaccount / mailbox? Dan is het nodig om een extra Office 365 licentie toe te voegen. U kunt de licentie toevoegen in uw persoonlijke omgeving Zelfservice Cloud.

Lees meer over de varianten en toepassingen van Office 365 Instap en Premium.

Is 1 van uw gebruikers het wachtwoord voor zijn/haar office account vergeten? In uw Zelfservice Cloud kunt een nieuw wachtwoord aanmaken. Log in met uw beheerdersaccount, klik op ‘Gebruikers’ en klik op de gebruiker die het wachtwoord is vergeten. Klik op de button “Wachtwoord wijzigen” en voer het nieuwe wachtwoord in. Informeer uw gebruiker over het nieuwe wachtwoord.

Bij Microsoft vindt u de directe links om Office direct te installeren op uw smartphone of tablet.

Antwoord niet gevonden of liever persoonlijk contact?

Onze Zakelijke Klantenservice is 24/7 gratis bereikbaar.