Contact center-oplossingen voor bedrijven

De hoge verwachtingen van uw klanten waarmaken is een continue uitdaging. Een gepersonaliseerde klantreis met een scherp inzicht in uw klant en waar uw klant zich in de klantreis bevindt is hierbij cruciaal.

Om uw klant deze service te kunnen bieden is het belangrijk dat u technologie gebruikt in uw contact center die dit voor uw faciliteert. Een duidelijke visie en strategie ten aanzien van Customer Experience met daarbij de juiste inzet van nieuwe technologieën kan net die extra boost geven waardoor uw klanten u aanbevelen en bij u terug komen.

Heeft u al telefonie-diensten van KPN? Onze contact center-oplossingen zijn gemakkelijk te combineren met o.a. Skype for Business, Hosted Voice en Servicenummers IVR.cloud connect

Werk efficiënter met het PureCloud contact center

PureCloud is een multichannel contact center platform met een open architectuur.Hierdoor sluit deze perfect aan op uw bestaande (CRM-)systemen of applicaties van derden. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan het integreren van een chatbot of messenger. Deze functionaliteiten zijn onder andere verkrijgbaar in onze API store waarin ze via derden geleverd worden. U kunt dergelijke functies eenvoudig toevoegen en/of verwijderen, waardoor u kunt inspelen op steeds sneller veranderende behoeftes. Het CX competence center zorgt er vervolgens voor dat deze functionaliteit wordt geïntegreerd met het contact center van de klant.

Daarnaast hebben uw medewerkers met PureCloud alle relevante informatie bij de hand om in één keer de vraag van de klant te beantwoorden. Ook als die klant u via verschillende kanalen heeft benaderd. Bovendien werkt PureCloud intuïtief en is het voor uw medewerkers mogelijk om thuis te werken. Daarnaast biedt PureCloud u een feilloos en flexibel werkende infrastructuur met open API-architectuur, gebaseerd op microservices van Amazon Web Services.

De optimale klantreis

De ingebouwde functionaliteiten, zoals workforce management, speech enabled IVR en inbound- en outbound flows dragen bij aan het leveren van een optimale klantreis. Bovendien beschikt u in PureCloud over real-time data waar direct op geacteerd kan worden. Het is hierdoor mogelijk om met voorspellende analyses pro-actievere, persoonlijkere en efficiëntere service te bieden aan uw klanten.


contact center

Functionaliteiten

Met PureCloud heeft u de keuze uit 3 verschillende contact center modules, waarbij PureCloud 3 de meest uitgebreide module is. Iedere PureCloud module beschikt standaard over de modules ‘Collaborate’ en ‘Communicate’. Met deze modules kunnen uw medewerkers optimaal met elkaar communiceren en samenwerken.

PureCloud 1

PureCloud 1 is geschikt voor ‘Voice only’ contact centers, omdat enkel voice afgehandeld kan worden op het platform. PureCloud 1 bevat als belangrijkste functionaliteiten:

 • Basic scripting
 • Policy based recording
 • Applicatie koppelingen zoals CRM
 • IVR
 • Skills & Bulls eye routing
 • Preview en progressive Outbound dialer met campaign management

PureCloud 2

PureCloud 2 is geschikt voor contact center met MultiChannel behoeftes, omdat naast voice ook email en webchat afgehandeld kan worden. PureCloud 2 beschikt over alle functionaliteit van PureCloud 1 en heeft daarnaast als belangrijkste functionaliteiten:

 • Custom scripting & outbound blending
 • Basic WFM: Scheduling en Quality Management
 • Customer journey
 • Customer journey Predictive outbound dialer. Outbound call flows en priority preview
 • Ipad supervisor app

PureCloud 3

PureCloud 3 is geschikt voor contact centers die een volledige omnichannel beleving willen geven. Naast voice, email en chat kunnen ook SMS en social messaging op het PureCloud platform worden afgehandeld. PureCloud 3 beschikt over alle functionaliteit van PureCloud 1 en 2 en heeft daarnaast als belangrijkste functionaliteiten:

 • Co-browse & Screenshare
 • Multichannel customer surveys
 • Full WFM: AI forecasting & scheduling en Quality management
 • Amazon lex integratie

Daarom contact centers van KPN


 • Alles-in-1-platform
  Omnichannel beleving door eenvoudige koppeling en integratie met bestaande systemen en applicaties (van derden).
 • Flexibel
  Eenvoudig aanpasbaar aan het veranderende werkaanbod, gemakkelijk op- en afschalen.
 • Innovatief
  U heeft altijd de laatste functionaliteiten doordat de software continu geüpdatet wordt naar de nieuwste versie.Wilt u meer informatie over KPN contact centers?
Wij helpen u graag.

Vraag een demo aan