Contact center-oplossingen voor bedrijven

De hoge verwachtingen van uw klanten waarmaken is een continue uitdaging. Een gepersonaliseerde klantreis met een scherp inzicht in uw klant en waar uw klant zich in de klantreis bevindt is hierbij cruciaal.

Om uw klant deze service te bieden is het belangrijk dat u technologie gebruikt in uw contact center die dit faciliteert. Een duidelijke visie en strategie ten aanzien van welke klantervaring u uw klanten wilt bieden en technologie die dit voor u mogelijk maakt kan net die extra boost geven waardoor uw klanten bij u terugkomen en aanbevelen aan anderen.

Heeft u al telefonie-diensten van KPN? Onze contact center-oplossingen zijn gemakkelijk te combineren met o.a. Hosted Voice en Servicenummers IVR.cloud connect

Werk efficiënter met het Genesys Cloud contact center

Genesys Cloud is een omnichannel contact center platform met een open architectuur. Deze werkt perfect samen met uw bestaande (CRM-)systemen of applicaties van derden. Hierdoor kunt u op basis van uw specifieke en snel veranderende contact center behoeftes snel experimenteren met functionaliteiten als chatbots, voicebots, spraak naar tekst of analyse tooling. Veel van deze functionaliteiten zijn onder andere verkrijgbaar in onze API store waarin ze via derden geleverd worden. Het CX competence center zorgt er vervolgens voor dat deze functionaliteit wordt geïntegreerd met uw Genesys Cloud contact center.

Met Genesys Cloud hebben uw medewerkers alle relevante informatie bij de hand om vragen van klanten snel en goed te beantwoorden. Ook als die klant u via steeds wisselende kanalen heeft benaderd. Bovendien werkt Genesys Cloud intuïtief en is het voor uw medewerkers mogelijk om thuis te werken. Daarnaast draait Genesys Cloud op een feilloos en flexibel werkende infrastructuur met open API-architectuur, gebaseerd op microservices van Amazon Web Services. Dit is de belangrijkste factor voor de betrouwbaarheid, innovatiekracht en flexibiliteit van het platform.

De optimale klantreis

De ingebouwde functionaliteiten, zoals workforce management, speech enabled IVR en inbound- en outbound flows dragen bij aan het leveren van een optimale klantreis. Bovendien beschikt u in Genesys Cloud over real-time data waar direct op geacteerd kan worden. Het is hierdoor mogelijk om met voorspellende analyses pro-actievere, persoonlijkere en efficiëntere service te bieden aan uw klanten.


contact center

Functionaliteiten

Met Genesys Cloud heeft u de keuze uit 3 verschillende contact center modules. Genesys Cloud 3 is de meest uitgebreide module. Iedere contact center module beschikt standaard over de modules ‘Collaborate’ en ‘Communicate’. Met deze modules kunnen uw medewerkers optimaal met elkaar communiceren en samenwerken.

Genesys Cloud 1

Genesys Cloud 1 is geschikt voor ‘Voice only’ contact centers. Met deze module kan enkel voice worden afgehandeld. PureCloud 1 bevat als belangrijkste functionaliteiten:

 • Basic scripting
 • Policy based recording
 • Applicatie koppelingen zoals CRM
 • IVR
 • Skills & Bulls eye routing
 • Preview en progressive Outbound dialer met campaign management

Genesys Cloud 2

Genesys Cloud 2 is geschikt voor contact centers die hun klanten graag een multichannel beleving bieden. Naast Voice kan ook email en webchat afgehandeld worden. Genesys Cloud 2 beschikt over alle functionaliteit van Genesys Cloud 1 en heeft daarnaast als belangrijkste functionaliteiten:

 • Custom scripting & outbound blending
 • Basic WFM: Scheduling en Quality Management
 • Customer journey
 • Customer journey Predictive outbound dialer. Outbound call flows en priority preview
 • Ipad supervisor app

Genesys Cloud 3

Genesys Cloud 3 is geschikt voor contact centers die hun klanten graag een volledige omnichannel beleving bieden. Naast voice, email en chat kunnen ook SMS en social messaging (o.a. WhatsApp en Facebook Messenger) op het Genesys Cloud platform worden afgehandeld. Genesys Cloud 3 beschikt over alle functionaliteit van Genesys Cloud 1 en 2 en heeft daarnaast als belangrijkste functionaliteiten:

 • Co-browse & Screenshare
 • Multichannel customer surveys
 • Full WFM: AI forecasting & scheduling en Quality management
 • Amazon lex integratie

Daarom contact centers van KPN


 • Alles-in-1-platform
  Multi-of omnichannel beleving en de mogelijkheid om eenvoudige integraties met bestaande systemen en applicaties van derden te realiseren.
 • Flexibel
  Flexibel experimenteren met nieuwe functionaliteit en snel inspelen op een veranderd werkaanbod door de gemakkelijke op-en afschaal mogelijkheden.
 • Innovatief
  Altijd de beschikking over de laatste functionaliteiten doordat het platform iedere 2 weken automatisch geüpdatet wordt naar de nieuwste versie.

Wilt u meer informatie over KPN contact centers?
Word binnen 1 dag teruggebeld.

Stel uw vraag