Contact center-oplossingen voor bedrijven

De hoge verwachtingen van uw klanten waarmaken is een continue uitdaging. Een gepersonaliseerde klantreis met een scherp inzicht in uw klant en waar uw klant zich in de klantreis bevindt is hierbij cruciaal.

Om uw klant deze service te bieden is het belangrijk dat u technologie gebruikt in uw contact center die dit faciliteert. Een duidelijke visie en strategie ten aanzien van welke klantervaring u uw klanten wilt bieden en technologie die dit voor u mogelijk maakt kan net die extra boost geven waardoor uw klanten bij u terugkomen en aanbevelen aan anderen.

Heeft u al telefonie-diensten van KPN? Onze contact center-oplossingen zijn gemakkelijk te combineren met o.a. Hosted Voice en Servicenummers IVR.

Webinar:
Moderne klantbeleving, slim geregeld

9 november 2021

 • Experts nemen u mee en geven visie op de toekomst
 • Concrete praktijkvoorbeelden
 • Flexibele oplossingen met KPN Genesys Cloud


Onze Contact center-oplossingen

Genesys PureCloud
Werk efficiënter met het Genesys Cloud contact center

Genesys PureCloud is een totaaloplossing die perfect aansluit op uw bestaande (CRM-)systemen. Hiermee biedt u klanten de best mogelijke klantbeleving en stroomlijnt u uw organisatie. Uw medewerkers hebben alle informatie bij de hand om in 1 keer de vraag van de klant te beantwoorden. Ook als die klant u via verschillende kanalen benaderd.

Anywhere365
Het dialoogmanagementplatform voor kosteneffectief klantcontact

Anywhere365 is een alles-in-1 communicatieoplossing voor uw medewerkers. De dienst integreert naadloos met Microsoft Teams en met alle Microsoft 365-applicaties, talloze CRM-systemen en sociale media. Vorm een beter beeld van uw klantbehoeften door de beschikbaarheid van actuele en historische data.

Daarom contact centers van KPN


 • Alles-in-1-platform
  Multi-of omnichannel beleving en de mogelijkheid om eenvoudige integraties met bestaande systemen en applicaties van derden te realiseren.
 • Flexibel
  Flexibel experimenteren met nieuwe functionaliteit en snel inspelen op een veranderd werkaanbod door de gemakkelijke op-en afschaal mogelijkheden.
 • Innovatief
  Altijd de beschikking over de laatste functionaliteiten doordat het platform iedere 2 weken automatisch geüpdatet wordt naar de nieuwste versie.

De hybride wereld brengt ook veranderingen in klantinteractie. Het heeft gevolgen voor de klantbeleving, met mens en technologie als middelpunt. Bedrijven werken toe naar verdere digitalisering zonder de klant uit het oog te willen verliezen. Wat is er nodig om de klantbeleving te optimaliseren voor de toekomst? 3 experts delen hun visie op deze veranderende wereld in deze webinar.

 • Eveline Erkelens, Customer Experience, Agile CX
 • Martijn Franssen, Director Digital Customer Services, KPN
 • Marco Vianen, Managing Director, SOS International

Wilt u meer informatie over KPN contact centers?
Wij helpen u graag.

Stel uw vraag