Webinars terugkijken: waar security voor iedereen bereikbaar is


Goede online security is voor veel bedrijven een harde noodzaak. Hoe staat het ervoor met de security van uw bedrijf? Digitale aanvallen liggen altijd op de loer. Wat is the way to go? In vijf webinars geven experts hun adviezen en bevindingen over online security, managed IAM en business continuity. Bekijk ze nu.

Security, kwestie van basis op orde en uitbesteden?

Ieder bedrijf heeft zijn beveiliging graag op orde. En dat begint pas bij technische maatregelen. Wat verandert als u ook focust op mens en proces? Over basishygi├źne , roadmaps en goede security.

Managed IAM, de nieuwe service voor mens en business

Wel de controle, niet de complexiteit: dat is het uitgangspunt van Managed IAM. Een nieuwe service voor identiteits- en toegangsmanagement van klanten. Ontdek alles over Managed IAM.

Behoud van Business Continuity, ook bij calamiteiten

Calamiteiten zijn nooit helemaal onontkoombaar. Hoe waarborgt u die continuïteit en reputatie van uw bedrijf in noodsituaties? En voldoet u tegelijkertijd aan wet- en regelgeving? Over business continuity bij calamiteiten.

De dagelijkse praktijk van hackers

Hackers struinen het internet af op zoek naar kwetsbaarheden. De kans neemt toe dat ook uw bedrijfssysteem voor hen interessant genoeg is. Waarom is dit het geval? Leer wat hacking is, hoe hackers te werk gaan en waarom. Wees hackers te slim af met deze tips.

Internet of Things en security

Internet of Things digitaliseert assets en bedrijfsmiddelen in processen. Daarmee ontstaat een nieuw security-vraagstuk. Wat is IoT-security precies, wat zijn handige richtlijnen en welke praktische maatregelen zijn er beschikbaar? Bekijk hoe u IoT veilig gebruikt.