Installeer het Internet veiligheidspakket

Lees alles over het installeren en gebruiken van Protection Service for Business op uw pc, smartphone, tablet en server.

Installeer Internet veiligheidspakket op uw PC

Het programma bij het Internet veiligheidspakket heet "Protection Service for Business". Uw pc is pas na installatie beveiligd. Open de e-mail met het onderwerp: "Installatie van uw Internet veiligheidspakket" en download de software om de installatie te starten. 

Hebt u geen installatiemail?  Download en start de installatiesoftware via de onderstaande links

Volg de stappen van de installatie. Licentiecode Tijdens de installatie vraagt het internet veiligheidspakket om uw licentiecode. Deze hebt u bij de aanschaf per e-mail ontvangen. Hebt u geen licentiecode bij de hand? U vindt de licentiecode ook in uw beheeromgeving Zelfservice Cloud.

Herstart bij Windows Maakt u gebruik van een Windows computer? Dan vraagt de computer om een herstart tijdens de installatie van uw Internet Veiligheidspakket. Na herstart gaat uw computer automatisch verder met installeren.

Nadat u de stappen van de installatie hebt voltooid is uw computer beveiligd. Open het programma "Protection Service for Business" op uw computer voor inzicht in de status en acties van de applicatie.

Zelfservice Cloud: beheer uw abonnement online

Beheer eenvoudig uw clouddiensten online in Zelfservice Cloud. Zo koopt u bijvoorbeeld een extra licentie, download u installatiesoftware of raadpleegt u uw licentiecode.

Installatie Internetveiligheidspakket voor servers

Installatie voor servers

  • Download de software
  • Voer de productcode in
  • Volg de stappen in het installatieproces
  • Rond de installatie af
Installatie internetveiligheidspakket mobiel

Installatie op Android

  • Download de app
  • Bij de waarschuwing kiest u voor "Instellingen". Vink "Toestaan van deze bron" aan en ga terug.
  • Voer de licentiecode in en rond de installatie af

Veelgestelde vragen

De meest recente informatie vindt u altijd bij de ontwikkelaar zelf. Voor meer inhoudelijke informatie over het gebruik en de instellingen van het internetveiligheidspakket bezoekt u één van de onderstaande links.

Productbeschrijving internet veiligheidspakket

Lees alles over de mogelijkheden van het internet veiligheidspakket.

Download beschrijving

Internet veiligheidspakket voor Android

Meer informatie over installatie op Android.

Download handleiding

Uw licentiecode achterhalenU kunt de licentiecode opzoeken in uw persoonlijke ongeving Zelfservice Cloud.

Uw licentiecode wordt niet geaccepteerdWanneer uw licentiecode niet wordt geaccepteerd op uw pc of server kunt u het beste uw licentiecode resetten in uw Zelfservice Cloud. Wordt uw licentiecode niet geaccepteerd op Android? Neem dan contact op met onze servicedesk.

Voldoet het Cloud-product niet aan uw verwachting, dan kunt u binnen 30 dagen na bestelling gratis uw abonnement opzeggen.

Antwoord niet gevonden of liever persoonlijk contact?

Onze Zakelijke Klantenservice is 24/7 gratis bereikbaar.