Zakelijk pinnen via beveiligde verbinding

Zakelijk Pinnen van KPN: veilig, razendsnel en onbeperkt pinnen voor een vast laag bedrag per maand. Om uw internetverbinding te certificeren voor pintransacties betaalt u € 10,- per maand. Onbeperkt pinnen is bij dit maandbedrag inbegrepen. Zo komt u nooit voor onverwachte kosten te staan. Haal meer uit KPN EEN MKB met Zakelijk Pinnen. U krijgt advies op maat om te kijken of een beveiligde pinverbinding voor uw onderneming nodig is. 

Bekijk KPN EEN MKB

Veilig Pinnen over IP (PoIP)

U handelt altijd veilig uw transacties af met Zakelijk Pinnen over een beveiligde pinverbinding. Door de certificering van Currence voldoet deze altijd aan de laatste security standaard. Wie is Currence? Currence is een Nederlandse organisatie die verantwoordelijk is voor nationale collectieve betaalproducten. Daarbij is Currence verantwoordelijk voor het faciliteren van marktwerking en transparantie van het betalingsverkeer in Nederland. KPN EEN MKB biedt u een flexibele oplossing voor totaalcommunicatie en zakelijk pinnen.


Pinleverancier levert apparatuur voor Pinnen over IP

Wij leveren u een beveiligde pinverbinding over IP (PoIP) waarover uw klanten zorgeloos kunnen pinnen. Met uw pinleverancier maakt u afspraken over de gewenste diensten en de apparatuur. De benodigde pinterminal bestelt u dus ook gewoon bij uw pinleverancier.

Eenvoudig zakelijk overstappen

 • KPN regelt de overstap met uw huidige provider
 • Een KPN monteur installeert KPN EEN MKB bij u op locatie
 • Geen dag zonder internetverbinding met naadloze overstap


Zakelijk pinnen via een beveiligde verbinding?

Wij helpen u graag persoonlijk verder met uw beveiligde pinverbinding. Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen 2 dagen terug.

Maak een afspraak


Goed om te weten

Nee, deze vraagt u aan bij de pinleverancier zoals CCV. Wij leveren u de beveiligde verbinding waarover uw pinverkeer wordt afgehandeld.

Met zakelijk pinnen maakt u gebruik van een beveiligde pinverbinding over uw internetlijn. Daarom hebt u altijd internet van KPN nodig als uw gebruik wilt maken van deze dienst. Geen zorgen, u stapt eenvoudig over op zakelijk internet van KPN: wij regelen alles voor u.

Ervaart u een storing? Een storing van het pinapparaat kan veroorzaakt worden op 3 locaties. Doorloop onderstaande stappen om te bepalen op welke locatie de storing zich bevindt:

Stap 1. Storing in het netwerk van KPN

Ervaart u naast uw pinstoring ook problemen met internet en telefonie, dan is er mogelijk sprake van een storing op het KPN-netwerk. 

Is er geen sprake van een internetstoring? Ga dan verder naar stap 2.

Stap 2. Storing bij u op locatie, bijvoorbeeld in uw pinapparaat

 • Controleer of de kabels van het pinautomaat naar het modem correct zijn aangesloten. Zit de stekker goed in het modem van KPN? Zijn het modem en het pinautomaat juist verbonden via de kabel zodat er sprake is van goed contact tussen de 2 apparaten?
 • Controleer de kabels van en naar het pinapparaat: zijn de kabels beschadigd? Zo ja, koop dan een nieuwe ethernet cat 5 kabel, vervang de kabel en controleer of Zakelijk Pinnen opnieuw functioneert.
 • Controleer of het palletje waarmee de connector van de ethernetkabel vastklikt niet is afgebroken. Dit kan een reden zijn het pinautomaat niet goed contact maakt met uw modem.

  Zijn de kabels correct aangesloten en funcioneert pinnen nog steeds niet? Ga dan verder naar stap 3.

  Stap 3. Storing bij de transactieverwerker Equens of CCV

  Ervaart u een storing in het transactieverkeer? Wij raden u dan aan contact op te nemen met de pinapparaat leverancier en transactieverwerker Equens of CCV. Zij onderzoeken de aard van de storing en helpen u met het oplossen van het probleem.

  Na opzeggen van zakelijk internet van KPN is de verbinding tussen uw pinapparaat en transactieverwerker verbroken en kunt u geen pintransacties meer uitvoeren.
  Na het opzeggen van Zakelijk Pinnen vervalt de gecertificeerde beveiligde verbinding met de transactieverwerker en kunt u geen pintransacties meer uitvoeren. Mocht u uw beveiligde pin willen laten omzetten naar uw open internetverbinding, bespreek dit dan met uw leverancier. Uw leverancier brengt hiervoor eenmalig kosten in rekening.

  Telefonisch bestellen?

  Onze KPN Experts helpen u.

  We bellen u binnen 5 minuten