Zakelijk pinnen via beveiligde verbinding


Haal meer uit uw Zakelijk Internet met zakelijk pinnen van KPN: veilig, razendsnel en onbeperkt pinnen voor een vast laag bedrag per maand.

Met zakelijk pinnen van KPN worden transacties behandeld over een beveiligde pinverbinding. De benodigde apparatuur zoals een pinterminal bestelt u via een pinleverancier.

Zakelijk pinnen logo

Zakelijk pinnen via een beveiligde verbinding

Wij helpen u graag persoonlijk verder met uw beveiligde pinverbinding. Laat uw gegevens achter en wij bellen u binnen 2 dagen terug.

Laat uw gegevens achter

Veelgestelde vragen

Nee, deze vraagt u aan bij de pinleverancier zoals CCV. Wij leveren u de beveiligde verbinding waarover uw pinverkeer wordt afgehandeld.

Met zakelijk pinnen maakt u gebruik van een beveiligde pinverbinding over uw internetlijn. Daarom hebt u altijd internet van KPN nodig als uw gebruik wilt maken van deze dienst. Geen zorgen, u stapt eenvoudig over op zakelijk internet van KPN: wij regelen alles voor u.

Ervaart u een storing? Een storing van het pinapparaat kan veroorzaakt worden op 3 locaties. Doorloop onderstaande stappen om te bepalen op welke locatie de storing zich bevindt:

Stap 1. Storing in het netwerk van KPN

Ervaart u naast uw pinstoring ook problemen met internet en telefonie, dan is er mogelijk sprake van een storing op het KPN-netwerk. 

Is er geen sprake van een internetstoring? Ga dan verder naar stap 2.

Stap 2. Storing bij u op locatie, bijvoorbeeld in uw pinapparaat

 • Controleer of de kabels van het pinautomaat naar het modem correct zijn aangesloten. Zit de stekker goed in het modem van KPN? Zijn het modem en het pinautomaat juist verbonden via de kabel zodat er sprake is van goed contact tussen de 2 apparaten?
 • Controleer de kabels van en naar het pinapparaat: zijn de kabels beschadigd? Zo ja, koop dan een nieuwe ethernet cat 5 kabel, vervang de kabel en controleer of Zakelijk Pinnen opnieuw functioneert.
 • Controleer of het palletje waarmee de connector van de ethernetkabel vastklikt niet is afgebroken. Dit kan een reden zijn het pinautomaat niet goed contact maakt met uw modem.

  Zijn de kabels correct aangesloten en funcioneert pinnen nog steeds niet? Ga dan verder naar stap 3.

  Stap 3. Storing bij de transactieverwerker Equens of CCV

  Ervaart u een storing in het transactieverkeer? Wij raden u dan aan contact op te nemen met de pinapparaat leverancier en transactieverwerker Equens of CCV. Zij onderzoeken de aard van de storing en helpen u met het oplossen van het probleem.

  Na opzeggen van zakelijk internet van KPN is de verbinding tussen uw pinapparaat en transactieverwerker verbroken en kunt u geen pintransacties meer uitvoeren.
  Na het opzeggen van Zakelijk Pinnen vervalt de gecertificeerde beveiligde verbinding met de transactieverwerker en kunt u geen pintransacties meer uitvoeren. Mocht u uw beveiligde pin willen laten omzetten naar uw open internetverbinding, bespreek dit dan met uw leverancier. Uw leverancier brengt hiervoor eenmalig kosten in rekening.

  Telefonisch bestellen?

  Vul uw telefoonnummer in en wij bellen u direct terug.