Zakelijk Pinnen

Betrouwbaar en veilig

Haal meer uit uw abonnement met Zakelijk Pinnen van KPN: veilig, razendsnel en onbeperkt pinnen voor een vast laag bedrag per maand.

Met Zakelijk Pinnen van KPN worden transacties behandeld over het betrouwbare en veilige netwerk van KPN. Dit betekent dat Zakelijk Pinnen alleen functioneert in combinatie met Zakelijk Internet van KPN.

Zakelijk pinnen van KPN is betrouwbaar en veilig

Voordelen Zakelijk Pinnen van KPN

Veilig

Altijd veilig uw transacties afhandelen met Zakelijk Pinnen door de certificering van Currence.

Razendsnel

Zakelijk Pinnen gaat razendsnel via een betrouwbare internetverbinding van KPN.

Voordelig vast bedrag

Onbeperkt Zakelijk Pinnen voor een vast laag bedrag per maand.

Een KPN monteur kan de PIN voor u installeren

Levering Zakelijk Pinnen

Uw werkende pinverbinding komt tot stand door 2 verschillende leveranciers. Wij leveren de internetverbinding en uw pin leverancier levert u het pinapparaat en bijbehorend contract. U kunt tijdens uw bestelling aangeven of u wilt dat een KPN monteur het pinapparaat voor u aansluit.

U betaalt 10 euro per maand voor onbeperkt zakelijk pinnen van KPN

Kosten Zakelijk Pinnen

Om uw internetverbinding te certificeren voor PIN transacties betaalt u € 10,- per maand. Onbeperkt pinnen is bij dit maandbedrag inbegrepen. Zo komt u nooit voor onverwachte kosten te staan.

Kies voor betrouwbaar Zakelijk Pinnen

Zakelijk Pinnen bestelt u eenvoudig online, in combinatie met zakelijk internet bij KPN ÉÉN.

Bestel nu

Al zakelijk klant?

Als u in het bezit bent van een zakelijke internetaansluiting van KPN, bestelt u Zakelijk Pinnen eenvoudig bij onze klantenservice.

Neem contact op

Veelgestelde vragen

Ervaart u een storing? Een storing van het pinapparaat kan veroorzaakt worden op 3 locaties. Doorloop onderstaande stappen om te bepalen op welke locatie de storing zich bevindt:

Stap 1. Storing in het netwerk van KPN

Ervaart u naast uw pinstoring ook problemen met internet en telefonie, dan is er mogelijk sprake van een storing op het KPN-netwerk. 


Is er geen sprake van een internetstoring? Ga dan verder naar stap 2.

Stap 2. Storing bij u op locatie, bijvoorbeeld in uw pinapparaat

 • Controleer of de kabels van het pinautomaat naar het modem correct zijn aangesloten. Zit de stekker goed in het modem van KPN? Zijn het modem en het pinautomaat juist verbonden via de kabel zodat er sprake is van goed contact tussen de 2 apparaten?
 • Controleer de kabels van en naar het pinapparaat: zijn de kabels beschadigd? Zo ja, koop dan een nieuwe ethernet cat 5 kabel, vervang de kabel en controleer of Zakelijk Pinnen opnieuw functioneert.
 • Controleer of het palletje waarmee de connector van de ethernetkabel vastklikt niet is afgebroken. Dit kan een reden zijn het pinautomaat niet goed contact maakt met uw modem.

  Zijn de kabels correct aangesloten en funcioneert pinnen nog steeds niet? Ga dan verder naar stap 3.

  Stap 3. Storing bij de transactieverwerker Equens of CCV

  Ervaart u een storing in het transactieverkeer? Wij raden u dan aan contact op te nemen met de pinapparaat leverancier en transactieverwerker Equens of CCV. Zij onderzoeken de aard van de storing en helpen u met het oplossen van het probleem.

  Na opzeggen van zakelijk internet van KPN is de verbinding tussen uw pinapparaat en transactieverwerker verbroken en kunt u geen pintransacties meer uitvoeren.
  Na het opzeggen van Zakelijk Pinnen vervalt de gecertificeerde beveiligde verbinding met de transactieverwerker en kunt u geen pintransacties meer uitvoeren. Mocht u uw beveiligde pin willen laten omzetten naar uw open internetverbinding, bespreek dit dan met uw leverancier. Uw leverancier brengt hiervoor eenmalig kosten in rekening.