ZorgSlim Mobiliteit

Meer tijd voor zorg

Zorginstellingen moeten tegenwoordig aan hoge eisen voldoen zoals meer en betere zorg leveren met minder budget, steeds efficiënter en mobieler werken en het mogelijk maken van Het Nieuwe Werken. Vanwege die eisen hebben zorginstellingen de behoefte om zorgprocessen nog slimmer en efficiënter in te richten, plaats onafhankelijk en mobiel te werken met een verbinding die het altijd doet, en gemakkelijk en veilig informatie uit te wisselen en samen te werken.

Met ZorgSlim Mobiliteit biedt KPN Zorg een scala aan mogelijkheden en bouwblokken om deze behoefte in te vullen. Bijvoorbeeld door smartdevices direct te koppelen aan de KPN ZorgCloud, waardoor applicaties en andere zorgverleners zonder tussenkomst van het internet volledig veilig en volgens de relevante wet- en regelgeving worden ontsloten. Vitale informatie over bijvoorbeeld een patiënt is zo altijd voorhanden in 1 veilig netwerk met minder complexiteit. Dit scheelt tijd en kosten.

Neem contact met ons op

Voordelen ZorgSlim Mobiliteit

Voordelen Zorgslim Mobiliteit

  • Altijd bereikbaar
    Vitale informatie altijd voorhanden, in 1 veilig en betrouwbaar netwerk.
  • Tijdwinst
    Meer persoonlijke aandacht voor patiënten door tijdbesparende oplossingen.
  • Kostenbesparend
    Kostenbesparing door een verlaging van ICT-kosten en efficiëntere werkprocessen.

Modules

Infrastructuur van ZorgSlim Mobiliteit

Infrastructuur

Met de infrastructuur van ZorgSlim Mobiliteit heeft u altijd bereik. Van een Indoor Antenne Systeem (DAS) voor optimaal bereik binnenshuis (met alle mogelijke inkoppelingen), tot een LAN, Wireless LAN en telefooncentrale verbinding.

Berichtenserver van ZorgSlim Mobiliteit

Berichtenserver

Met de berichtenserver van ZorgSlim Mobiliteit kunnen signalen vertaald worden naar ieder denkbaar ander signaal. Voor Verpleegoproepen (VOS), Medische Oproepen (MOS) of voor alle andere relevante meldingen voor de zorgprofessional.

Toepassingen van ZorgSlim Mobiliteit

Toepassingen

Applicaties en middelen om de infrastructuur en berichtenserver in te zetten voor hogere kwaliteit en efficiëntie in de zorg. Van workflow optimalisatie tot management analyses en een koppeling met informatie en diensten uit de KPN ZorgCloud.

Video: ZorgSlim Mobiliteit

Slimme verbeteringen in de zorg met devices en applicaties voor alarmering, messaging en workflow optimalisatie. Bijvoorbeeld door middel van locatiebepaling, koppelingen met Verpleeg Oproepsystemen (VOS), Medische Oproepsystemen (MOS) en uitgebreide mogelijkheden voor veilige en effectieve samenwerking. Zo houden we de zorg toegankelijk en betaalbaar.

Bekijk de video voor meer informatie.

Video: Defib Cab

De Defib Cab ‘Hartveilig Wonen’ is speciaal voor het project Hartveilig Wonen ontwikkeld. Deze volledig geconditioneerde AED buitenkast maakt gebruik van M2M-connectiviteit technieken, ontwikkeld door KPN. Door middel van een hygrostaat, een thermometer, een verwarmingselement en een ventilator kan de AED veilig in de buitenlucht worden opgehangen.

Bekijk de video voor meer informatie.

Infographic: Voor een hogere efficiëntie en zorgkwaliteit

De toenemende vergrijzing stelt steeds hogere eisen aan ons zorgstelsel, terwijl er minder zorgverleners per patiënt beschikbaar zijn en we niet ontkomen aan bezuinigen. In onze infographic wordt toegelicht hoe slimme applicaties de zorgprofessional kunnen ondersteunen.

Download de infographic

Visie

Mobiel werken in de zorg

Mobiel werken in de Zorg

De grootste uitdaging voor de zorg ligt het komende jaar op het gebied van de mobiliteit van medewerkers en de daarmee samenhangende veilige verspreiding van data.

Alles over Werkplek voor de Zorg

Werkplek voor de Zorg

Werkplek voor de Zorg biedt elke medewerker een digitale werkomgeving waar mensen, informatie en middelen veilig met elkaar worden verbonden.

Wilt u meer informatie? Vul het formulier in of mail ons.

Neem contact met mij op