Rekam Glasdraad legt glasvezel aan met KPN

Rekam is beheerder van het kabelnet in de regio Midden-Holland. En Rekam voorziet Krimpenerwaard in samenwerking met Glasdraad en KPN van glasvezel.

De aanleg van glasvezel in Krimpenerwaard is officieel begonnen. Meer dan 92% meldde zich aan voor gratis glasvezel in de vijf kernen van Krimpenerwaard. Dit betekent dat Berkenwoude, Gouderak, Haastrecht, Ouderkerk a/d IJssel en Stolwijk glasvezel krijgen van Rekam GlasDraad. Na de zomer van 2020 zullen de eerste woningen aangesloten worden.

Meer over Glasvezel Internet en vastrechtKosten van glasvezelaansluiting

Sluit je jouw huis aan op het glasvezelnetwerk van Rekam Glasdraad? Dan betaal je hier kosten voor. Dit verschilt per woning en daarom kun je het beste bij Rekam vragen wat je zult betalen voor een glasvezelaansluiting.

Alle plaatsen met glasvezel

Benieuwd of in jouw plaats al glasvezel ligt? Check de glasvezelplanning van jouw plaats.

Daarom zit je goed bij KPN5,- Entertainmentkorting met KPN Hussel

Kies je voor Internet en Mobiel in je Hussel? Dan krijg je iedere maand € 5,00 korting op je Internet als je ook een entertainmentoptie kiest. Je kan o.a. kiezen uit Spotify, ESPN Compleet, Pluspakket, Film1.

Overstappen? Wij regelen alles

Stap je over van Standaard Internet naar Glasvezel Internet? Dan regelt KPN dat eenvoudig zonder extra kosten.

Veelgestelde vragen over Glasvezel Internet

Er zijn verschillende aanbieders die het glasvezelnetwerk in de buitengebieden aan leggen. Denk aan KPN Netwerk, Glasvezel in het Buitengebied, Getnet, Digitale Stad, FiberNH of KT Waalre. Dit zijn lokale aanbieders waar KPN mee samenwerkt. Wellicht kun je bij een van hen terecht voor je glasvezelaansluiting. Zij zorgen voor de aansluiting en wij voor je betrouwbare abonnement.

Rekam maakt het netwerk onder andere beschikbaar voor KPN. Dit betekent dat je een betrouwbaar en aantrekkelijk abonnement kunt afsluiten voor jouw Glasvezel Internet en toegang hebt tot de 60 tv-zenders die KPN aanbiedt. Bekijk direct jouw mogelijkheden:

Rekam is beheerder van een kabelnet in de regio Midden-Holland en werkt samen met KPN en GlasDraad. Samen hebben zij het doel om glasvezel aan te leggen in het grootste deel van Nederland. Zodat iedereen in de toekomst toegang heeft tot dit razendsnelle internet. Zo werken KPN, Rekam en GlasDraad in Krimpenerwaard aan de realisatie van glasdraad.
Dan verwijzen we je door naar de website van Rekam.
Dit kun je checken met de glasvezelcheck. Hier zie je of jouw adres toegang heeft tot Glasvezel of Standaard Internet. In het geval van Standaard Internet, zie je ook direct of Sneller Internet Buitengebied op jouw adres beschikbaar is. Dit is een 4G modem dat je internetverbinding tot 50 Mbit/s sneller maakt.
Wil je eerst meer lezen over glasvezel, omdat je benieuwd bent hoe glasvezel werkt en meer wilt lezen over de voordelen? Dan kun je terecht bij Wat is glasvezel?

Dat kan. Ontdekt de (prijs)verschillen tussen Ziggo en KPN op de onderstaande pagina.

Andere vraag over Glasvezel Internet?

Heb je toch nog een andere vraag? Of wil je beter begrijpen wat glasvezel is en wat de voordelen zijn? Ga dan naar onze overzichtspagina.

Meer over glasvezel

Op zoek naar iets anders?

Glasvezel aanleggen

Welke stappen worden er genomen bij de aanleg van glasvezel? Ontdek ze op de onderstaande pagina.

Problemen met je aansluiting?

Denk je dat er iets mis is met jouw glasvezelaansluiting? Bekijk hier de mogelijke oplossingen.

Lokale aanbieders

Naast Rekam werken we met andere lokale glasvezelaanbieders samen. Bekijk hier alle aanbieders: