Glasvezel Internet via Glaspoort

Glaspoort legt glasvezel aan in kleinere gemeenten, landelijke gebieden en op bedrijventerreinen. KPN maakt gebruik van het glasvezelnetwerk van Glaspoort zodat klanten van KPN ook in deze gebieden glasvezel kunnen afnemen. Hieronder lees je meer over glasvezel van Glaspoort, de planning voor de aanleg en toestemming die nodig is om Glaspoort de aansluiting in orde te laten maken.

Glasvezel van KPN op jouw adres?

Ben je benieuwd of glasvezel van KPN beschikbaar is op jouw adres? Vul hieronder je postcode en huisnummer in. Zo weet je precies of je glasvezel hebt of dat je binnenkort aangesloten wordt.

Check je postcode
En bekijk direct wat wij op jouw adres leveren

Glasvezel Internet bestellen van KPN en Glaspoort

Is glasvezel beschikbaar?

Hoera! Jij kunt meteen Glasvezel Internet bestellen. Glasvezel internet zit in Hussel Thuis. Met Hussel Thuis kies je zelf je internetsnelheid én of je er televisie wilt.

Krijg je binnenkort glasvezel?

Bestel dan nu alvast Glasvezel Internet van KPN. Dit doe je door de postcodecheck hierboven te doen en te klikken op de pre-orderlink. Je geniet van dit ultrasnelle internet zodra glasvezel op jouw adres beschikbaar is. Of doe de glasvezelcheck.

Heb jij nog geen glasvezel?

We leveren ons internet ook via ons betrouwbare, standaard netwerk waarop bijna elk huishouden in Nederland is aangesloten. Doe de postcodecheck en ontdek het aanbod op jouw adres.

Zo rolt Glaspoort glasvezel uit op jouw adres

Stappenplan van de aanleg van glasvezel internet van KPN.

1. Aanmelden voor glasvezel

Hoera, jij krijgt glasvezel! Je krijgt een brief waarin staat dat glasvezel door Glaspoort wordt aangelegd in jouw buurt. Geef Glaspoort toestemming om dit te doen.

2. Glasvezel aanleggen

Yes! Je krijgt binnen een aantal maanden glasvezelverbinding in je huis! Glaspoort gaat aan de slag en laat je weten wat de glasvezelplanning is.

3. Bestel Glasvezel Internet

Geeft de postcodecheck hierboven aan dat je glasvezel vooruit kunt bestellen? Vul dan het formulier in en krijg toegang tot het glasvezelnetwerk zodra je aangesloten bent.

Glaspoort: Glasvezel in Nederland

Glaspoort Glasvezel

Sluit je jouw huis aan op het glasvezelnetwerk van Glaspoort? Dan stap je kosteloos over van standaard Internet naar Glasvezel Internet. Belangrijk is wel dat je Glaspoort toestemming geeft om de aansluiting in orde te maken.

Plaatsen met glasvezel in Nederland

Benieuwd of in jouw plaats al glasvezel ligt? Bekijk hier of jouw woonplaats al glasvezel heeft, of binnenkort glasvezel krijgt.

Daarom zit je goed bij KPN

Alles in één pakket met KPN Hussel

Stel zelf je ideale combinatie van Internet, Mobiel, TV of Entertainment samen met KPN Hussel. Kies je voor Internet én Mobiel? Dan krijg je nu € 5,00 korting op een entertainmentoptie.

Overstappen? Wij regelen alles

Kom geen dag zonder internet te zitten met de gratis Overstapservice. Als je overstapt naar KPN van een andere provider zorgen wij dat je gewoon kunt blijven internetten en tv-kijken.

Veelgestelde vragen over Glasvezel Internet

Het is belangrijk dat je toestemming geeft voor de aanleg. Hoe je dat doet, lees je in de brief die je krijgt van Glaspoort. Of regel het direct zelf online via Glaspoort.
Wanneer er op jouw adres glasvezel beschikbaar is, dan krijg je automatisch internet via deze verbinding. Als het nodig is komt onze monteur bij je langs om dit te installeren. Een glasvezel abonnement kost niets extra's. Wil je tot 1 Gbit/s over je glasvezelverbinding ontvangen? Upgrade dan je huidige internet abonnement.
Op dit moment heeft KPN 30% van de huishoudens aangesloten op het glasvezelnetwerk. Het doel is om hier wekelijks 6.500 huishoudens aan toe te voegen. Een deel van Nederland heeft nog niet het snelste internet, maar daar wordt hard aan gewerkt. Ontdek met de postcodecheck bovenaan deze pagina wanneer je wel glasvezel krijgt.

Voor gebieden die nog even moeten wachten op glasvezel, hebben wij de Sneller Internet Buitengebied. Dit is internet via een 4G-modem. Hiermee maak je gebruik van het snelle 4G-netwerk en hoef je niet te wachten op glasvezel.

Andere vraag over Glasvezel Internet?

Heb je toch nog een andere vraag? Kijk dan gerust rond op de servicepagina's als je al klant bent of als je meer wilt weten over glasvezel en internet.

Ga naar service internet

Op zoek naar iets anders?

Glasvezel Internet

Meer weten over Glasvezel Internet van KPN? En de internetabonnementen die je erbij kunt nemen?

Internet

Nog geen glasvezel op jouw adres? Ook het Internet van KPN is een goede en voordelige keuze!

Glasvezel vergelijken

Benieuwd naar de (prijs)voordelen van Glasvezel Internet van KPN en andere internetaanbieders?