Glasvezel Internet via WeConnect Waalre

Yes! Het is zover: vanaf nu kies je ook Glasvezel Internet van KPN via het glasvezelnetwerk van WeConnect Waalre. En nog meer goed nieuws: WeConnect Waalre gaat nog veel meer huizen aansluiten op glasvezel.

KPN werkt samen met WeConnect Waalre. Zo hoeft de straat maar één keer open en ervaar je zo min mogelijk overlast. Wel zo fijn.

Glasvezel van KPN op jouw adres?

Ben je benieuwd of glasvezel van KPN via het netwerk van WeConnect Waalre beschikbaar is op jouw adres? Vul hieronder je postcode en huisnummer in. Als jouw adres nog geen glasvezelverbinding heeft, is WeConnect Waalre bereidt je hiermee te helpen.

Check je postcode
En bekijk direct wat wij op jouw adres leveren

Glasvezel Internet van WeConnect Waalre en KPN

Heb jij al glasvezel?

Hoera! Jij kunt meteen Glasvezel Internet bestellen. Met Hussel Thuis kies je zelf je internetsnelheid én of je televisie erbij wilt.

Sluit WeConnect Waalre binnenkort glasvezel aan?

Bestel dan nu alvast Glasvezel Internet van KPN. Je geniet van dit ultrasnelle internet zodra glasvezel op jouw adres beschikbaar is. Je kunt glasvezel vooruit bestellen door de postcodecheck te doen. Als glasvezel binnenkort beschikbaar is, zie je een link naar een pre-order formulier.

Heb jij nog geen glasvezel?

Vraag dan eerst een glasvezelaansluiting aan bij WeConnect Waalre. Het kan zijn dat je hier een bijdrage voor betaalt. Je kunt later alsnog Glasvezel Internet bestellen als je verbinding is geactiveerd.

Zo wordt je huis aangesloten op glasvezel

Stappenplan van de aanleg van glasvezel internet van KPN.

1. Aanmelden voor glasvezel

Hoera, jij krijgt glasvezel! Je krijgt een brief van WeConnect Waalre waarin staat dat glasvezel wordt aangelegd in jouw buurt.

2. Glasvezel aanleggen

Yes! Je krijgt binnen een aantal maanden glasvezelverbinding in je huis! WeConnect Waalre gaat aan de slag en laat je weten wat de glasvezelplanning is.

3. Bestel Glasvezel Internet

Heb je nog geen Internet van KPN? Bestel Glasvezel Internet dan tijdens de aanleg. Je krijgt glasvezel zodra het in jouw huis is aangesloten door WeConnect Waalre.

WeConnect Waalre Glasvezel InternetGlasvezel Internet in Waalre

Meer weten over de glasvezelaanleg in Waalre? Check hier de glasvezelplanning.

Glasvezel in een nieuwbouwwoning

Verhuis je naar een nieuwbouwwoning? Check dan of je glasvezel internet krijgt. En of je hiervoor nog iets moet doen.

Daarom zit je goed bij KPN5,- Entertainmentkorting met KPN Hussel

Kies je voor Internet en Mobiel in je Hussel? Dan krijg je iedere maand € 5,00 korting op je Internet als je ook een entertainmentoptie kiest. Je kan o.a. kiezen uit Spotify, ESPN Compleet, Pluspakket, Film1.

Overstappen? Wij regelen alles

Als je overstapt van provider, wil je gewoon blijven internetten en tv-kijken. Dat snappen we! Stap je over naar KPN dan kom je met de gratis Overstapservice geen dag zonder internet en tv te zitten.

Veelgestelde vragen over WeConnect Waalre Glasvezel

Wij maken gebruik van de nieuwe glasvezeltechnologie PON. Hierbij wordt de lijn gedeeld, maar is er geen snelheidsverlies als er meerdere mensen tegelijk online zijn. Zo wordt de verbinding nergens onderbroken of vertraagd en hoef je het signaal niet te delen met anderen. Dit is een van de grootste voordelen van glasvezel en zorgt ervoor dat jij optimaal kunt genieten van razendsnel internet.
Nee, je kunt met zoveel apparaten op het netwerk als je wilt. Je kunt zelfs op verschillende apparten tergelijkertijd programma's in HD kwaliteit kijken. Zelf als je tegelijk gebruik maakt van het internet, blijf je optimaal genieten van razendsnel internet.
WeConnect Waalre legt in het buitengebied van Waalre een glasvezelnetwerk aan. Een van de providers is KPN. Dit betekent dat je gebruik kunt maken van jouw vertrouwde provider, via het netwerk van WeConnect Waalre.
KPN is een van WeConnect Waalre providers. Dit betekent dat je jouw abonnement voor glasvezel kunt afsluiten bij KPN, via het netwerk van WeConnect Waalre.

Andere vraag over Glasvezel Internet?

Heb je toch nog een andere vraag? Kijk dan gerust rond op de servicepagina's als je al klant bent of als je meer wilt weten over glasvezel en internet.

Ga naar service internet

Op zoek naar iets anders?

Glasvezel Internet

Meer weten over Glasvezel Internet van KPN? En de internetabonnementen die je erbij kunt nemen?

Internet

Nog geen glasvezel op jouw adres? Ook het Internet van KPN is een goede en voordelige keuze!

Televisie

Ook graag tv-kijken bij je internet? Bij KPN kijk je tv precies zoals jij dat wilt, met Interactieve TV.