Glasvezel via Delta Fiber of KPN?

Ben je op zoek naar een snelle en stabiele internetverbinding? Grote kans dat KPN een abonnement voor je heeft. Vaak bieden we internet via glasvezel aan. Soms gaat de internetverbinding via het betrouwbare telefoonnetwerk van KPN.

KPN en Delta Fiber Nederland

Misschien heb je bericht gehad over de aanleg van glasvezel internet door Delta Fiber Nederland bv in jouw omgeving. KPN werkt niet samen met Delta Fiber Nederland. Lees verder om te zien wat je opties zijn.

Doe de postcodecheck

Glasvezel is beschikbaar in grote delen van Nederland, van Zeeland tot Groningen. Je adres bepaalt of glasvezel op jouw adres beschikbaar is. Vul hieronder jouw adresgegevens in en krijg direct antwoord op je vraag. De glasvezelcheck werkt met je postcode en huisnummer.

Check je postcode
En bekijk direct wat wij op jouw adres leveren

Delta Fiber Nederland of KPN? Dit zijn je opties

Ik heb nog geen internet van KPN

KPN werkt niet samen met Delta Fiber Nederland. Toch kun je klant bij ons worden. Je kunt Delta Fiber opzeggen en voor KPN kiezen. We leveren ons internet dan via ons betrouwbare, normale netwerk waarop bijna elk huishouden in Nederland is aangesloten. Doe de postcodecheck en ontdek het aanbod op jouw adres.

Ik heb al internet van KPN, wat nu?

Je hoeft niets te doen. Je bent niet verplicht om in zee te gaan met Delta Fiber bv. Je kunt gewoon bij ons blijven en hoeft niet over te stappen. Wil je jouw KPN abonnement bekijken of wijzigen? Dan kan dat in MijnKPN.

Delta Fiber Nederland providers

Niet alle providers van Nederland kunnen hun diensten leveren over het netwerk van Delta Fiber Nederland. Op dit moment zijn de diensten van KPN niet beschikbaar op dit netwerk.

Glasvezel plaatsen en nieuwbouw informatieGlasvezel plaatsen in Nederland

Wil je specifieke informatie per plaats in Nederland, zoals de status van Delta Fiber in Gouda? En of er binnenkort glasvezel aankomt? Ga naar de overzichtspagina met alle steden in Nederland en vul daar je postcode in.

Glasvezel in een nieuwbouwwoning

Heb je nog geen postcode omdat je binnenkort verhuist naar een nieuwbouwhuis? Check hier of je in je nieuwe woning glasvezel krijgt en of je hier zelf nog iets voor moet doen.

Daarom zit je goed bij KPNAlles in één pakket met KPN Hussel

Omdat we niet iedereen in één bundel kunnen vangen, is er KPN Hussel. Hiermee stel je zelf jouw ideale combinatie van Internet, Mobiel, TV of Entertainment samen en pas je dit op elk moment weer makkelijk aan. Kies je voor Internet én Mobiel? Dan krijg je nu € 5,00 korting op een entertainmentoptie.

Al klant en over op glasvezel?

Dat kan gratis en zonder gedoe. Je kunt op de onderstaande pagina gemakkelijk overstappen van koper naar glasvezel. Bekijk de mogelijkheden direct.

Veelgestelde vragen over Glasvezel Internet

Delta Fiber NL bv is een aanbieder die glasvezel aanlegt op verschillende plaatsen in Nederland. Het bedrijf is onderdeel van het Zweedse investeringsfonds EQT, samen met de merken Caiway, Glasvezel Buitenaf en Zeelandnet. Delta Fiber Nederland werkt niet met KPN samen bij de aanleg van het glasvezelnetwerk. Wel kun je gebruik maken van het normale KPN-netwerk voor internet, televisie en vast bellen.

Welke kosten je precies moet betalen, hangt onder meer af van je adres en van het moment waarop het netwerk bij jou wordt aangelegd. Als je in het buitengebied woont, betaal je meestal een hogere eigen bijdrage dan wanneer je in stedelijk gebied woont. Ook kan het zijn dat je tijdens een campagneperiode een ander bedrag betaalt dan buiten de campagneperiode. De exacte bedragen die je moet betalen, kennen wij niet.

Als KPNNetwerkNL glasvezel aanlegt, als onderdeel van een grote project, dan is de aanleg voor jou kosteloos.

Nee, KPN werkt niet samen met Delta Fiber Nederland. Wil je wel graag een KPN-abonnement voor internet en televisie? Dan maak je gebruik van het betrouwbare normale KPN-netwerk.

KPN streeft ernaar om iedere week duizenden nieuwe adressen aan te sluiten op het glasvezelnetwerk. Controleer met de postcodecheck bovenaan deze pagina op welke termijn je glasvezel op jouw adres kunt verwachten.
Wil je de abonnementen en de prijzen van KPN vergelijken met andere aanbieders? Dan kun je terecht op onze Glasvezel Vergelijken pagina. Delta Fiber internet staat hier niet tussen.
Glasvezel Buitenaf is een lokale aanbieder die glasvezel aanlegt in de buitengebieden. Vanaf heden gaan zij zich ook richten op de aanleg van glasvezel in de stedelijke gebieden, onder moederbedrijf Delta Fiber.
Delta Fiber is een lokale aanbieder die jou geen toegang biedt tot het netwerk van KPN. Hetzelfde geldt voor Glasvezel Buitenaf en E-Fiber.

Andere vraag over Glasvezel Internet?

Heb je een andere vraag over glasvezel? Wil je weten wat het precies is, hoe het werkt en hoeveel sneller glasvezel is dan een koperen verbinding? Bekijk dan onze glasvezelpagina.

Lees meer over Glasvezel Internet

Op zoek naar iets anders?

Modem op glasvezel aansluiten

Met je huidige modem over naar het glasvezelnetwerk? Dat is zo gedaan. Doe het zelf met ons stappenplan.

Glasvezel aanleggen

Benieuwd wat je zelf moet doen als er glasvezel aangelegd wordt? Ontdek hoe je glasvezel kunt (laten) aanleggen.

Glasvezel of 5G?

Wat hebben glasvezel en 5G gemeen? En waar verschillen de twee? Ontdek het allemaal in onderstaand artikel.