Glasvezel in het Buitengebied

KPN streeft ernaar om glasvezel een groot deel van Nederland uit te rollen. Om ook de buitengebieden te voorzien van het snelste internet, werkt KPN samen met lokale aanbieders: zoals Glasvezel in het Buitengebied. Zo kies je voor Glasvezel Internet van KPN via het glasvezelnetwerk van Glasvezel in het Buitengebied. De straat hoeft maar één keer open en hierdoor ervaar je minder overlast.

Is glasvezel van KPN beschikbaar op jouw adres?

Samen met Glasvezel in het Buitengebied sluiten we steeds meer gebieden aan op het snelste internet. Check hier of Glasvezel Internet van KPN beschikbaar is op jouw adres.

Check je postcode
En bekijk direct wat wij op jouw adres leveren

Glasvezel Internet bestellen van KPN

Er is glasvezel beschikbaar op mijn adres

Je kunt meteen Glasvezel Internet van KPN bestellen. Dit zit in ons Hussel Thuis pakket. Met Hussel Thuis kies je jouw internetsnelheid en of je er televisie bij wilt.

Er komt binnenkort glasvezel op mijn adres

Als er binnenkort glasvezel wordt aangesloten, kun je dit nu alvast bestellen. Zodra glasvezel beschikbaar is op jouw adres, kun je direct supersnel internetten.

Er is nog geen glasvezel beschikbaar

Helaas, op jouw adres ligt nog geen glasvezel. Je kunt een aanvraag doen bij Glasvezel in het Buitengebied om glasvezel ter zijner tijd aan te sluiten.

Glasvezel in het buitengebiedGlasvezel Internet in het buitengebied

Wil je meer weten over glasvezel in jouw woonplaats? Bekijk dan de lijst met steden en dorpen waar al glasvezel ligt of waar binnenkort glasvezel aangelegd wordt.

Glasvezel in een nieuwbouwwoning

Heb je nog geen postcode omdat je verhuist naar een nieuwbouwwoning? Check dan hier of je ook glasvezel krijgt en of je hier mogelijk nog iets voor moet doen.

Daarom zit je goed bij KPNAlles in één pakket met KPN Hussel

Omdat we niet iedereen in één bundel kunnen vangen, is er kpn Hussel. Hiermee stel je zelf jouw ideale combinatie van Internet, Mobiel, TV of Entertainment samen en pas je dit op elk moment weer makkelijk aan. Kies je voor Internet én Mobiel? Dan krijg je nu € 5,00 korting op een entertainmentoptie.

Overstappen? Wij regelen alles

Kom geen dag zonder internet te zitten met de gratis Overstapservice. Als je overstapt naar KPN van een andere provider zorgen wij dat je gewoon kunt blijven internetten en tv-kijken.

Veelgestelde vragen over Glasvezel in het buitengebied

Glasvezel buitengebied is de verzamelnaam voor lokale glasvezelaanbieders in de buitengebieden. Voor gebieden in onder andere Amersfoort, Rijssen-Holten, Buren, Hexel-Zuna en Leusden is de lokale aanbieder Glasvezel in het Buitengebied.
Als je al bent aangesloten op het glasvezelnetwerk kun je Hussel Thuis bestellen. Wordt jouw adres binnenkort aangesloten, dan is het mogelijk om glasvezel vooruit te bestellen. Indien je voorlopig geen glasvezel krijgt, kun je een aanvraag doen bij Glasvezel in het Buitengebied of een Sneller Internet Buitengebied bestellen.
Op dit moment heeft KPN 30% van de huishoudens aangesloten op het glasvezelnetwerk. Het doel is om hier wekelijks 6.500 huishoudens aan toe te voegen. Een deel van Nederland heeft nog niet het snelste internet, maar daar wordt hard aan gewerkt. Ontdek met de postcodecheck bovenaan deze pagina wanneer je wel glasvezel krijgt.

Voor gebieden die nog even moeten wachten op glasvezel, hebben wij de Sneller Internet Buitengebied. Dit is internet via een 4G-modem. Hiermee maak je gebruik van het snelle 4G-netwerk en hoef je niet te wachten op glasvezel.

KPN streeft er naar om iedere week 6.500 nieuwe adressen aan te sluiten op het glasvezelnetwerk. Controleer met de postcodecheck bovenaan deze pagina op welke termijn je glasvezel op jouw adres kunt verwachten.
Ontdekt de voordelen van glasvezel van KPN en bekijk de prijsverschillen op Glasvezel Vergelijken.

Andere vraag over Glasvezel Internet?

Heb je een andere vraag over glasvezel? Wil je weten wat het precies is, hoe het werkt en hoeveel sneller glasvezel is dan een koperen verbinding? Bekijk dan onze glasvezelpagina.

Lees meer over Glasvezel Internet

Op zoek naar iets anders?

Internet

Ook al is er nog geen glasvezel op jouw adres, je kunt ook kiezen voor het Internet van KPN. Een goede en voordelige keuze.

Glasvezelcheck

Benieuwd of je glasvezel hebt? Doe dan de glasvezelcheck. Zo heb je meteen duidelijkheid over jouw glasvezel.

Andere lokale aanbieders

Er zijn meer vergelijkbare aanbieders, zoals Glasvezel in het Buitengebied. Lees meer over Delta Fiber Nederland.