Melding over het coronavirus | 19 maart 2020 | 16.30 uur
Om verspreiding van het coronavirus te voorkomen, plannen we zo min mogelijk monteursafspraken. Jouw veiligheid en die van onze monteurs staan namelijk voorop. Ook moeten we sommige afspraken verzetten. Graag vragen we jouw begrip hiervoor. Als jouw monteursafspraak wel doorgaat, dan belt onze monteur je altijd om de situatie te bespreken. Meer informatie? Kijk hier voor veelgestelde vragen.
We begrijpen dat internet en tv erg belangrijk zijn. Zeker nu. Daarom helpen we jou graag om zelf je pakket aan te sluiten of je storing op te lossen.

Welke monteursafspraken gaan door?Nieuwe aansluiting

Bij sommige nieuwe aanvragen is een verplichte monteur nodig om de internetverbinding aan te sluiten. Deze monteursafspraken gaan door. De monteur sluit de Experia Box (modem) aan en zorgt dat je wifi hebt. Heb je een nieuwe aanvraag gedaan en is er geen verplichte monteur nodig? Dan krijg je een sms van ons waarin staat dat de monteur niet komt. Sluit dan je pakket makkelijk zelf aan.

Aanpassing abonnement

Deze afspraken gaan niet door. Heb je al een afspraak? Dan ontvang je een sms met meer informatie. We nemen contact met je op als de monteur weer langs kan komen. Het is helaas nu niet duidelijk wanneer dit zal zijn.

Helemaal geen verbinding

Bij een storing waardoor je helemaal geen verbinding hebt komt de monteur langs als dat nodig is. De monteur repareert alleen de internetverbinding en diensten die nodig zijn om verbinding te hebben. Werkt je internet weer, maar heb je ook nog andere problemen? Dan mag de monteur deze nu helaas niet voor je oplossen. We bellen je als de monteur hier weer voor kan langskomen.

Problemen met de kwaliteit van je verbinding

Bij problemen zoals haperend beeld op tv, trage wifi of een krakende telefoonverbinding komt de monteur niet langs. We helpen je online met een oplossing. Lukt dit niet? Dan kun je altijd contact met ons opnemen voor hulp.Hoe gaat de monteur te werk?

De monteur controleert telefonisch of er geen zieke mensen zijn bij jou thuis. Dit doen we volgens de richtlijnen van het RIVM. Ook neemt de monteur het veiligheidsprotocol met je door. De monteur onderzoekt altijd eerst of het probleem op afstand op te lossen is. Als de verbinding dan lijkt te werken, belt de monteur je om dit te controleren. Is een bezoek bij jou thuis wel nodig? Dan probeert de monteur zo min mogelijk bij je in de buurt te zijn. Ook in dit geval bespreekt de monteur vooraf een paar voorzorgsmaatregelen met je.

Materiaalkosten

De monteur kan in overleg de onderstaande materialen gebruiken. Je betaalt daarvoor de bijbehorende kosten. KPN apparaten die je in bruikleen hebt en die defect zijn, vervangt de monteur kosteloos.

Materiaal Prijs
Data/telefoniekabel (per 5 meter) € 4,-
Aansluitdoos voor internet € 12,-
Interactieve TV afstandsbediening € 15,-
Interactieve TV afstandsbediening comfort plus € 20,-
HDMI kabel (1,8 meter) € 8,50
KPN Draadloze Verbindingsset voor 1 tv / pc € 80,-
KPN Draadloze Verbindingsset voor 2 tv's / pc € 115,-
SuperWifi punten (per paar) € 149,-
Experia Wifi (per stuk) € 49,-
Ethernet Switch € 29,-
Wandcontactdoos 230v € 25,-
Tafelcontactdoos € 5,-